Şimdi Ara

navİgasyonda bİr İlk! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
10.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sirf atlas 3 - 4 - 5 gibi uyduyu bulan donanımdır bu yer almamış özelliklerde demekki yok ghz mgz ayrı mesele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakınız : GPS alıcısını üzerinde bulunduran CPU türleri (Atlas, MTK, SI, MStar,....)---> CPU: (Merkezi işlemci ) : bildiğim kadarıyla ürün üzerinde ARM platformu bir CPU var. harici bir GPS alıcısı yada on dahili bir GPS alıcısı, detayları öğrendikçe paylaşacağım.
    Bilgi paylaştıkça büyür.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: king34

Bakınız : GPS alıcısını üzerinde bulunduran CPU türleri (Atlas, MTK, SI, MStar,....)---> CPU: (Merkezi işlemci ) : bildiğim kadarıyla ürün üzerinde ARM platformu bir CPU var. harici bir GPS alıcısı yada on dahili bir GPS alıcısı, detayları öğrendikçe paylaşacağım.

Yahu sattığınız üründen bi habersiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bir tane gönderirlerse açıp bakar test ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bir tane gönderirlerse açıp bakar test ederiz

Gönderme yok,aman diyim sonra varya ohooo ne laflar döner. En iyisi parayı basıp alıp açmak kırmak filan falan. Bu da var bende ama ayıp değilmi satandan daha fazla bilmem yazmam Haaaaa şu da var,alem PND'de SiRF kullanır ama detayını,kaynak koduna para vermeye gücü yoktur ham mevye gibi kullanır 6 ay sonra geç bağlanmalar filan başlar amma işi bilen 10sn 'de cihazı bağlar kafa karışmasın. Arkadaş muhtemelen teknik kısma soracak yazacak, ama daha öncede yazdım bundan firmanın haberi yoksa çok kötü duruma düşürebilir yazdıklarıyla firmasını

• quote:

Bakınız : GPS alıcısını üzerinde bulunduran CPU türleri (Atlas, MTK, SI, MStar,....)---> CPU: (Merkezi işlemci ) : bildiğim kadarıyla ürün üzerinde ARM platformu bir CPU var. harici bir GPS alıcısı yada on dahili bir GPS alıcısı, detayları öğrendikçe paylaşacağım.

Detay gelmeyecek galiba?
  • Bir cortex işlemcide gps alıcı sirf olamaz hatalı bilgilerle derlenmiş bu cihazları neden yazıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 2 Ağustos 2012; 9:06:00 >
  • Samsung Galaxy S2'de cortex işlemcili ve Sirf GPS alıcısı var.
    http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php işlemci cortex
    http://www.csr.com/news/pr/release/455/en alıcı sirf
  • Yazıma tablet diye belirtmemişim, samsung fiyatına bir cihaz olsa muhtemelen olur. En iyisi parçalamak

• quote:

NAV-725 GPS PAD .

Bu ürünü alıp şu an aktif olarak kullanan arkadaş var mı? Varsa deneyimleriniz bizlerle paylaşabilir mi?
  • beklemedey,m
  • Mesela bu cihaz yerine daha üst özelliklerde bulunan bu cihaz alınamaz mı?

Blackberry Playbook 16 GB Wi-Fi

http://www.hizlial.com/u02.049.9077.0001/blackberry-playbook-16-gb-wi-fi
  • quote:

Orijinalden alıntı: karax2008

Mesela bu cihaz yerine daha üst özelliklerde bulunan bu cihaz alınamaz mı?

Blackberry Playbook 16 GB Wi-Fi

http://www.hizlial.com/u02.049.9077.0001/blackberry-playbook-16-gb-wi-fi

Bu model tabi ki daha üstün. Fakat fiyatlara bakarsanız Blackberry 600 TL civarında gezerken GOLDMASTER 407 TL.
    http://www.hizlial.com/u22.012.1592.0017/goldmaster-nav-725-gps-pad-navigasyon-cihazi

Arada ciddi fark var. Bir de BLACKBERRY muhtemelen GPS olarak kullanmak için dizayn edilmedi. Yani otomobil için ön cam vantuzu falan olmayabilir. Bunun için ek aksesuar almak gerekebilir.

• Arkadaşlar ben teknoloji uzmanı değilim, bir ürün için pazarlama da yapmıyorum. Ama bu sitenin bu bölümündeki ekip şu teknoloji marketlerindeki lg görevlilerine benziyor hani lg ürünleri daha fazla satılsın diye. Ben aynı anda hem led tv hemde navigasyon araştırması yapıyorum, televizyon bölümünde tamamen tarafsız uzman bir kaç kişi var ama navigasyon bölümü böyle değil malesef. 100 kere fikir değiştirdim. Siz uzmanların değil 1000 mesajını 10.000 mesajını da okusam kafamdaki sorular bu bölümde yanıt bulmaz malesef. Ekip çok sağlam ama takdir ediyorum . Pc mühendisi bir arkadaşım var 1 saate bir özel bir bankaya rapor iletmek zorunda hani şu 7 milyon euro ile kaybolan müdürü olan banka. Facebook, twitter de fazla mesai yapıp dünyanın ücretini alıyor. Bu işler böyle artık kullanıcıların ve ürün araştıranların daha fazla bilgili ve uyanık olması gerekli...

• quote:

Orijinalden alıntı: stradivarius

Ekip çok sağlam ama takdir ediyorum .

Navigasyon firmaları forumlar varken reklama ihtiyaç duymuyor, ekip iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanx

quote:

Orijinalden alıntı: stradivarius

Ekip çok sağlam ama takdir ediyorum .

Navigasyon firmaları forumlar varken reklama ihtiyaç duymuyor, ekip iyidir

Kesinlikle katılıyorum,istanbul'da metro duraklarında bir sürü AVM de dev ekranlarda Next'in reklamları dönüyor. Biraz örnek alsınlarda reklama para versinler diğerleride,ufak ufak 1 firmanın radyo reklamlarınıda duydum arada o ada habirde gene next anonsu ardından radyo trafik'te Darısı diğerlerine artık

• Arkadaşlar cihazı aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum.En önemli eksisi dokunmatiği berbat.Bir türlü Sesli yol tarifi yaptıramadım ayrıca çok yavaş.Verdiğim paraya yazık oldu.Menülerdeki Görüntü berbat ha film izlemek isterseniz tavsiye ederim tabi açmasını beklemekte sıkılmazsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühran007 -- 30 Ağustos 2012; 1:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühran007

Arkadaşlar cihazı aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum.En önemli eksisi dokunmatiği berbat.Bir türlü Sesli yol tarifi yaptıramadım ayrıca çok yavaş.Verdiğim paraya yazık oldu.Menülerdeki Görüntü berbat ha film izlemek isterseniz tavsiye ederim tabi açmasını beklemekte sıkılmazsanız.

Cihazın parçalama videosunuda çekip koysaydınız tam olurdu. İlk mesajınızda bu kadar hararetli yorum olması oldukça manidar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 30 Ağustos 2012; 15:30:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mühran007

Arkadaşlar cihazı aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum.En önemli eksisi dokunmatiği berbat.Bir türlü Sesli yol tarifi yaptıramadım ayrıca çok yavaş.Verdiğim paraya yazık oldu.Menülerdeki Görüntü berbat ha film izlemek isterseniz tavsiye ederim tabi açmasını beklemekte sıkılmazsanız.

Cihazın seri numarası ve garanti belgesi ile teknik servise başvurup sıkıntınızı bildirdiniz mi?
  • Valla arkadaşlar alın ve görün dediğimden başka 1 şey çıkarsa ne ala.Garanti belgesini kaybettim 1 sorun çıkartırlarmı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.