Şimdi Ara

NAVİTECH 2012 MODEL QXV SERİSİ NAVİGASYONLARI SATIŞA SUNUYOR (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
14
Favori
110.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar navigasyon cihazı alıcam fkat 3 marka arasında kaldım.Nvigasyonda aradığım özellikler koordinatlı giriş,uydu rota hesaplaması hızlı olmalı,video müzik izlenmeli dinlenmeli ve sesi fm tansmitter özelliği ile hoparlörden çıkmalı.vs vs yardımcı olursanız sevinirim.

Navitech qxv522w
    Navking Route66 VT-500 5’’Ekranlı 664
    Navking 5,0" HD Ekranlı I-66 Navigasyon
    Next YE-G535 664 Mhz. Atlas 5 igo Primo
    Next ye-g 515 664 mhz. Atlas 5 igo Primo
  • Next 535 Bluetooth'ludur gerekliyse alabilirsiniz,515 ise aynı modelin BT olmayanı. Her ikiside zaten en hızlı cihazlar ve SiRFAlwaysFix ile saniyeler içinde GPS'e bağlanırlar.Rota hesaplamalarını elektro markette filan gördüğünüzde kıyaslayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Next 535 Bluetooth'ludur gerekliyse alabilirsiniz,515 ise aynı modelin BT olmayanı. Her ikiside zaten en hızlı cihazlar ve SiRFAlwaysFix ile saniyeler içinde GPS'e bağlanırlar.Rota hesaplamalarını elektro markette filan gördüğünüzde kıyaslayın derim

Merhaba gps.navigation ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim.Navitech almayı düşünüyordum neden igo primo yazılm ve başarsoft harita kullandığı ve sesli giriş yapabilme koordinatla tarif bulma ama gibi internette işlemci yalanı çıktı biraz şüphelendirdi beni yazmış olduğum markalardan en pahalısıda navitech hepsiburada.com 199 tl diğerler 160 civarı gerçekten karar vermek zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unaltunca -- 3 Haziran 2013; 21:48:06 >

• O cihazda yazılımın ne hızda çalıştığını gösteren videolarda var izleyin karar sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

O cihazda yazılımın ne hızda çalıştığını gösteren videolarda var izleyin karar sizin

evet karar benim kararım..Navking hakkında bir bilginiz varmı şıkkı en aza indirmeye çalışıyorum ki seçimim kolay ve sıkıntısız olsun..evet karar benim kararım..Navking hakkında bir bilginiz varmı şıkkı en aza indirmeye çalışıyorum ki seçimim kolay ve sıkıntısız olsun..
  • Arkadaşlar herkes merhabalar bugün navitech qxv 524 tms li navigasyon cihazı satın aldım fakat bir problemim var... Kontagı kapattıgımda cihaz kapanıyor fakat kontagı açtımda ya da elektrik bagladıgımda otomatik olarak açılmıyor ne yapmam gerekli bu şekilde olması için yardımlarını bekliyorum çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Arkadaşlar herkes merhabalar bugün navitech qxv 524 tms li navigasyon cihazı satın aldım fakat bir problemim var... Kontagı kapattıgımda cihaz kapanıyor fakat kontagı açtımda ya da elektrik bagladıgımda otomatik olarak açılmıyor ne yapmam gerekli bu şekilde olması için yardımlarını bekliyorum çok teşekkür ederim.

Malesef hiç birşey yapamazsınız manuel olarak açmanız lazım.Enerji verildiğinde açılması için donanımın bunu desteklemesi lazım bu cihazlarda o özellik henüz yok
  • bişey sorucam bu navigasyon cihazından var bende güncelleme alırken hata ile karsılasıyorum çözümü nedir acaba naviextras toolbox ile yüklüyorum

NAVİTECH 2012 MODEL QXV SERİSİ NAVİGASYONLARI SATIŞA SUNUYOR

toolbox da sürekli güncelleme gözüküyor harita güncelle diyorum bu hataları veriyor bu dosyaları yükliyemiyor yardımcı olursanız sevinirim

navigasyon cihazı acılıstan global_cfg not found diyor ve işlem yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahTR -- 8 Haziran 2013; 21:45:19 >
  • Arkadaslar mrb.. Ben QXV-522W Primo modelini aldim.. Sizce nasil bir urun memnun kalirmiyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahTR

bişey sorucam bu navigasyon cihazından var bende güncelleme alırken hata ile karsılasıyorum çözümü nedir acaba naviextras toolbox ile yüklüyorum

NAVİTECH 2012 MODEL QXV SERİSİ NAVİGASYONLARI SATIŞA SUNUYOR

toolbox da sürekli güncelleme gözüküyor harita güncelle diyorum bu hataları veriyor bu dosyaları yükliyemiyor yardımcı olursanız sevinirim

navigasyon cihazı acılıstan global_cfg not found diyor ve işlem yapamıyorum

aynı sorunla bende karşılaştım ve gps iptal oldu,
    bugun virus taraması yapacağım virüs olabilir,
    servise gönderenlere bu şekilde cevap gelmişş...

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

Arkadaslar mrb.. Ben QXV-522W Primo modelini aldim.. Sizce nasil bir urun memnun kalirmiyim..

qx b512 ve igo primo yu 3 yıldır kullanıyorum, banamısın demedi.Canavar ürün.
    Ancak1-2 yıl içinde içindeki pil ölebilir,değiştirmek gerekebilir
  • Arkadaşlar Merhaba navitech almaya karar verdim fakat kafamda bir iki soru işareti var navitech'de rota hesaplamak için kapı numarasına kadar yazmamızmı gerekiyor.Örneğin ben muğladan bursaya gidicem muğla bursa arası rota çıkar desem çıkarmazmı.Ayrıca VR532 İLE QXV523 arasında bir fark varmı birisi VR diğeri QXV serisi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unaltunca -- 20 Haziran 2013; 16:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unaltunca

Arkadaşlar Merhaba navitech almaya karar verdim fakat kafamda bir iki soru işareti var navitech'de rota hesaplamak için kapı numarasına kadar yazmamızmı gerekiyor.Örneğin ben muğladan bursaya gidicem muğla bursa arası rota çıkar desem çıkarmazmı.Ayrıca VR532 İLE QXV523 arasında bir fark varmı birisi VR diğeri QXV serisi???

Çıkarır,
    hatta harita üzerinde 2 nokta seçip arasınada rota çıkarır,
    hızlı,yeşil,kolay rota seçeneklerinide ayarlayabilirsiniz,

Kapı nosuna kadar girebilirseniz dahada iyi olur, evin önüne kadar götürüyor. Yolun solundamı sağındamı göstermiyor ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu_Gunesi

quote:

Arkadaşlar Merhaba navitech almaya karar verdim fakat kafamda bir iki soru işareti var navitech'de rota hesaplamak için kapı numarasına kadar yazmamızmı gerekiyor.Örneğin ben muğladan bursaya gidicem muğla bursa arası rota çıkar desem çıkarmazmı.Ayrıca VR532 İLE QXV523 arasında bir fark varmı birisi VR diğeri QXV serisi???

Çıkarır,

Kapı nosuna kadar girebilirseniz dahada iyi olur, evin önüne kadar götürüyor. Yolun solundamı sağındamı göstermiyor ama..

İlginiz için teşekkürler.

QXV522 İLE VR532 arasındaki fark nedir biliyormusunuz.Sadece isim değişikliğimi biri QXV diğeri VR ..

• quote:

quote:

quote:

Çıkarır,

QXV522 İLE VR532 arasındaki fark nedir biliyormusunuz.Sadece isim değişikliğimi biri QXV diğeri VR ..

Ben qx-b512 kullanıyorum 533Mhz
    400Mhz üzeri cihazlar yeterince hızlı çalışıyor, gerisi pek sorun olmaz sanırım,

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çıkarır,

Ben qx-b512 kullanıyorum 533Mhz
    400Mhz üzeri cihazlar yeterince hızlı çalışıyor, gerisi pek sorun olmaz sanırım,

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.Merakım birisinin ismi QXV diğerinin VR eğer aralarında bir fark yoksa VR533 alıcam.Fiyatı HB de 199 tl ek olarak 30 tl hediye çekim var 160 gelmiş olucak değermi bilmiyorum...

• Merhaba arkadaşlar, QXV 522W Primo cihazına sahibim. forumun hepsini baştan aşağı okudum ama sorunumu tam olarak bulamadım. sadece birkaç arkadaş bluetooth hakkında konuşmuş.

1 ayı geçkindir kullanıyorum. ilk izleninim, sağlam, stabil ve güzel bir alet.
    bir arkadaş sormuştu beyaz rengi gözü rahatsız ediyor mu güneşte diye, hayır etmiyor. arka plan ışığı da güneşli havalarda gayet yeterli kalıyor.

hangi videoları oynattığı sorulmuştu, bende gps'in son versiyonu yüklü ve mp4 videolarını oynatıyor. converter kullananlar varsa ben şu ayarları kullanarak videolarımı convert ediyorum:
    audio: sampling rate: 48000, bit rate: 128 kbits video: mp4 codec xvid, 23 frames per sec, 400x200 çözünürlük. sorunsuz ve taş gibi izlersiniz. tahmini 4 dakikalık bir klip 20 megabayta patlar size ve full ekranda taş gibi izlersiniz.

tms kablosu yanında gelmiyor ama alabiliyorsunuz, destekliyor çünkü.

bluetooth tan telefondan rehberi cihaza indirebiliyorsunuz, rehberdeki isimler aynen cihazda kayıtlı oluyor. gelen arama cevapsız çağrı falan hepsi gözüküyor. gps aktifken, müzik çalıyorken arama geldiğinde ikisini de kesiyor ve konuşuyorsunuz.

sorunuma gelince, iki koşulu da denedim ben ve bu gece mail attım arkadaşlara geri dönmelerini bekliyorum.

İlk durumu maddeler şeklinde yazıyorum:
    FM transmitter açık, şarj aleti takılı şarj oluyor, radyoda parazit yapmayan bir kanal ayarlı ve ses net geliyor.
    müzik çalar açık, şarkı çalıyor
    bluetooth nokia 6500 ile aktif
    gps rotası aktif veya aktif değil her iki koşulda da aynı
    arama geliyor, konuşuyorsunuz, konuşma bitiyor ve bam! cihazın arka hoparlorü aktive oluyor.
    yapmanız gereken, fm vericiyi deaktive edip tekrar aktive etmeniz.

ikinci durumu bu gece denedim düzeleceğini düşünmüştüm çünkü. ikinci durum şöyle:
    fm verici kapalı. cihazın kulaklık girişi 3.5 mm jak teybin aux girişine bağlı. bütün sesler araba içinden geliyor, cihazın arka hoparlorü kapalı, kulaklık takılı olduğu için.
    yukarıdaki gibi aynen müzik çalıyor, içeride çok kaliteli ve net bir ses var.
    arama geliyor telefona, gps ekranında numara ve isim gözüküyor, konuşuyorsun, konuşma bitiyor ve bam! arka hoparlor gene açıldı.
    yapmanız gereken, kulaklık fişini cihazdan çıkarıp geri takmak.

evet çok basit bir detay ama ciddi ciddi uyutmaz beni bu sorun bu gece.

diyeceksiniz ki aktive olsa ne olacak? ses çok kaliteliyken araba içinde, arka hoparlor aktive olunca kalite kalmıyor tabi. en nihayetinde burada bir problem var.

video oynatıcıda aynı sorunu yapmıyor diye keşfettim. fm transmitter veya 3.5 mm jack ile iki durumda da videoya devam ediyor arka hoparlor açılmadan.

başka bir telefonu eşlemeyi deneyeceğim şimdi gecenin bu saatinde dışarı çıkıp.

önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramon_132 -- 1 Temmuz 2013; 6:27:21 >

• Navitech QXV-751T Primo navigasyon cihazını aldım
    keşke şimdiye kadar alsaymışım adres arama derdim tamamen ortadan kalktı meğer ne kullanışlı bir cihazmış
    gittiğin yolun hız sınırı bile söylüyor sana petroldür, hastanedir yerlerini çevre haritanda gösteriyor
    yanlış bir yola saptığında saniyeler içinde yeni rotayı tekrar hesaplıyor
    hele tv olması (özellikle aldım) dahada güzel oldu yolda geçen sürede dünyadan kopuk yaşamıyorsun
    ha bazı arkadaşlar kazaya sebebiyet verebilir diye içinden geçirebilir ama kesinlikle dikkatiniz dağılmıyor
    bir ikincisi yine bazı arkadaşlar tv sinin bozuk gösterdiğini söylüyor bulunduğun semtte karasal yayınları ile alakalı bir durum ben çok memnunum.
    Amma tabi cihaz süper ötesi birşeyde değil güç performans vs. bakımından
    mesela; ne dediğini %30 gibi algılayabiliyor, ekran çözünürlük tv de fark edilmiyor ama ii değil,
    araca bindiğin anda telefon bluetooth la eşleşmiyor, dokunmatik tuşlar hassas değil birkaç salise ile algılıyor gibi
    ama herşeye rağmen cihazı beğendim tavsiye ederim......
    bu arada telefonu cihazla eşleştirdim arama/cevaplama yapmama rağmen tel rehberimi birtürlü cihaza yükleyemedim
    bu konuda deneyimi olan arkadaştan ufak bir yardıma hayır diyemem ii akşamlar.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 29 Haziran 2013; 23:30:20 >

• Arkadaşlar vr533 cihaza sahibim fm transmitter özelliği çalışıyor fakat boş kanalda dahi olsa bir cırıltı var elimi cihaza değdirdiğim zaman sorun ortadan kalkıyor kaliteli bir ses geliyor..Ayrıca Ramon_132 nickli arkadaşın ikinci durumu bu gece denedim düzeleceğini düşünmüştüm çünkü: cümlesinden sonrakini anlayamadım..Ayrıca telefonla görüşürken sadece cihazın hoparlöründen ses çıkıyor araç hoparlöründen ses çıkmıyor neden olabilir...
  • Arkadaşlar merhaba Navitech vr533 cihazına sahibim video formatlarından sıkıntılııym.Format factory programını indirdim mpeg,3gp,avı,hepsini denedim videolar halan donuyor ne yapmam lazım kaç pixel çözünürlükte hangi ayarda formatlamam lazım yardımcı olursanız sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.