Şimdi Ara

Navigold / Darwill Multimedya Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
7.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada Navigold ve Darwill cihazlarınıza yardımcı olucam kullanlar söylesinler ekleyeylim

1.
    2.
    3.
    4.

Ayrıca satışını yaptığım Navigold ve Darwill marka cihazları pm atarak fiyat alabilirsiniz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Navigold / Darwill Multimedya Grubu: Çözüm Ortağınız

Navigold, çeşitli sektörlerden işletmelere yazılım çözümleri sunan önde gelen bir yazılım şirketidir. Darwill Multimedya, web tasarım, dijital pazarlama ve video prodüksiyonu hizmetleri konusunda uzmanlaşmış bir multimedya grubudur. Bu iki şirket bir araya gelerek, işletmelerin çevrimiçi varlıklarını geliştirmelerine ve iş hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan güçlü bir ittifak oluşturmuştur.

Navigold'un yazılım çözümleri, işletmelerin verimliliğini artırmalarına, maliyetleri azaltmalarına ve müşteri hizmetlerini iyileştirmelerine yardımcı olmaktadır. Darwill Multimedya'nın multimedya hizmetleri, işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmalarına, markalarını güçlendirmelerine ve çevrimiçi erişimlerini genişletmelerine olanak tanır.

Navigold'un popüler çözümlerinden biri, işletmelerin tüm iş süreçlerini tek bir platformda yönetmelerine olanak tanıyan bulut tabanlı Navigold ERP'dir. Bu yazılım, finans, tedarik zinciri yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve proje yönetimi gibi çeşitli işlevleri kapsamaktadır.

Darwill Multimedya, ilgi çekici ve etkili web siteleri oluşturması, hedefli dijital pazarlama kampanyaları tasarlaması ve profesyonel video içerikleri üretmesiyle tanınır. Bu hizmetler, işletmelerin çevrimiçi görünürlüklerini artırmalarına, potansiyel müşterilerle bağlantı kurmalarına ve marka bilinirliklerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Navigold ve Darwill Multimedya, işletmelerin sundukları yazılım ve multimedya hizmetlerinden yararlanmalarını sağlayan güçlü bir işbirliği içindedir. Bu ittifak, işletmelerin dijital dönüşüm hedeflerine ulaşmalarına ve rekabetçi pazarda başarılı olmalarına yardımcı olur.

Navigold Yazılım Güncellemeleri

Navigold, yazılım çözümlerinin sürekli olarak güncellendiğinden ve geliştirildiğinden emin olur. Yazılım güncellemeleri, yeni özellikler, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerir. Navigold kullanıcıları, web sitesinden veya yazılım arayüzü üzerinden kolayca güncellemelere erişebilirler.

Darwill Multimedya Yorumları

Darwill Multimedya, müşterilerinden olumlu yorumlar almaktadır. Birçok müşteri, şirketin yüksek kaliteli hizmetlerinden, özel çözümlerinden ve mükemmel müşteri desteğinden bahsetmiştir. Darwill Multimedya, işletmelerin çevrimiçi başarılarına ulaşmalarına yardımcı olma konusundaki bağlılığıyla tanınır.

Eğer işletmen için yazılım çözümleri veya multimedya hizmetleri arıyorsan, Navigold ve Darwill Multimedya Grubu'nun sunduğu güçlü ittifakı değerlendirmelisin. Birlikte, çevrimiçi varlığını geliştirebilir, hedef kitlenle etkileşim kurabilir ve işletmeni yeni zirvelere taşıyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

2011 model Captiva için ne önerirsiniz. Değişik marka ve modeller için teklifinizi rica ederim. Ayrica DVD fermuarlı örtülü birbirinden ve ana sistemden bağimsiz ve eş zamanlı çalışabilen kafalıklı monitör için de fiyat ve model bildirebilir seniz menun olurum.

Teşekkürler,
  • Darwill Captiva Multimedya =

Ayrıca Navigold DS 728D Önereririm kafalik olarak 2 üründe elimde mevcuttur nakit te %15 indirim vardır

• Merhbalar, bende de navigoldun punto evo icin olan navigasyon cihazindan var. icerisindeki yazilim ilk fotodaki gibi. bunu ikinci fotodaki haline nasil guncellerim. Tesekkurler.

suanki hali

guncellemeli hali

• DARWILL HRS 1200 FHD mi tavsiye edersiniz yoksa WD6911 mi?
    Hangisi elinizde var?
    Fiyat verirseniz sizden almak isterim. Direksiyondan kumanda için dediğiniz şu aparat için de fiyat istiyorum.
  • Bende de 2008 citroen c4 için aldığım navigold ürün var. Android olanları çıkmış birde değişik yazılımlı olanları var. Benimde firware talebim var. Ayrıca buna uyumlu wifi dongle bulunuyormu.

Navigold / Darwill Multimedya Grubu Navigold / Darwill Multimedya Grubu Navigold / Darwill Multimedya Grubu

• up
  • mondeo için ne önerirsiniz? ve fiyat? ön & geri görüş kamera dahil midir? ve montaj?
  • Mrb navigold 6005 kullanan varmı navi çalışmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisterik

Mrb navigold 6005 kullanan varmı navi çalışmıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

tinyurl.com
    Zippyshare.com -
    http://tinyurl.com/bomwjcf

linkten indirebilirsiniz
  • Teşekkür ederim umarım olur navi tuşuna basınca hiç bir şey gelmiyor bu teybin enter tuğu varmı
  • Mrb bu cihazın kullanma kılavuzunu nasıl temin edebilirim .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Navigold / Darwill Multimedya Grubu Navigold / Darwill Multimedya Grubu

• quote:

Mrb bu cihazın kullanma kılavuzunu nasıl temin edebilirim .
    Bu mesaja eklenen görseller:

Navigold / Darwill Multimedya Grubu Navigold / Darwill Multimedya Grubu

Klavuz zor eski bir cihaz ama yardimci olurum takıldığınız yerlerde sorabilirsiniz cevaplarim

• Navi için verdiğiniz adresten indirdim zıp olarak geldi açtım dizine çıkartmıyor zıplı olarak da teyp görmüyor . yardımcı olabilirmisiniz .ne yapmam lazım indirdikten sonra
  • quote:

Navi için verdiğiniz adresten indirdim zıp olarak geldi açtım dizine çıkartmıyor zıplı olarak da teyp görmüyor . yardımcı olabilirmisiniz .ne yapmam lazım indirdikten sonra

Dosya olarak cıkartmanız gerekiyor winrar programini internetten indirip kurun daha sonra arşivden cikartin dosyalari
  • Mrb dediğin gibi yaptım oldu ama bu seferde ben etimesgutdayım konum çankaya görüyor . başka ayarı varmıdır tel varsa arayabilirmiyim
  • quote:

Mrb dediğin gibi yaptım oldu ama bu seferde ben etimesgutdayım konum çankaya görüyor . başka ayarı varmıdır tel varsa arayabilirmiyim

531 636 51 14
  • Sayın SKRlllEX aracı her seferinde kapatıp açınca gps si tekrar ayarlamam gerekiyor acaba aracın teypin hafıza kablosu felan mı varda bağlı değil mi sadece soketi taktılar o kadar
  • Aracı her açıp kapamada gps bulamıyor elle otamatik bul dedikten sonra buluyor çalışıyor arabayı stop edip çalıştırdığımda yine bulmuyor her seferinde gps ayarlamam gerekiyor nedendirki benim aklıma hafizayı tutması için bir kablo olması lazım gibi geliyor sadece soketi bağladılar o kadar
  • quote:

Aracı her açıp kapamada gps bulamıyor elle otamatik bul dedikten sonra buluyor çalışıyor arabayı stop edip çalıştırdığımda yine bulmuyor her seferinde gps ayarlamam gerekiyor nedendirki benim aklıma hafizayı tutması için bir kablo olması lazım gibi geliyor sadece soketi bağladılar o kadar

gps si
    buldugunda
    baud port lar war
    orada ne yaziyor
    port 7
    baud 57600

gibi yazar
    onu aklinizda tutun

gps kartini pc ye takin
    sys.txt isimli dosya yı notepad ile acip
    orada port baud değerlerini cihazin buldugu port baud sayilariyla değiştirip kaydedin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.