Valla keşke herkes böyle açılım yapsa süper fikir olur herkese,nacizane tavsiyem hd video değil normal koyup yapmanız (çünki hangi cihaza koysanız takılır o video) birde yol testi yaparsanız tam arşivlik olur tebrikler
teşekkürler video olarak 360p video denedim takılmadan oynattı.Yol tesiti yapma durumum olursa yaparım
Valla ne diyim bravo
arkadaşlar next 555 , 565 yoksa 585'i mi tercih etmeliyim birde bu TMC nin RDS olması ile Opsiyenel olması arasında nasıl bir fark var
quote:
Orijinalden alıntı: diamond_s
arkadaşlar next 555 , 565 yoksa 585'i mi tercih etmeliyim birde bu TMC nin RDS olması ile Opsiyenel olması arasında nasıl bir fark var
arkdsşım daha önce verdim cevabını boultooth önemliyse 585 i öneririm diye yazdım artı hd ekran var dedim tmc nin opsiyonal olması cihazın yanında vermiyolar sen gidip alıyosun diğerinde cihazı alırken yanında oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: blackshow
quote:
Orijinalden alıntı: diamond_s
arkdsşım daha önce verdim cevabını boultooth önemliyse 585 i öneririm diye yazdım artı hd ekran var dedim tmc nin opsiyonal olması cihazın yanında vermiyolar sen gidip alıyosun diğerinde cihazı alırken yanında oluyor.
çok teşekkür ederim saol hocam bakıyorum sitelere 565 daha fazla tutulmuş gibi o yüzden karar veremiyorum.terimleri tam bilmediğim için sıkıntı oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme