uzun bir arastırma sonucu navıgasyon cihazı almaya karar verdim
ama iki cihaz arasında çelişkide kaldım ıkısınden bırınde tercih yapmam lazım
yardımcı olursanız sevınırım
Garmin Nuvi 200
Performans: Boyutlar : 9.7 x 7.1 x 2 cm Ekran Boyutu: 7.2 x 5.4 cm; 3.5" diag (8.9 cm) Ekran Çözünürlüğü: 320 x 240 pixel Ekran Özellikleri : QVGA renkli TFT ekran Ağırlık: 147.42 gr Batarya: Şarj edilebilir lityum-iyon Batarya çalışma süresi: 5 saate kadar Su geçirmezlik: Yok Yüksek hassasiyetli GPS alıcısı: Var RoHS versiyonu: Var
Harita & Hafıza: Genel dünya haritası: Var Önceden yüklenmiş haritalar: Var (Navcity Türkiye Haritası) Avrupa Haritası: Yok Harita ekleyebilme özelliği: Var Hafıza: Dahili hafıza harita saglayıcı: Başarsoft Harici hafıza: microSD card (paket dışı) Iz nokta kaydı: 1000 Rota kaydı: 0 Özellikler: Sesli uyarı: var (dahili hoparlör) Sesli komut : Yok 3D harita görüntüsü: var Otomatik tekrar rota hesaplaması: var Rota ayarı tercihleri (kısa zaman,yakın mesafe vb): Var Rota sakınması: Var Kullanıcı ilgi noktası: Var Bluetooth ile handsfree arama: yok FM trafik alıcısı: yok Neredeyim Ben Özelliği: yok MP3 & Sesli kitap oynatıcı: yok Ayarlanabilen araç ikon seçenekleri: var Fotoğraf gösterimi,dünya saatleri, para ve ölçü birimi dönüştürücü,hesap makinesi: var Dokunmatik ekran: var Uzaktan kumanda: Yok FM vericisi: Yok Kulaklık girişi / audio çıkışı: Yok Garmin Lock Hırsız Koruması: var Motorsiklet uygunluğu: yok
TomTom Start
Ana Özellikler Katalog bilgileri tarafından sağlanmaktadır. Ürün Çeşidi : Navigasyon Cihazı Ekran Tipi : Dokunmatik Ekran Ekran Boyutu : 3.5 inch Veri Girişi : Dokunmatik Harita : Türkiye Harita Yazılımı :Teleatlas Teknik Özellikler Hafıza : 2 GB Pil Özellikleri : Şarj Edilebilir Lithium Rota Hesaplama : Var Simulasyon Oluşturma : Var Hız Uyarısı : Var Sesli Yönlendirme : Var 2 ve 3 Boyutlu Gösterim : Var Önemli Noktaları Simgeleme : Var Ek Özellikler İl - İlçe Bilgisi : Var Sağladığı Fayda : Sürüşünüz Esnasında Gitmeniz Gereken Yere En Kısa ve Hızlı Yoldan Gitmenize Yardımcı - Portatif - Keyifli Yolculuk Etmenize Yardımcı Bir Cihazdır Görünüm Ağırlık : 125 gr Paket İçeriği : Cihaz - Araç Şarj Kiti - Araç Montaj Kiti - Cihaz Tutacağı - Şarj Cihazı - USB Kablosu Boyutlar : 9.4 x 8.1 x 2 cm Garanti Garanti Süresi : 2 Yıl
Eğer ikisinden birini düşünüyorsan tabiki nüvi200,en büyük + sı haritası başarsoft tom tomun haritası teleatlas,tom toma yaklaşma bile eğer Türkiyede kullanacaksan.
evet turkıye de kullanacagım
yazılım olarak basar soft & teleatlas ne gıbı bı fark varkı sorun teskıl edıyor acaba
arkadaslar bu yazıyı yazmamam gerekırdı ama yazıyorum cunkı cabuk karar vermem gereklı
lutfen yardımcı olun
Teleatlasın Türkiye haritası hala çok kötü,başarsoft ise şuanda en iyisi,tom toma bakma bile oyüzden.
garmin seçebilirsin haritası daha iyi
evet arkadaslar bugun garmını deneme sansım oldu gayet guzel bır cıhaz
bulundugum sokagı felan hıc sorunsuz gosterdı ayrıca kullanımı felan cok kolay ve guzel
ama tomtom internet sitesı uzerınden rota hesaplaması dıye bır bolum orda adresıme baktım ılgınctır kı bulundugum sokagı gostermıyor sokagı bırak cevremdekı okadar yerı bombos gosterıyor malesef artı cevremdekı cogu sokagın ısmıde malesef yok sadece cızmısler orda sokak varmı var ama adı ne sanı ne yok bu ozellıgınden dolayı kocaman bır 0 verıyorum
gıttım teknosaya bıde ınceleyım dedım ama hıcde umdugum gıbı bır alet deyıl alacak arkadaslara onerım kesınlıkle elınıze alıp navıgasyon yapmadıkca almayın kurcalayın bıraz aradakı barız farkı anlayacaksınız
ama cıhaz olarak bır sey dıyemem adamlar yapmıs tasarımı cok guzel spor duruyo uzgunum tomtom hayatımda sana yer yok
yarın garmın navi 200 alacagım ankarada bıldıgınız uygun fıyat veren bır yer varsa tavsıye & onerılerınızı beklıyorum
saygılarımla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme