Arkadaşlar Next YE-A 1050 aldım. Av-in özelliği var. Fakat buna harici ekran bağlanamıyormuş. Ben navigasyonda oynattığım klip vs yi arkadaki ekrana görüntü vermek amacıyla almıştım. Fakat Av-in değil Av-out özelliği olması gerekiyormuş. Bu doğru mudur? Navigasyondaki görüntüyü diğer ekrana nasıl aktarırım? Ek olarak: Diğer ekranda hem erkek hem dişi kablo var. İki türlü de ekran bağlanabiliyor.
Sadece cihaza kameradan aldığınız görüntüyü aktarabilirsiniz,cihazdaki görüntüleri başka bir ekrana aktaramazsınız.Dediğiniz gibi cihazda Av-out özelliği olması lazım oda bu tür cihazların hiç birinde yok..
quote:
Orijinalden alıntı: _imkansız_
Sadece cihaza kameradan aldığınız görüntüyü aktarabilirsiniz,cihazdaki görüntüleri başka bir ekrana aktaramazsınız.Dediğiniz gibi cihazda Av-out özelliği olması lazım oda bu tür cihazların hiç birinde yok..
Av-out özelliği olan şimdi baktığım kadarıyla yurtdışı markasız cihazlarda var. Onlarda ne kadar sağlıklıdır muallak bir durum. Hiçbir şekilde aktaramıyoruz yani.
Evet hiç bir şekilde aktaramıyorsunuz çünki cihaz o donanıma sahip değil.
quote:
Orijinalden alıntı: legion90
quote:
Av-out özelliği olan şimdi baktığım kadarıyla yurtdışı markasız cihazlarda var. Onlarda ne kadar sağlıklıdır muallak bir durum. Hiçbir şekilde aktaramıyoruz yani.
Portatif cihazlarda av-out hiç duymadım, bu özellik araca gömülü sistemlerde vardır genelde
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
quote:
Orijinalden alıntı: legion90
quote:
Portatif cihazlarda av-out hiç duymadım, bu özellik araca gömülü sistemlerde vardır genelde
Piranha Encore'de var mesela ama double-din gibi bir alet. Birde çin işi cihazlarda var. Onların da asıl görevi navigasyon değil zaten güncellemesi yok vs.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme