Şimdi Ara

Navigasyon Cihazı [Acil]!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni navigasyon aleti satın alıcam para sınırı yok ama düzgün birşey olsun telefon üzerindende önerilerinize açığım telefonun samsung S4

• AteizMuz kullanıcısına yanıt
    Igo Primo+ Başarsoft Harita.

Bu ikili sizi fazlasiyla memnun eder.
    Baskasina gerek kalmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Yandex Navigation uygulamasını deneyin, memnun kalmama durumunda tekrar konuşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,

Yandex Navigation uygulamasını deneyin, memnun kalmama durumunda tekrar konuşuruz.

yok kardeşim onu denedim arada sapıtmalar oluyor gerçekten iyi birşey almak istiyorum avrupa ülkeleri içinde kullanabileceğim ...
    O zaman iş değişir;
    Android cihazlarda da kullanılan HERE Maps navigasyon Uygulaması düzgün trafik bilgisi ile çok başarılı. Tüm dünya haritaları ücretsiz. Türkiye Haritası henüz tam değil ama istanbul, Ankara gibi büyük Şehirlerde iyi.
    Şu an en Detaylı harita Başarsofta ama onu Avrupa'da kullanamazsınız. Gideceğiniz ülkeye göre harita satınalmak veya aylık kiralama imkanınız var. Tomtom Uygulaması var araştırın haritaları Türkiye için 3. Sırada, Avrupa için iyi.
    Bu Noktaları değerlendirin.

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Bende biraz araştırdım avrupa için TomTom ideal diyorlar. Teşekkürler tavsiyeniz için
    Batı ve merkez Avrupa'da Tomtom. Doğu ve güney Avrupa'da HERE (Navteq) iyidir, bilginiz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android navigasyon önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.