Şimdi Ara

Nau , Seju or Zac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir el atın bana yardım edin aradayım aslında Trundle,Maokai'de seçenekler arasında kararsız kaldım sizce hangisi sebepleriyle yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExPixLee -- 9 Aralık 2014; 22:59:14 >

• Seju sağlam bufflar aldı, ayrıca 4.8kya düşecek alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trundle al op ulti tanksavar gibi
  • diğerlerini oynamadım ama seju gayet iyi ve aralarında da en kullanışlısı olduğunu düşünüyorum. damage olarak olmasa da mana ve cdr olarak biraz iyileşitirdiler. ne kadar cc o kadar win

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoper0 -- 10 Aralık 2014; 0:48:30 >
  • zac aralarında seju ile iyi durumda. oyum zac den yana.
  • Ashe'e sinir olduğum için Seju diyorum
  • Nau

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Solo top oynıyıcaksan mao derim
  • nautilusun early baskınlığı çok güçlü latede inanılmaz tank takımında kalista da varsa o maç çoktan bitmiştir seju ise earlysi zayıf latesi muazzam şampiyonlardan şöyle diyeyim full build masteryi ve zedli takımı tutabiliyor
  • maokai al hem topta hem jungle da güçlü
    jungleda babysitleri çıldırtıyor.
  • main jungle, aktif olarak kullandığım şampiyonlardır ikiside ama son yamada alınan bufflar doğrultusunda seçimimi seju'dan yana kullanabilirim ama zac alırsanda pişman olmazsın diye düşünüyorum. nautilus ise biraz daha konuşulmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Ashe'e sinir olduğum için Seju diyorum

I HATE ASHE
  • SEJU OP HER TÜRLÜ KİLL GARANTİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.