Şimdi Ara

Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir??? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
3
Favori
99.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nöbetçi_Navia

Navia Black Edition dan ekran görüntüleri:

Navia Navigasyon Sistemleri Nedir Ne Değildir???

bu görüntülere bakarken akılma geldi, 3 boyutlu falan bunlar ama, 1020 cihazına biz bu yazılımı kurduğumuzda aygıt kaldırabilecek mi bunu? çalıştırabilecek mi demiyorum, verimli olarak kullanabilecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercankatip

quote:

bu görüntülere bakarken akılma geldi, 3 boyutlu falan bunlar ama, 1020 cihazına biz bu yazılımı kurduğumuzda aygıt kaldırabilecek mi bunu? çalıştırabilecek mi demiyorum, verimli olarak kullanabilecek mi?

Fuarda incelediğim kadarıyla bir sorun yaşanmıyordu.

• Merhaba Sercan,

Ben Compex fuarında Navia Black Edition ı biraz incelemiştim. Bir problem göremedim. Yani cihaz 3 boyutu kaldırıyor.
    Ancak yanlış hatırlamıyorsam, Compex fuarında aldığım bilgiye göre, Navia nın bu yeni yazılımı 3 boyutlu modelleri içermeyecek. Ama 3 boyutlu model altyapısı var bilgisi almıştım. Yine de yanlış hatırlıyor olabilirim, yetkili ağızlara sormak en iyisi.

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalArchitect

Merhaba Sercan,

Ben Compex fuarında Navia Black Edition ı biraz incelemiştim. Bir problem göremedim. Yani cihaz 3 boyutu kaldırıyor.
    Ancak yanlış hatırlamıyorsam, Compex fuarında aldığım bilgiye göre, Navia nın bu yeni yazılımı 3 boyutlu modelleri içermeyecek. Ama 3 boyutlu model altyapısı var bilgisi almıştım. Yine de yanlış hatırlıyor olabilirim, yetkili ağızlara sormak en iyisi.

quote:

quote:

Merhabalar,

Navia Black Edition 3 boyutlu haritaları kullanmanızı sağlayacak alt yapıya sahip ama ilk sürümde 3 boyutlu binalar/resimler yer almayacak. Yıl içerisinde çıkacak olan sürümlerde 3 boyut güncelleştirmesi yapmayı düşünmekteyiz...

Bilginize...

• Nöbetçinavia... bi soru da ben sormak istiyorum.

Acaba yakın zaman içerisinde bi fuara katılacak mısınız ? Katılacaksanız, orada satış yapılacak mı acaba ? Duyduğuma göre fuarda indirimli satış yapıyormuşsunuz.. doğru mudur ?
  • Forum eski hareketini yitirmiş görünüyor.
    Geçen gün navia'dan bir mail aldım. Black edition yazılımı ve harita güncellemesini içeren bir paketin navia kullanıcılarına avantajlı bir fiyatla sunulduğu ifade ediliyor. Son geçerlilik tarihi de 31 Mart.
    Yalnız bu güncellemenin sağlayacağı ilave katkılar neler olacak? Nöbetçi Navia en son ilk black edition sürümünün 3 boyutlu binaları içermeyeceğini söylemiş. Sonraki sürümlerde eklenecekmiş. Şimdi bu şartlar altında black edition'ı ücret mukabili yükletmek anlamlı olacak mı? Yoksa en azından 3 boyutun bulunduğu sürümleri mi beklemek gerek? (Gerçi yazılım güncellemelerinin ne zaman yapılcağı da belirsiz.)
    Ya da bugün black edition güncellemesini yaptırsak, ilerde 3 boyutlu binaları kapsayan yeni sürüm çıktığında yine ücretli bir güncelleme mi yapılacak?
    Sonuçta konuyla ilgili biraz daha ilave bilgiye ihtiyaç var. Nöbetçi Navia aydınlatırsa seviniriz. :)

• Dün itibari ile Black Editionu kullanmaya başladım,gerçekten güzel olmuş Nöbetci Navia a yardımlarından dolayı teşekkür ederim.yalnız eski versiyonda adres ararken bina numarası seçeneğide geliyordu,bu yazılımda her ne denediysem kapı numarası olmuyor.mesela adres ara-sokak ara ya basıyorum,küçüksu çamlık sok diyorum tamam ama no yu neresine yazıcam devamına yazıyorum böyle obje yok diyor ama eski versiyonda cadde ve sokak yazıyordum sonra bina no su istiyordu direk buluyordu,sonuçta cadde ve sokağı buluyor ama o sokakta hangi bina numarasının olmasıda lazım bence yada benmi beceremiyorum anlayamadım?kullanım kılavuzunada baktım ama bina no sunun hangi formatta yazılacağı veya aratılacağı ile ilgili bişey bulamadım,bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wheller

Dün itibari ile Black Editionu kullanmaya başladım,gerçekten güzel olmuş Nöbetci Navia a yardımlarından dolayı teşekkür ederim.yalnız eski versiyonda adres ararken bina numarası seçeneğide geliyordu,bu yazılımda her ne denediysem kapı numarası olmuyor.mesela adres ara-sokak ara ya basıyorum,küçüksu çamlık sok diyorum tamam ama no yu neresine yazıcam devamına yazıyorum böyle obje yok diyor ama eski versiyonda cadde ve sokak yazıyordum sonra bina no su istiyordu direk buluyordu,sonuçta cadde ve sokağı buluyor ama o sokakta hangi bina numarasının olmasıda lazım bence yada benmi beceremiyorum anlayamadım?kullanım kılavuzunada baktım ama bina no sunun hangi formatta yazılacağı veya aratılacağı ile ilgili bişey bulamadım,bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı acaba?

wheller selam,

Yorumların için teşekkür ederim.

Adres arama ile ilgili olarak sorduğun soruda kapı numarasını da bildirirsen daha ayrıntılı yardımcı olabilirim...

Arama yaparken sıralamayı; Semt Adı, Sokak Adı, Kapı Numarası olarak yazmak durumundayız...

Senin sormuş olduğun adresten yola çıkarak; Küçüksu çamlık 15 yazmamız gerekiyor. Ben bu şekilde belirtmiş olduğun sokaktaki tüm kapı numaralarına ulaştım.

Kapı numarasını da yazarsan eğer ayrıntılı olarak yardımcı olabilirim...

İyi geceler...

• quote:

Orjinalden alıntı: vtas

Forum eski hareketini yitirmiş görünüyor.
    Geçen gün navia'dan bir mail aldım. Black edition yazılımı ve harita güncellemesini içeren bir paketin navia kullanıcılarına avantajlı bir fiyatla sunulduğu ifade ediliyor. Son geçerlilik tarihi de 31 Mart.
    Yalnız bu güncellemenin sağlayacağı ilave katkılar neler olacak? Nöbetçi Navia en son ilk black edition sürümünün 3 boyutlu binaları içermeyeceğini söylemiş. Sonraki sürümlerde eklenecekmiş. Şimdi bu şartlar altında black edition'ı ücret mukabili yükletmek anlamlı olacak mı? Yoksa en azından 3 boyutun bulunduğu sürümleri mi beklemek gerek? (Gerçi yazılım güncellemelerinin ne zaman yapılcağı da belirsiz.)
    Ya da bugün black edition güncellemesini yaptırsak, ilerde 3 boyutlu binaları kapsayan yeni sürüm çıktığında yine ücretli bir güncelleme mi yapılacak?
    Sonuçta konuyla ilgili biraz daha ilave bilgiye ihtiyaç var. Nöbetçi Navia aydınlatırsa seviniriz. :)

vtas merhaba,

Şu an kullanıma sunulan Navia Black Edition da 3 Boyut desteği var ama sadece 3 boyutlu binalar yer almıyor...
    Bu ifadenin anlamı yıl içerisinde yapacağımız güncellemelerde 3 boyutlu modellerin de içerisinde yer aldığı güncelleme yayınlayacağımızdır. Black Edition sahipleri bu güncelemeler ile 3 boyutlu bina modellerini de sahip olabilecekler...

Not: Bu eklenti için ücret alınıp alınmayacağı hakkında net bir bilgi yer almamaktadır...

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: SecondChance

Nöbetçinavia... bi soru da ben sormak istiyorum.

Acaba yakın zaman içerisinde bi fuara katılacak mısınız ? Katılacaksanız, orada satış yapılacak mı acaba ? Duyduğuma göre fuarda indirimli satış yapıyormuşsunuz.. doğru mudur ?

SecondChance merhaba,

Şu an için yakın zamanda katılacağımız fuar bilgisi verememekteyim ama katılmadan önce muhakkak buradan sizlere bilgi veriyor olacağım...

Teşekkürler...
  • Selamlar,

XMLB arkadaşımız NAVIA BLACK EDITION ile ilgili yeni başlık açarak yorum yağmış, kendisine teşekkür ederim.

Sizlerden de ricam NAVIA BLACK EDITION ile ilgili sormak istedğiniz yada yorum yapmak istediğiniz konular var ise lütfen aşağıda yer alan linkten devam etmeniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_30144081/tm.htm

Teşekkürler...
  • selam volvo s 40 araacım varve navigasyon cihazı almak istiyorum.ntavsiye edersiniz?
  • navia kullanıyorum tavsiye ederim.musteri ilişkileri ve cihaz kalitesi ...son olarakta haritası cok iyi.
  • Bugün itibari ile Navia N1090B cihazını Hepsiburada.com'dan sipariş ettim. Karar verme sürecinde bu forumu görmemiştim ama konu ile ilgili diğer forumdan destek almaya çalıştım (http://forum.donanimhaber.com/m_19864413/mpage_11/key_/tm.htm) ancak yanıt alamadım. Bende bunun üzerine Navia merkezi aradım. Kanal Satış Sorumlusu Erhan Bey bana çok yardımcı oldu ve her türlü sorumu yanıtladı. Kendisine buradan bir kere daha teşekkür ederim. Navia hakikaten "müşteri memnuniyeti" konusunda iyi bir firma izlenimi veriyor. Sorduğum sorulardan aldığım yanıtlara göre benim için tercih edeceğim bir özellik olarak sayabileceğim google-earth tarzı uydu görüntülü haritaların olmayışı bir eksi, ancak bu tür haritaların sistemi yavaşlatması nedeni ile pek tercih edilmeyişini de mantıklı buldum. Şimdi heyecanla yeni cihazımın elime ulaşmasını bekliyorum. Bu hafta sonuna kadar gelirse kullanıp izlenimlerimi aktarırım.

• Arkadaşlar, bu kadar uzun soluklu bir konunun birden bire terk edilmiş olmasına inanmıyorum. Hiç mesaj gelmiyor, neden anlayamadım. Neyse ben gene de ilk izlenimlerimi yazayım, belki bir canlanma olur. Yukarıda bahsettiğim cihaz Perşembe günü elime geçti. Ben de hemen hafta sonu Karadeniz Ereğli'sine yaptığım bir seyahatte kullanma fırsatı buldum. Cihazı İstanbul içi kullanımı, yönlendirmesi, başka yollara sapıldığında alternatif rota hesaplayarak sizi rutta tutması ve girilmez sokakları, yeni yolları vs bilmesi açısından gayet başarılı. Kdz. Ereğli içerisinde de yönlendirmesi başarılıydı. Yazdığımız varış adresindeki sokağa rahatça ulaştık. İstanbul'dan otobana girince cihaz epeyce bir süre uykuya yattı. Hatta Düzce çıkışını kaçırdı ve bu noktadan sonra harita dondu sadece ses duyulmaya başlandı. Ben de bulunulan noktadan yeni rota hesaplattırdım. Daha sonrası sorunsuz ilerledi. Daha sonra cihazı biraz kurcaladım ve detay harita ekranından (sokak sokak gösteren ve yöne göre yön değiştiren) genel harita ekranına çıktım. Ve geri dönüş yolunda da maalesef yeniden detay harita ekranına girmeyi başaramadım. Otoban boyunca genel harita üzerinden yolu izleyebildim, fakat otoban çıkışı bilgilendirmeleri gidişe göre daha detaylıydı. Daha sonra şehir içerisinde yeniden rut hesaplattırınca detaylı haritaya geçiş yaptı. Bunun neden olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Bir de ben Vista kullanıyorum ve kutudan çıkan CD'yi bilgisayarıma kuramadım. Bir türlü kurulum ekranı açılmıyor. Cihazı USB'ye bağlamadan ve bağlayarak denedim ama hiç biri işe yaramadı. Ve son olarak fark ettim ki, cihaz açık olarak GPS sinyali olmayan bir yerde uzun müddet kalırsa açık havaya çıkıldığında sinyali bulması 5-10 dakika kadar sürüyor.

• Issız adaya dönmüş burası. Black edition almak istiyorum yardım lütfen.
  • Ben hepsiburada'dan aldım. 3 günde geldi. Bu arada evet haklısın, burası terk edilmiş bir forum maalesef
    quote:

Orjinalden alıntı: sebaidü

Issız adaya dönmüş burası. Black edition almak istiyorum yardım lütfen.
  • Merhaba ...
    Navia NS-1020 ye nasil soft reset atilir.
    Tsk.
  • oem araç navigasyon cihazlarına ndrive yüklenir mi? yüklenirse nasıl yüklenir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmann15

oem araç navigasyon cihazlarına ndrive yüklenir mi? yüklenirse nasıl yüklenir?

basarsoft'a parasini oder alirsin diyebilirim...

alim
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.