Şimdi Ara

NAVİGASYON CİHAZI TAVSİYE(NEXT YE G535 TANITIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Valla keşke herkes böyle açılım yapsa süper fikir olur herkese,nacizane tavsiyem hd video değil normal koyup yapmanız (çünki hangi cihaza koysanız takılır o video) birde yol testi yaparsanız tam arşivlik olur tebrikler

teşekkürler video olarak 360p video denedim takılmadan oynattı.Yol tesiti yapma durumum olursa yaparım
  • Valla ne diyim bravo
  • arkadaşlar next 555 , 565 yoksa 585'i mi tercih etmeliyim birde bu TMC nin RDS olması ile Opsiyenel olması arasında nasıl bir fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond_s

arkadaşlar next 555 , 565 yoksa 585'i mi tercih etmeliyim birde bu TMC nin RDS olması ile Opsiyenel olması arasında nasıl bir fark var

arkdsşım daha önce verdim cevabını boultooth önemliyse 585 i öneririm diye yazdım artı hd ekran var dedim tmc nin opsiyonal olması cihazın yanında vermiyolar sen gidip alıyosun diğerinde cihazı alırken yanında oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

quote:

Orijinalden alıntı: diamond_s

arkadaşlar next 555 , 565 yoksa 585'i mi tercih etmeliyim birde bu TMC nin RDS olması ile Opsiyenel olması arasında nasıl bir fark var

arkdsşım daha önce verdim cevabını boultooth önemliyse 585 i öneririm diye yazdım artı hd ekran var dedim tmc nin opsiyonal olması cihazın yanında vermiyolar sen gidip alıyosun diğerinde cihazı alırken yanında oluyor.

çok teşekkür ederim saol hocam bakıyorum sitelere 565 daha fazla tutulmuş gibi o yüzden karar veremiyorum.terimleri tam bilmediğim için sıkıntı oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.