Şimdi Ara

navion 4350 hakkında düşünceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navigon 4350 Max Navigasyon Cihazı ( Türkiye + 40 Avrupa Ülkesi ) + Deri Navigon Çanta Hediyeli...

# NAVIGON MyRoutes
    # Bluetooth Hands-Free
    # Akıllı Park
    # Gerçekçi Görünüm Pro
    # Hız Asistanı
    # Serit Asistanı
    # Güvenlik Kamerası İnfo (EDS)
    # Metinden-Konuşmaya
    # Acil Yardım (SOS)
    # İÇN Klik

Navigon MyRoutes

Navigon MyRoutes sürücünün sürüş tarzını algılayarak, günün hangi saatinde, haftanın hangi gününde olduğunuzu da hesap ederek sizin için en iyi rotayı hesaplar ve tavsiye eder.

Bluetooth Hands-Free

Bluetooth özelliği size daha konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunar.Cep telefonunu bluetooth fonksiyonu ile navigasyon cihazınıza bağlayarak telefon konuşma ve aramalarını cihaz üzerinden gerçekleştirin. Telefonun özelliğine göre telefon rehberini ve son aranan numaraları cihazınızın içersine aktarabilirsiniz.

Gerçekçi Görünüm (Reality View Light/ Pro)

Bu özellik sayesinde otoyollar, kavşaklar ve çıkışlar gerçeğe uygun bir şekilde gösterilmektedir.Bu fonksiyon sizin hedefinize daha iyi ulaşmasınıza ve yönlendirilmenize kılavuzluk etmektedir..

Akıllı Park (Clever Parking)

Bu özellik sayesinde sürücü hedefinin yakınında iyi bir park yeri bulabilir: Akıllı Park varış noktasına ulaşmadan önce en yakın park opsiyonlarını gösterir. Bu noktalardan uygun olanı dokunarak seçip yeni varış noktası olarak belirleyebilirsiniz.

Şerit Asistanı (Lane Assistant Pro)

Üzerinde bulunduğunuz yoldaki değişiklikler veya sapış noktasına yaklaşırken hangi şeride geçmeniz gerektiği gibi konularda şerit ve yol durumuna bağlı bilgilendirme

Pratik Radar Bilgisi (Practical Radar Info)

Bu özellik sabit hız kameralarına ve EDS noktalarına yaklaşmadan önce sizi görsel ve sesli uyarır

İÇN Klik (POI Click)

Benzin istasyonu,restoran vb. gibi noktalara doğrudan ekran üzerinden tıklayarak adres, açılış saati ve telefon numarası gibi bilgilere ulaşılabilir. Bunun yanında direkt olarak ilgi çekici nokta tıklanarak hedef belirlenebilir

Teknik Özelikler

# Ekran: 4,3 inç dokunmatik
    # GPS: SiRF Star III + Instant Fix II
    # İşletim Sistemi: Windows CE
    # Hazıfa: 2 GB Flash/ 128 MB RAM
    # İşlemci: Atlas IV

Bluetooth özelliğini denedim Iphone dahil tüm cep telefonlarını tanıyan bir cihaz cihazın üzerindeki mikrofonu yeterli arac içerisinde çok rahatlıkla duyabilirsiniz
    Harita performansı açısındanda dünyadaki en iyi yazılım firması NAVTEQ ile çalışan bir firma
    My route özelliği sayesinde size alternatif güzergahları hesaplar
    Sabit radar ve sabit eds kameralarını size uyarma özelliğide var malzeme olarak kullanılan malzeme kalitesi cihazda kendini gösterir

Fiyat olarak şu an 749 liradan 499'a düşmüş Media Marktlara özel fiyatmış arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur

navion 4350 hakkında düşünceler

• navteq türkiye için çok zayıf bir harita, İstanbul içinde bile bir çok yerde büyük eskiklikler/hatalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karagozgilh -- 26 Mart 2010; 9:54:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karagozgilh

navteq türkiye için çok zayıf bir harita, İstanbul içinde bile bir çok yerde büyük eskiklikler/hatalar var.
    Navteq Türkiye'de yeni bir yazılım firması dostum avrupa'da çok başarılı önümüzdeki yıllarda Türkiye'de de başarılı olacağına inanıyorum yeni olmasına rağmen 2010 haritası yayınlayan bir firma gücünü Nokia'dan alıyor belki bilirsin Nokia navteq'i satın aldı şu an navteq Türkiye'de ileriye dönük yatırım olarak yellowpages firması ile ortaklık imzaladı bu da demek oluyorki poi (içn) konusunda 1 numara olmaya aday bir yazılım Nokia ovi mapslari Navteq'ten alır bilginize

saygılar iyi günler
  • Bu da demektir ki cihazınız önümüzdeki yıllarda kullanılabilir olacaktır. Doğru anlamış mıyım?

quote:

Orijinalden alıntı: yellowredlion

Navteq Türkiye'de yeni bir yazılım firması dostum avrupa'da çok başarılı önümüzdeki yıllarda Türkiye'de de başarılı olacağına inanıyorum yeni olmasına rağmen 2010 haritası yayınlayan bir firma gücünü Nokia'dan alıyor belki bilirsin Nokia navteq'i satın aldı şu an navteq Türkiye'de ileriye dönük yatırım olarak yellowpages firması ile ortaklık imzaladı bu da demek oluyorki poi (içn) konusunda 1 numara olmaya aday bir yazılım Nokia ovi mapslari Navteq'ten alır bilginize

saygılar iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: navturkzede

Bu da demektir ki cihazınız önümüzdeki yıllarda kullanılabilir olacaktır. Doğru anlamış mıyım?

quote:

saygılar iyi günler

Alıntıları Göster
    arkadaşım git kendine başka bir uğraş bul muhatabım değilsin

bu bilgiden sen onu çıkardın sana helal olsun demek ki kafan o kadar basıyor

• quote:

saygılar iyi günler

Sevgili Yellowredlion

uzun suredir yazma ve duzeltme geregi duymuyorduk ama sanirim size de hatirlatmamiz gerekecek.

Navteq Teleatlas gibi firmalar harita uretirler, yazilim uretmezler.

Navigon Garmin TomTom gibi firmalar sadece kendilerine has yazilimlari vardir, uretirler, donanimlarinin ustune de kendi markalarini basarlar. Harita olarakta istedikleri harita firmasinin urununu kullanirlar. Burada Navigon Navteq datasi, TomTom Teleatlas datasi yani haritasi, Garmin ise uluslararasi pazarlarda Navteq, Turkiye'de Basarsoft haritasi kullanmaktadir.

IGO, Ndrive, Horizon, R66 gibi firmalar yazilim uretirler, OEM Branding dedigimiz kendi markalarini uretmek isteyen firmalarda, gidip bu yazilimlardan istediklerini secip, istedigi haritayi secip, istedigi donanim ureticisine donanimi urettirip, ustune de istedigi markayi vururlar. Ulkemizde Piranha, Navitech, Navking, NEXT, AselsanNet, Vendeka, Remco vb. gibi markalarda bu sekilde olusturulmustur.

Dolayisi ile ozetlersek yazilim = harita kavrami yanlistir.

Ama nolur alinganlik gosterip size eksik yazmaya kalktigimizi filan dusunmeyin, forumu okuyan yuzlerce insan bu kavramlari karistirmasinlar diye iletmek istedim. Epey yaziyorsunuz cunku forumda....

Saygilarimla,

Alim K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 27 Mart 2010; 19:40:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

saygılar iyi günler

Sevgili Yellowredlion

uzun suredir yazma ve duzeltme geregi duymuyorduk ama sanirim size de hatirlatmamiz gerekecek.

Navteq Teleatlas gibi firmalar harita uretirler, yazilim uretmezler.

Navigon Garmin TomTom gibi firmalar sadece kendilerine has yazilimlari vardir, uretirler, donanimlarinin ustune de kendi markalarini basarlar. Harita olarakta istedikleri harita firmasinin urununu kullanirlar. Burada Navigon Navteq datasi, TomTom Teleatlas datasi yani haritasi, Garmin ise uluslararasi pazarlarda Navteq, Turkiye'de Basarsoft haritasi kullanmaktadir.

IGO, Ndrive, Horizon, R66 gibi firmalar yazilim uretirler, OEM Branding dedigimiz kendi markalarini uretmek isteyen firmalarda, gidip bu yazilimlardan istediklerini secip, istedigi haritayi secip, istedigi donanim ureticisine donanimi urettirip, ustune de istedigi markayi vururlar. Ulkemizde Piranha, Navitech, Navking, NEXT, AselsanNet, Vendeka, Remco vb. gibi markalarda bu sekilde olusturulmustur.

Dolayisi ile ozetlersek yazilim = harita kavrami yanlistir.

Ama nolur alinganlik gosterip size eksik yazmaya kalktigimizi filan dusunmeyin, forumu okuyan yuzlerce insan bu kavramlari karistirmasinlar diye iletmek istedim. Epey yaziyorsunuz cunku forumda....

Saygilarimla,

Alim K.

Alıntıları Göster
    ben açtığım bir konuda bu sitede bilgi paylaşımı yapılmasından yana olduğumu dile getirdim sayın Ali bey bende bu pazar içerisinde yer aldığımdan dolayı ürünler hakkında insanları bilgilendirme ve kendim insanlara daha detaylı bilgiler verebilme amaçlı bu sitede yazıyorum bildiğim kadarı ile yazmaya çalışıyorum öncelikle size teşekkür ederim güzel bir eleştiri yapmışsınız insanı incitmeden kırmadan alay etmeden ben burada bu konuyu çok biliyorum demiyorum bilgim dahilinde yazıyorum verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim

selamlar ve saygılar

• quote:

ben açtığım bir konuda bu sitede bilgi paylaşımı yapılmasından yana olduğumu dile getirdim sayın Ali bey bende bu pazar içerisinde yer aldığımdan dolayı ürünler hakkında insanları bilgilendirme ve kendim insanlara daha detaylı bilgiler verebilme amaçlı bu sitede yazıyorum bildiğim kadarı ile yazmaya çalışıyorum öncelikle size teşekkür ederim güzel bir eleştiri yapmışsınız insanı incitmeden kırmadan alay etmeden ben burada bu konuyu çok biliyorum demiyorum bilgim dahilinde yazıyorum verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim

selamlar ve saygılar

Alıntıları Göster
    Ne dersiniz,açtığınız konuları satış amaçlı reklam şeklinde açmasanız ? Belki daha az tepki alırsınız Türkiye'deyiz ne yazılımın avrupa yada dünya devi olması,nede başka bir durum bu ülkedeki kullanıcıları pek alakadar etmiyor.Bu ülkedeki kullanıcılara gerektiği şekilde hizmet ediyormu,veriyormu o kısmı önemli,gerisi hikaye.Bunu sürekli yazar olduk.

Yoksa her sektörde dünya devi ohoooo ne firmalar var,ama türkiye'de adları bile yok.O nedenle KULLANDIĞINIZ ürünlerin tanıtımını yaparsanız alacak olanlar içinde hayırlı olur,yoksa kopyala,yapıştır yapmak yerine direk satış sitesi linkleri verirdi herkes

• sevgili yazdıkları ile son derece zeki olduğunu düşündüren birey!
    cümleleriniz gayet açık. öncelikle ne yazdığınıza dikkat edin.
    neden bu kadar alınganlık yapıyorsunuz? bir yaranız mı var? ben sadece bir soru sordum.
    soruma cevap veriş şeklinizle kaliteniz hakkında da fikir verdiniz. teşekkürler çok aydınlandım : )

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navturkzede -- 27 Mart 2010; 23:14:07 >

• quote:

sevgili yazdıkları ile son derece zeki olduğunu düşündüren birey!
    cümleleriniz gayet açık. öncelikle ne yazdığınıza dikkat edin.
    neden bu kadar alınganlık yapıyorsunuz? bir yaranız mı var? ben sadece bir soru sordum.
    soruma cevap veriş şeklinizle kaliteniz hakkında da fikir verdiniz. teşekkürler çok aydınlandım : )

quote:

Alıntıları Göster
    NAVTURKZEDE

• Beni hiç şaşırtmadınız
    quote:

NAVTURKZEDE

• quote:

Beni hiç şaşırtmadınız
    quote:

NAVTURKZEDE

Alıntıları Göster
    Navigon 4350 modelinde Bluetooth özelliği denemeye değer İPhone dahil tüm telefonları tanıyabilen bir bluetooth alıcısı var IPhone kullananlara tavsiyemdir

• quote:

Navigon 4350 modelinde Bluetooth özelliği denemeye değer İPhone dahil tüm telefonları tanıyabilen bir bluetooth alıcısı var IPhone kullananlara tavsiyemdir

Alıntıları Göster
    Navigon 4350 799'dan 499'a düştü fiyatlar hala devam ediyor ilgilenenler ürünü Tüm Media Markt'larda görebilirler

NAVİGON

AND THE WORLD İS YOURS
  • quote:

Navigon 4350 799'dan 499'a düştü fiyatlar hala devam ediyor ilgilenenler ürünü Tüm Media Markt'larda görebilirler

NAVİGON

AND THE WORLD İS YOURS

Alıntıları Göster
    Bu cihazda çok güzel bir özellik daha keşfettim My routes özelliği açık olduğunda alternatif güzerga hesabı yapıyor yerine göre 3 veya 2 yol veriyor dikkat ettiğim en önemli özelliği ise harita Grafikleri çizimi ve görselliği ekran çok net bu cihazdaki ekranı hiç bir navigasyon cihazında görmedim

• quote:

Bu cihazda çok güzel bir özellik daha keşfettim My routes özelliği açık olduğunda alternatif güzerga hesabı yapıyor yerine göre 3 veya 2 yol veriyor dikkat ettiğim en önemli özelliği ise harita Grafikleri çizimi ve görselliği ekran çok net bu cihazdaki ekranı hiç bir navigasyon cihazında görmedim

Alıntıları Göster
    Q2 2010 haritası çıkmıştır. Navigon Freshten indirebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemirkan

Q2 2010 haritası çıkmıştır. Navigon Freshten indirebilirsiniz...

Alıntıları Göster
    27 mayısta cihazi bir üst versiyon yüklemesini yapabilirsiniz

bu size panorama view 3D harita gösterimi sağlayan bir versiyon olacak bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: kim_ister

27 mayısta cihazi bir üst versiyon yüklemesini yapabilirsiniz

bu size panorama view 3D harita gösterimi sağlayan bir versiyon olacak bilginize

Alıntıları Göster
    Navigon 4350 yeni yazılımını Navigon fresh- ücretsiz harita indirimleri kısmından indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdemirkan

Navigon 4350 yeni yazılımını Navigon fresh- ücretsiz harita indirimleri kısmından indirebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    NAVİGON Q2 2010 HARİTASINDA BAYA YOL KATETMİŞ ARKADAŞLAR NAVİGON FRESH MAPS'TEN GÜNCELLEMELERİ YAPABİLİRSİNİZ

4350 MODELİ İÇİN SOFTWARE UPDATE'İ SAĞLANMIŞ CİHAZINIZI MUTLAKA GÜNCELLEYİN
  • quote:

NAVİGON Q2 2010 HARİTASINDA BAYA YOL KATETMİŞ ARKADAŞLAR NAVİGON FRESH MAPS'TEN GÜNCELLEMELERİ YAPABİLİRSİNİZ

4350 MODELİ İÇİN SOFTWARE UPDATE'İ SAĞLANMIŞ CİHAZINIZI MUTLAKA GÜNCELLEYİN

Alıntıları Göster
    4350 navigasyon cihazı güzel bir tercih gibi gözüküyor bugün inceleme şansım oldu harita çözünülürlüğü çok güzel cihaz ekranının bir albenisi var fiyat olarakta 444 gibi rakama düşmüş galiba satış danışmanı öyle söyledi önceki fiyatı 749 muş çok iyi AVRUPA'ya seyahat edeceğim bir tane almayı düşünüyorum konuyu açan arkadaşım ne dersin

• quote:

Orijinalden alıntı: limansız_gemi_yolcu

4350 navigasyon cihazı güzel bir tercih gibi gözüküyor bugün inceleme şansım oldu harita çözünülürlüğü çok güzel cihaz ekranının bir albenisi var fiyat olarakta 444 gibi rakama düşmüş galiba satış danışmanı öyle söyledi önceki fiyatı 749 muş çok iyi AVRUPA'ya seyahat edeceğim bir tane almayı düşünüyorum konuyu açan arkadaşım ne dersin

Alıntıları Göster
    merhabalar ben bu cihazı öneriyorum zira şu anda hem Avrupa hem Türkiye Q2 2010 haritaları mevcut internet sitesinde NAVTEQ MAPS güvencesiyle ayrıca cihazda software güncellemeside mümkün buda size ücretsiz olarak sağlanıyor ilginiz için teşekkür ederim

saygılar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.