barsoy: igo8 yüklemek garantiye bişi yapmaz çünkü farklı bir kartla çalıştırıyorsun... onun dışında data eksikleri var şuanda sygic'in... düzeltileceği belirtildi... onun dışında adres arama güzel hızda, poi arama biraz yavaş... rota çizim ise bazı noktalarda saçmalıyor, genel olarak çok başarılı... bir sonraki harita gelmesiyle düzelecektir...
yok ben karar veremiycem galiba en iyisi ikisini de alıp 1 hafta deneyip, sonra birini iade etmek
bence acelen yoksa sabret... cebitte navia yeni modeller çıkartıcak...
o kısımın boyutları nedir? Aslında olabilir...Sinyalin problem olacağını sanmam ...En azından ye-g 828 de olmaz çünkü harici anten girişi var... Sinyali engeller gibi....Bana kalsa direksiyonun hemen solu mükemmel ....ama zevk meselesi tabi....Kızak sistemi gibi birşeyle hallolabilir...
Ben Ns 1020'yi kullanıyorum,gerçi çok fazla bir süre olmadı cihazı alalı ama gayet güzel,ben çok memnunum.
Arkadaşlar, Navigasyon cihazınızı yerleştirdiğiniz yere dikkat etmenizi, eğer aracınızda perde hava yastığı varsa direksiyonun yanına monte etmemenizi öneririm. Eğer ön cama monte edecekseniz ön hava yastıklarının açılabileceği yere yakın olmamasına dikkat edin. Aksi takdirde cihaz, hava yastıklarının gerektiğinde düzgün bir şekilde açılmasını engelleyebilir ya da hava yastıkları açıldığında fırlayarak size zarar verebilir, bozulabilir.
Ben yaklaşık 2 aydır Navigo kullanıyorum, memnunum. Navigo 869 ile ilgili sorularınız veya kişiselleştirme için mesaj yazabilirsiniz.
Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme