Şimdi Ara

Navigasyon tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar navigasyon konusunda pek bilgi sahibi değilim ama acil ihtiyacım var.tabelalara bakıp harita ile uğraşmaktan bıktım.bütçem kısıtlı yani 200-250 kadar.yazılım,destek güncelleme derken kafam karıştı.bazı sitelerde sanırım çin malları 120 tl ye kadar düşmüş durumda.sizce bu bütçeye göre en iyi navigasyon hangisi.yani neden o ürünü almalıyım.

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: paubjk

Arkadaşlar navigasyon konusunda pek bilgi sahibi değilim ama acil ihtiyacım var.tabelalara bakıp harita ile uğraşmaktan bıktım.bütçem kısıtlı yani 200-250 kadar.yazılım,destek güncelleme derken kafam karıştı.bazı sitelerde sanırım çin malları 120 tl ye kadar düşmüş durumda.sizce bu bütçeye göre en iyi navigasyon hangisi.yani neden o ürünü almalıyım.

Ben de çok bilgi sahibi değilim. Ama satın aldıktan sonra, sorun yaşadığında arkasında kimseyi bulamayacağın ve çöpe atmak zorunda kalacağın bir Çin malı cihaz yerine az daha fazla ödeyerek Next 4624 ü tavsiye ederim. benim fikrimdir, farklı görüşlere saygılıyım. Ama forumu sürekli takip ediyorum, forumdan edindiğim izlenim böyle düşünüyorum. selam ve saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekefe -- 28 Eylül 2010; 4:19:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paubjk

Arkadaşlar navigasyon konusunda pek bilgi sahibi değilim ama acil ihtiyacım var.tabelalara bakıp harita ile uğraşmaktan bıktım.bütçem kısıtlı yani 200-250 kadar.yazılım,destek güncelleme derken kafam karıştı.bazı sitelerde sanırım çin malları 120 tl ye kadar düşmüş durumda.sizce bu bütçeye göre en iyi navigasyon hangisi.yani neden o ürünü almalıyım.

Merhaba;

İyi özellikler kaliteli ürün uygun fiyat diyorsan bence navitech derim. ben navitech kullanıcısıyım çok da memnunum üründen. satış sonrası servis imkanları da gayet başarılı. bir bak derim ürünlerine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.