Şimdi Ara

NAVİTECH 2012 MODEL QXV SERİSİ NAVİGASYONLARI SATIŞA SUNUYOR (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
14
Favori
110.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ogoksel hocam çok ama çok teşekkür ederim...
    çok sağolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: navitechservis

quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Orijinalden alıntı: navitechservis

.Fakat yeni yapılan Primo 2.4 güncellemesi ile bu veri alanı azaltılmış ve haritaya daha çok yer ayrılmıştır.
    Tüm Navitech QXV modelleri için Primo 2.4 güncellemesi hazırlanmış olup çok yakında Naviextras'ta yayınlanacaktır.

İyi düşünmüşsünüz, ekranda harita için ayrılan yerin daha çok olmasında fayda var ama orjinal ayarları ilede kullansanız hiç tema yapmasanız bile daha iyi olur kanaatimce

Primo 2.4 sürümüde hayırlı olsun, Tüm satılmış ve satılacak QXV modellerinde ücretsizmi güncellenecek ?

sayın x-calibur
    Primo 2.4 versiyon güncellemsi sonrası tema yok denecek kadar azalacaktır ekte resim gibi olacak.
    Primo 2.4 versiyonu Tüm satılmış ve Satılcak olan QXV modellerine bedelsiz olarak yüklenebilecektir.

Arkadaşlar, cihazı bugün aldım, şarj ettim ve tüm güncellemeleri program üzerinden yaptım. Cihaz güncel diyor ama yukarıdaki gibi geniş ekranda navigasyon çıkmıyor, hala eski o dar denilen navigasyon ekranı ile çalışıyor. Ya yukarıdaki verilen bilgi yanlış ya da benim atladığım bir nokta mı var? Selamlarımla.

• Naviextras toolbox ile güncelleme yaptınız mı peki? Harita güncellemesi değil yazılım güncellemesi
  • Yazılım güncellemesi mi bilmiyorum, güncellemeler var dedi ve 3 parça dosya güncelledi, sonra cihaz güncel diye yazdı, yazılım güncellemesi toolbox'tan nereden yapılacak? Ve yazılım güncellemesi hangisi oluyor? yardımcı olursanız sevinirim. Not: bir de güncellemeden sonra adres bul'da klavye çıkmaz oldu :( Yedekten ilk haline geri getirdim, düzeldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalıçapkını35

Yazılım güncellemesi mi bilmiyorum, güncellemeler var dedi ve 3 parça dosya güncelledi, sonra cihaz güncel diye yazdı, yazılım güncellemesi toolbox'tan nereden yapılacak? Ve yazılım güncellemesi hangisi oluyor? yardımcı olursanız sevinirim. Not: bir de güncellemeden sonra adres bul'da klavye çıkmaz oldu :( Yedekten ilk haline geri getirdim, düzeldi...

Hocam bu sorun sadece sizde değil şu sıralar Navitech cihaz kullanan herkeste oldu sanırım.Forumda aynı sorunları yazan arkadaşlar var.Tahminimce toolbox ta bir karışıklık var bunuhttp://www.navitech.com.tr/contact.asp buradaki iletişim bilgilerinden firmaya iletin derim.Firmadan bir çözüm üretilir sonucuda paylaşırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Yazılım güncellemesi mi bilmiyorum, güncellemeler var dedi ve 3 parça dosya güncelledi, sonra cihaz güncel diye yazdı, yazılım güncellemesi toolbox'tan nereden yapılacak? Ve yazılım güncellemesi hangisi oluyor? yardımcı olursanız sevinirim. Not: bir de güncellemeden sonra adres bul'da klavye çıkmaz oldu :( Yedekten ilk haline geri getirdim, düzeldi...

Hocam bu sorun sadece sizde değil şu sıralar Navitech cihaz kullanan herkeste oldu sanırım.Forumda aynı sorunları yazan arkadaşlar var.Tahminimce toolbox ta bir karışıklık var bunuhttp://www.navitech.com.tr/contact.asp buradaki iletişim bilgilerinden firmaya iletin derim.Firmadan bir çözüm üretilir sonucuda paylaşırsanız sevinirim.

QXV-714 kullanıyorum yeni versiyonu sorunsuz yükledi, adres bul da ise sistem gereği zaten doğrudan klavye çıkmıyor. yerleşim birimi yada sokak adına tıkladığınızda klavye görünür hale geliyor. Sabit bir klavye de değil zaten her harf ekleyişte sorgu çalışarak sonuçları daraltıyor ve çok hızlı isme ulaşılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

quote:

quote:

QXV-714 kullanıyorum yeni versiyonu sorunsuz yükledi, adres bul da ise sistem gereği zaten doğrudan klavye çıkmıyor. yerleşim birimi yada sokak adına tıkladığınızda klavye görünür hale geliyor. Sabit bir klavye de değil zaten her harf ekleyişte sorgu çalışarak sonuçları daraltıyor ve çok hızlı isme ulaşılıyor

Bir arkadaş forumda güncelleme sonrası klavye harfleri birbirine girmişti yedeğe dönerek sorunu gidermiş olduğunu yazmıştı belki sizin güncellemeden sonra toolbox tarafında bir karışıklık olmuş olabilir.

Aynı yaşayan bir arkadaş daha var.

quote:

Orijinalden alıntı: cihantaner

bugün QXV 523 elime ulaştı hemen naviextras toolbox yükleyip güncelleme yaptım fakat forumdaki şikayetleri de göz önüne alıp önce yedekleme yaptım iyiki de yapmışım iki güncellemeden sonra herşey güzel fakat adres bul dan seçeneklere gittiğimde harflerin çıktığı klavye kayboldu ne yaptıysam geri gelmedi kapadım açtım yine aynı ben de mecburen ilk yedeği geri yükledim benzer bir olay başına gelen varsa cevap yazabilirse sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Yedekten ilk hale getirdi iseniz zaten eski versiyona dönmüşsünüzdür.

Olması gereken versiyona sırası ile aşağıdaki menülerden ulaşabilirsiniz.

Diğer
    Yardım
    Hakkında

9.6.13.267029
    Nov 6 2012
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

quote:

quote:

Bir arkadaş forumda güncelleme sonrası klavye harfleri birbirine girmişti yedeğe dönerek sorunu gidermiş olduğunu yazmıştı belki sizin güncellemeden sonra toolbox tarafında bir karışıklık olmuş olabilir.

Yanlış anlamaya sebep olmayalım, "bu sorun sadece sizde değil şu sıralar Navitech cihaz kullanan herkeste oldu sanırım" ifadesini görünce cevap yazdım. Harflerin karışık olması normal çünkü seçtiğiniz yerleşim birimi içerisinde sadece var olan sokaklara ait harfler gözüküyor. Özellikle küçük bir site yada mahalle yerleşim birimi olarak seçili ise (gps noktasını baz alabiliyor el ile değiştirmek gerekiyor) doğal olarak sadece 1-2 sokakla bile sınırlı oluyor klavye.

• quote:

Sn.ogoksel güncelleme yapabilmiş, sizin sorun sadece klavyeden değil muıhtemelen güncelleme yapamadınız.

Sn.ogoksel ,

Guncelleme sonrasında arkadaşımızın ekranıda değişmemiş? Acaba güncelleme yapınca cihazı kapatıp açmadan silinecek yada değiştirilecek dosyalar falanmı var?
  • quote:

Yanlış anlamaya sebep olmayalım, "bu sorun sadece sizde değil şu sıralar Navitech cihaz kullanan herkeste oldu sanırım" ifadesini görünce cevap yazdım. Harflerin karışık olması normal çünkü seçtiğiniz yerleşim birimi içerisinde sadece var olan sokaklara ait harfler gözüküyor. Özellikle küçük bir site yada mahalle yerleşim birimi olarak seçili ise (gps noktasını baz alabiliyor el ile değiştirmek gerekiyor) doğal olarak sadece 1-2 sokakla bile sınırlı oluyor klavye.

Hocam harflerin neden tamamının çıkmadığını biliyorum arkadaşın anlattığı bu değildi harfler üstüste karışık şekilde diye yazmıştı mesajı bulamadım bulursam eklerim. Kullanan herkeste değil bu sıralar güncelleyen herkeste olarak yazmam gerekirdi burada haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Sn.ogoksel güncelleme yapabilmiş, sizin sorun sadece klavyeden değil muıhtemelen güncelleme yapamadınız.

Sn.ogoksel ,

Guncelleme sonrasında arkadaşımızın ekranıda değişmemiş? Acaba güncelleme yapınca cihazı kapatıp açmadan silinecek yada değiştirilecek dosyalar falanmı var?

Hayır ilaveten bir şeye gerek yok doğrudan naviextrastan yazılım dahil indirdi, cihaz yeni versiyon ile açıldı

• 1. harfler eksik çıkmıyor, klavyenin tamamı çıkmıyor, yani klavye yok!
    2. gelişmiş bölümünden tek tek baktım cihazın güncelleneceği hiçbir öğe kalmamış hepsi güncel görünüyor. ama arayüz aynı yani küçük ekranda devam ediyor.

nasıl çözülür bu iş?
  • quote:

1. harfler eksik çıkmıyor, klavyenin tamamı çıkmıyor, yani klavye yok!
    2. gelişmiş bölümünden tek tek baktım cihazın güncelleneceği hiçbir öğe kalmamış hepsi güncel görünüyor. ama arayüz aynı yani küçük ekranda devam ediyor.

nasıl çözülür bu iş?

Bu arada dikkatimi çeken hafızanın 3.1/3.6 oranında dolu olduğu gözüküyor. Eğer europe.dem vb de güncelleniyorsa hafıza problemi olabilir. Güncelleme öncesinde mp3 veya film var ise geçici olarak silip tekrar deneyin.

Yine olmadığı taktirde ilk yedeğe geri döndükten sonra fabrika ayarlarına sıfırlayıp sonra tekrar güncellemeyi deneyin. (Cihazın yeni olduğu, kişisel verilerinizin olmadığını varsayıyorum. Verileriniz var ise onları da yedeklemeniz lazım)

Klavyenin hiç çıkmaması ile ilgii de ülke, yerleşim yeri yada sokak sekmelerinden birisine tıkladığınızda klavyenin çıkması lazım. bu durumda çıkmıyor ise yazılım tam olarak yüklenmemiş demektir.

• Teşekkür ediyorum, belirttiğiniz zip dosyasını silince cihaz yeni temaya geçiş yaptı ve klavye de çıkıyor, sorun kalmadı. Çok sağ olun.... :) Yalnız yeni temada ses düğmesinin skalası yok mu yani ekranda ayar düğmesi havada gibi duruyor, bu hepsinde böyle mi? Selamlarımla.

Not: Cihaz Cihazın hafızası neden bu kadar dolu anlamadım daha yeni alındı hiçbir şey yüklü değil, müzik vs.
  • Şu sorunu kim çözdüyse bizi büyük bir dertten kurtardı Allah razı olsun diyorum.Teşekkürler...kaç kere güncelleme yaptım hiç sormayın cihazı garantiye göndermek üzereydim ki sayfanın sonundaki çözüm gözüme ilişti klayve geri geldi,harita büyüdü ve yeni güncellleme ile navitech qxv 524 primo süper oldu tekrar teşekkürler.
  • quote:

Teşekkür ediyorum, belirttiğiniz zip dosyasını silince cihaz yeni temaya geçiş yaptı ve klavye de çıkıyor, sorun kalmadı. Çok sağ olun.... :) Yalnız yeni temada ses düğmesinin skalası yok mu yani ekranda ayar düğmesi havada gibi duruyor, bu hepsinde böyle mi? Selamlarımla.

Not: Cihaz Cihazın hafızası neden bu kadar dolu anlamadım daha yeni alındı hiçbir şey yüklü değil, müzik vs.

Naviextras da hatalı göstermiş olabilir. Windows gezgini ile bir bakın doğru olan windowsun gösterdiğidir.
  • QXV-751T modelini nasıl buluyorsunuz arkadaşlar?
  • QXV 523 modelini bir hafta önce aldım ve hemen güncelledim güncellemeden önce ilk acemilikle cihazı toolbox ile eşleştirmek için baya uğraştım güncelleme başarıyla tamamlandı klavye ve ekranla ilgili herhangi bir sorun yok şimdi yorumları okuyunca NNG içersinde ''branding.zip'' dosyasınıda aradım ama böyle bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 2 Mayıs 2013; 19:41:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

QXV 523 modelini bir hafta önce aldım ve hemen güncelledim güncellemeden önce ilk acemilikle cihazı toolbox ile eşleştirmek için baya uğraştım güncelleme başarıyla tamamlandı klavye ve ekranla ilgili herhangi bir sorun yok şimdi yorumları okuyunca NNG içersinde ''branding.zip'' dosyasınıda aradım ama böyle bir şey yok

neden QXV-751T modelini 7" olanını almadınız öğrenebilir miyim? Ben de bu markadan almayı düşünüyorum QXV-751T den daha iyi mi aldığınız QXV 523 modelli cihaz acaba? Bir de sizce 7" çok mu büyük durur Golf de yani sonuçta bir Transporter kullanmıyorum çok mu fazla camı kapatır? Fikirleri olan diğer arkadaşlarda acil QXV-751T modeli ile ilgili yorum yapabilir mi? Müteşekkir olurum.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.