Şimdi Ara

Navigasyon Cihazı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Yeni bir navigasyon cihazı almayı düşünüyorum ve aradığım tek unsur navigasyon, öyle mp3 tv radio bluetooth bağlantısı falan istemiyorum yani kullanmıyorum. Bununla beraber gireceğim 20'den fazla adresi birbiriyle eşleyip bana en yakından en uzağa rota bilgisi verebilecek bir yazılım arıyorum özellikle. Bu ölçüde kullandığınız ya da bilgi sahibi olduğunuz navigasyon cihazlarıyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

• Tek amacınız navigasyon ise Garmin ürünlerine bakmanızda fayda var.
  • evet tek amacım navigasyon.. yalnız bu ürünlerde birden fazla nokta girip onların arasında sıralı rota belirleyebiliyor muyum diye merak ediyorum sadece. normalde bilgisayarımı kullanıp google maps üzerinden sıralıyorum adresleri yalnız vakit kaybı da cabası.. o yüzden bu atıyorum 15 adresi girdiğimde bana en yakın olanından başlayarak hepsini birbirine bağlayan bir toplam rota çizebiliyorlar mı? öyle bir fonksiyonları var mı tek merak konum o açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HsnGzr

evet tek amacım navigasyon.. yalnız bu ürünlerde birden fazla nokta girip onların arasında sıralı rota belirleyebiliyor muyum diye merak ediyorum sadece. normalde bilgisayarımı kullanıp google maps üzerinden sıralıyorum adresleri yalnız vakit kaybı da cabası.. o yüzden bu atıyorum 15 adresi girdiğimde bana en yakın olanından başlayarak hepsini birbirine bağlayan bir toplam rota çizebiliyorlar mı? öyle bir fonksiyonları var mı tek merak konum o açıkçası.

Bende daha yeni navigasyon kullanıcısı sayılırım, daha tecrübe etme imkanım olmadı fakat yanlış bilmiyorsam başlanılan yer ile gitmek istenilen yer arasına uğramak için durak eklenebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AURIS

Tek amacınız navigasyon ise Garmin ürünlerine bakmanızda fayda var.

katılıyorum. Forumda sisırılen çin çoplerının cogundan ıyıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuya bakın çok acil lazım oldu yardımınızı istiyorum sizden.http://forum.donanimhaber.com/m_76720095/f_//tm.htm#77477641
  • burada klavyesi olan yazı yazıyor
    türkiyede üzerinde başarsoft haritası olmayan hiçbir cihaz işe yaramaz
    igo8 yada primo yazılımlı bir cihazda adresleri girip sıralama yapabilrisiniz sizi girdğiniz sıraya göre tek tek adreslere götürür
    bildiğim kadarı ilede dünyada en çok tercih edilen yazılım igo.dur tomtom ve garmine göre biz 3.dünya ülkesiyiz sanki haritaları yetersiz son olarak
    128 ramli igo primo yazılım yüklü başarsoft haritalı bir çin malı cihaz en iyisidir bluetooth ve kamera girişide extradır
  • Siz adresleri tek tek eklediginizde sizin girdiginiz sıra dogrultusunda rota ciziyor , kendisi mesafeye gore bir islem yapmıyor yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.