Şimdi Ara

Navigon (139,70€) Amazon underground app ile bedava ( Bitmeden Indirin) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
6
Favori
3.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Meraktan soruyorum ofline calısan ve ucretsiz "here" programı sahsen tum işimi goruyor bu programın artısı nedir..?

şimdi farkettim ucretsiz olmasıymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 23 Aralık 2015; 13:49:10 >
  • Bu sefer oldu. İlk mesajda nasıl yapılacağını anlatan ve konuyu açan arkadaşlara teşekkürler. Bu arada, bedava uygulamalar arasında başka güzel şeyler de var, mesela Monument Valley oyununu gördüm ücretsiz yazıyordu, indirdim kurdum ama henüz oynayamadım. Normal ücretsiz deneme versiyonu mu yoksa ücretli oyunu ücretsiz mi vermişler henüz bilmiyorum. Ama büyük ihtimal bu da Navigon gibi ücret istemeden verilen bir uygulama. Fırsat bulursam başka neler var bakacağım.
  • supernoova S kullanıcısına yanıt
    bende yükledeim sizin anlattığınız gibi birazuğraştırsdı pes etmeyince yaptım sonunda 3 ayrı hesap açtım 3.de oldu
    enson hesabı vpn üzerinden açtım öyle kabul etti.
  • baplantı hatası lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor navigon.
    anlatıldığı gibi amazondan indirdim
  • İndirdim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

baplantı hatası lütfen daha sonra tekrar deneyin diyor navigon.
    anlatıldığı gibi amazondan indirdim

Hafiza mi dolu salladim gerci

• Hocam indirdim. Kurdum. Kaldırdım bile.
    Amazon app i silmemek gerekiyor. Hola kalmalı. Bilmem ne. Fazla meşakkatli geldi.
    Zaten here, yandex ve igo primo var bir şekilde devam sygic ayarlıcam yarın. Hani illa legal kullanıcam dersen here ve yandex zaten standart bir insana yetiyor.
    Değmez bunla uğraşmaya. Kullanana hayırlı olsun.

• Evet hocam amazon app kalmali Türkiye'de oldugun icin haloda kalmali biraz fazla ugrastiriyor malesef :(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.