Şimdi Ara

Navigasyon Cihazına Yeni Harita yükleme Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, öncelikle şunı bildirmek istiyorum navigasyon cihazları hakkında fazla bilgim yok. Sorunum ise şu, elimde hediye olarak gelen Cartel CNP-3500 marka bir navigasyon cihazı var içinde 2007 yılına ait bir harita yüklü ve çok berbat bir harita yolların çoğu yanlış, güncellemesi ise yok. Ben bu cihaza yeni bir harita yükleyebilirmiyim örneğin Başarsoft haritası, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• arkadasim bende de ayni sorun var MYGUIDE 3218 var elimde yeni harita yuklemek istiyorum internette cok arastirdim kimileri tomtom7 IGO8 kurmus ama kimse neyi nasil yaptigini aciklamamis o yuzden biraz zor gibi yardim almak eger bir yolunu bulursan nasil yapilica konusunda banada bilgi verirsen cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia1985

arkadasim bende de ayni sorun var MYGUIDE 3218 var elimde yeni harita yuklemek istiyorum internette cok arastirdim kimileri tomtom7 IGO8 kurmus ama kimse neyi nasil yaptigini aciklamamis o yuzden biraz zor gibi yardim almak eger bir yolunu bulursan nasil yapilica konusunda banada bilgi verirsen cok sevinirim

bende mitac mio 168 var ingilterden getirttim. mio da kullanılan harita tipleri *.fbl cinsinden. sendeki cihaz ne tür dosya kullanıyor bilemiyorum.
  • GÜZELMİŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.