Şimdi Ara

NAVİGO GPS 869 ALINIR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: jedimax

Kutudan çıkanlar Navigo kullanma kılavuzu,harita kullanma kılavuzu,vantuzlu tutacak,araç şarj cihazı,seyahat şarj cihazı,kulaklık,kılıf,1 gb sd hafıza kartı(yazılım yüklü),usb bağlantı kablosu.

quote:

Orjinalden alıntı: me9830

Bu ürünün kutusunda neler var? Araç şarj cihazı, Normal şarj cihazı, tutacak vs. var mı?

Teşekkürler, bu ürünle Garmin Nüvi 200 arasında kaldım. Navigo herhangi bir mağazada satılıyor mu, yoksa sadece internet üzerinde mi var?
  • Navigo yu zincir marketler de göremedim,belki de yeni ürün olmasındandır.Hangi ürünü seçersen seç ekranın 4.3" ten küçük olmasın.Çünkü koltukta otururken ön cam ile arasındaki mesafede küçük yazıları okumak sorun olabilir.
    quote:

quote:

Kutudan çıkanlar Navigo kullanma kılavuzu,harita kullanma kılavuzu,vantuzlu tutacak,araç şarj cihazı,seyahat şarj cihazı,kulaklık,kılıf,1 gb sd hafıza kartı(yazılım yüklü),usb bağlantı kablosu.

quote:

Bu ürünün kutusunda neler var? Araç şarj cihazı, Normal şarj cihazı, tutacak vs. var mı?

Teşekkürler, bu ürünle Garmin Nüvi 200 arasında kaldım. Navigo herhangi bir mağazada satılıyor mu, yoksa sadece internet üzerinde mi var?

• verdiğiniz bilgiler için inanın çok teşekkür ederim
    ben navigasyon almışken mp3/mp4 de olsun diğer zamanlarımda da kullanayım diyorum. ofis çalışanı olduğumuz için çok seyahat yapmıyorum.
    tek başına navigasyon olursa az kullanacağım bu da verdiğim paraya değmeyecek
    pıranha voyager üzerinde çalışıyorum aynı özelliklerin onda da olmasından dolayı, ama araştırdıkça navigonun pıranha dan kat kat üstün olduğu kanısına vardım.
    son olarak; iki kere ücretsiz harita güncellemesini nasıl yapacağız, bu konuda bilgim yok.birde igo yüklerseniz daha kapsamlı diyorlar bence orj yüklü harita programını değişştirmek garanti problemini de beraberinde getirir kanısındayım

• Bu kuraldır...

Teknik servis yazılımın değiştiğini fark ederse (ki eder) cihazınız garanti dışında kalır.

O nedenle ya aldığınız cihazı bunu göze alarak alın,yada üzerinde tercih edeceğiniz yazılım olan,güncelleme garantisi veren vs. cihaz-firma bulun.
  • hay ağzına sağlık ben de kutudan ne çıkıyor diye soracaktım
    int. sitelerinde bu detayı göremedim.
    7.08.08 de sipariş vereceğim
    bunun yerine az kalsın pıranha voyager alacaktım...

quote:

quote:

• üzerinde video oynatıcı var deniyor. hangi formatları desteklediğini ve görüntü kalitesi hakkında yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tangent -- 2 Eylül 2008; 10:15:58 >
  • Video Formatları: AVI, MPEG, MPG desteği,kalite iyi.

quote:

Orjinalden alıntı: tangent

üzerinde video oynatıcı var deniyor. hangi formatları desteklediğini ve görüntü kalitesi hakkında yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
  • Bu cihazla halihazırda ciddi problemler yaşıyorum. Dokunmatik ekran sık sık çalışmıyor, ekran kendi kendine abuk sabuk hareketler yapıyor. Henüz 2 sene bile kullanmamışken işe yaramaz hale gelmesi çok can sıkıcı. Garantiyi devreye soksak bir sonuç çıkar mı bilemiyorum.

Benzer problemleri yaşayan ve sonuç alabilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
  • Navigo 869'un dokunmatik ekranı tamamen işlevini yitirdi. 400 TL verip aldığım cihazın topu topu bir senelik ömrü varmış. Internet'ten bakıyorum, cihazı satan firma bile belli değil.

Bu bana ders oldu, bu tip ürünleri alırken arkasında sağlam destek olan firmalara yönlenmek lazım.

Bu arada dokunmatik ekranın tamiri mümkün mü? Böyle bir hizmeti veren bir yer var mıdır?

Not: Ürünü Nova Elektronik getirtiyormuş. Bir arayalım bakalım, destek verebilecekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tippingpoints -- 29 Haziran 2010; 18:29:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: me9830

Navigo 869'un dokunmatik ekranı tamamen işlevini yitirdi. 400 TL verip aldığım cihazın topu topu bir senelik ömrü varmış. Internet'ten bakıyorum, cihazı satan firma bile belli değil.

Bu bana ders oldu, bu tip ürünleri alırken arkasında sağlam destek olan firmalara yönlenmek lazım.

Bu arada dokunmatik ekranın tamiri mümkün mü? Böyle bir hizmeti veren bir yer var mıdır?

Not: Ürünü Nova Elektronik getirtiyormuş. Bir arayalım bakalım, destek verebilecekler mi?

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun..Sizinle aynı dönemde ben de bu cihazla Garmin Nüvi 200 arasında kalmış ve Garmin'i tercih etmiştim, demek doğru seçim yapmışım....Neyse, benim asıl söylemek istediğim, bu tip cihazların menüsünde genelde "kalibrasyon" uygulaması bulunabiliyor. Bu cihazda da bu var mı ve denediniz mi?.....Belki dokunmatik probleminize çare olabilir....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.