Şimdi Ara

NAVİTECH 2012 MODEL QXV SERİSİ NAVİGASYONLARI SATIŞA SUNUYOR (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
14
Favori
110.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 pcde denedim iksininde antivirüsleri kapalı aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahTR

2 pcde denedim iksininde antivirüsleri kapalı aynı

Cihazınızda navigasyon yazılımını açtınız vede çalıştırdınız mı?
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    tabiki
  • ubeyde kullanıcısına yanıt
    merhaba, bende qxv-714 var, haritayı güncellemek için bilgisayara bağladım ama cihaz açılmıyor ve bilgisayar da görmüyor. sadece arabada şarja takılıyken açabiliyorum. şuanda şarjı mı bitmiş onu da anlayamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • _u_Ğ_u_R_ _ kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    bende de navitech QXV 714 var ve aynı sorunu yaşıyorum. cihazı bilgisayar tanımıyor ve açılmıyor, siz sorunu çözebildiyseniz paylaşır mısınız?
  • SIMURG S kullanıcısına yanıt
    merhaba..bilgisayarınıza naviekstras toolbox programını yükleyin.cihazı bağlayın..güncellemeklri yükl dediğinizde karşınıza devam ederseniz dosyalarınız zarar görür gibisinden birşeyler çıkacak..yoksay deyip devam ederseniz bir sıkıntı olmuyor..çünkü yazılımdan kaynaklı bu cihaz oprogramı tanımıyor sanırım..yani karşınıza çıkan ekranda yoksay deyip devam edin..sorun olmöuyor..saygılar
  • danies D kullanıcısına yanıt
    onu sanırım harita ayaralarında olması lazım yada rota ayaralarında..orda uyarı mesafesini ayarlayabiliyorsunuz..şuan işteyim..eve gidence size yarın tam net bilgiyi veririm.
  • abdullahTR A kullanıcısına yanıt
    Sorununuzu çözmüşsünüzdür diye düşünüyorum fakat aynı sorunu olanlara yardımcı olmak isterim.
    bilgisayara cihazı takıp
    nng ve altındaki content klasöründeki global cfg klasöründeki dosyaları silip yedeğinizdeki eski global cfg zip dosyasını buraya kopyalayın.

daha sonra güncelleme yapınca bu dosyası güncelliyor ve hata vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakopsi

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

quote:

Orijinalden alıntı: yakopsi

QXV-524 Primo ile Navitech VR-544 arasında kaldım aynı özelliklere sahip gibi ama bu vr serisi ile qxv serisi arasındaki fark nedir acaba? birde 2si içinde ayrı bir tmc aparatına gerek yok heralde.

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=61&pid=557

http://www.delcoshop.com/pinfo.asp?pid=304

VR-544 daha yeni bir cihaz...

teşekkürler o zaman vr 544 alıyorum ilk fırsatta uygun fiyat bulduğumda

nasıl anlıyoruz yeni olduğunu biraz açıklarmısınız
    2 sini kıaslayınca Fm transmitter 524 te var 544 te yok
    işlemci vs herşey aynı gözüküyor başka bir gözden kaçan var mı?

• Selamlar;

Bazı arkadaşlar eMail yoluyla sormuşlar; buradan paylaşayım. "Navitech QXV Seri cihazlar sadece adres arıyor, favorileri, Restoran veya benzin istasyonlarını de bulamıyormuyuz" diye.

Normal şartlarda hayır; ama Cihazınızın kurulum klasöründe (TFAT -> NNG içerisinde) UX isminde bir klasör var. O klasörün için evo *** ile başlayan 2 Skin dosyası bulunmakta.

Öncelikle cihazınızın (TFAT) klasörünün komple bir yedeğini alın. Sonra UX klasörü içindeki 2 skin dosyasını silin cihazdan. Orijinal iGO Primo arayüsüne döneceksiniz. Cihaz yeniden başlatıldıktan sonra bazı özellikleri daha aktif olduğunu göreceksiniz.

Mikrofon simgesine tıklayın; sesle komut seçeneği açılacaktır. "Menü" deyin; arama seçenekleri çıkacaktır; Favoriler diyin sırayla listeleyecektir.

Keyifli navigasyonlar

Önemli: Cihazınızın mutlaka yedeğini alın !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 17 Kasım 2013; 12:40:59 >

• Merhaba arkadaşlar.
    Ben Navitech QXV-714 kullanıcısıyım cihazdan çok memnunum fakat şöyle bir problem yaşadım.
    Cihaz yazılımını güncelledikten sonra harita ekranı genişledi ve çok güzel oldu ama video özelliği ortadan kalktı bunun ile ilgili yetkili servise cihazımı bıraktığımda videoyu hallettiler fakat harita ekranı tekrar eski haline döndü ekranın sol tarafı fotoğrafta olduğu gibi oldu.

Cihazı tekrar güncelledim fakat harita ekranı olduğu gibi kaldı bu sorunum hakkında bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum arkadaşlar

• Kokpit görünümünüz değişmiş; Güncelleme ile değiştiremezsiniz. Ayarlar altında Cocpit Type diye bir ayar olması lazım. Oradan Type 1 seçmelisiniz.

Navitech Skin değiştirebileceğiniz bir ayar varsa oradan da yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 21 Kasım 2013; 16:42:57 >
  • Yardımınız için teşekkür edrim fakat ayarlar bölümünde cocpit type yer almıyor ve tüm menülere girdim fakat cocpit ile ilgili hiç bir şey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamur1

Yardımınız için teşekkür edrim fakat ayarlar bölümünde cocpit type yer almıyor ve tüm menülere girdim fakat cocpit ile ilgili hiç bir şey bulamadım.

Cihazı pc ye bağlayıp NNG klasörü içindeki SAVE isimli klasörü silip deneyin

Ekleme;Öyle bir ayar yok boş yere aramayın.Cihazlar ilk piyasaya çıktığında mesajınızdaki resimdeki gibiydi sonrasında toolbox üzerinden güncelleme ile değişti toolbox ile güncelleyerek değişmesi lazım.Sorun düzelmezse aşağıdaki numaradan Şahin Kayır beyle görüşün

http://www.navitech.com.tr/contact.asp
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yardımınız için teşekkür ederim Şahin KAYIR bey ile sorunu görüştüm sağolsun kendisi ilgilendi ve cihazı servise getrimem yönünde bilgi verdi.
    Bu gün aynı cihazdan kullanan arkadaşımın cihazının içindeki dosyaları kopyaladım kendi cihazımın içindeki dosyalarıda masa üstüne yedekledikten sonra arkadaşımın cihaz dosyalarını kendi cihazımz yapıştırdım lisans ve save dosyalarını kendi cihazımın dosyaları ile değiştirdim ve sonuç sorun hallolmuştur.
    Yardımlarınız için tekrar teşekkürler arkadaşlar
  • Arkadaşlar Navitech QXV-444 4.3' navigasyon cihazını kullanan var mı aranızda,yorumlarını almak isterim cihaz hakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danies

Arkadaşlar Navitech QVX-751T Aldım Ancak Kavşaklarda Dönüşleri Çok Geç Söylüyor.Hatta Bazen Kavşağı Geçince Söylüyor.Kavşağa Hızlı Geliyorum Tam Kavşağa Gelince Dönün Diyor Hızlıyım Nasıl Döneyim Buna Nasıl Çözüm Bulabilirim Harita Güncel

Bende de Navitech QXV-751T Primo var. Kavşağa 30 metre kala, ses ile son ikazını yaptığında, araç kavşağa 5-10 metre mesafe de oluyor. Bu andan sonrada şerit değiştirme işlemi gerçekten zor oluyor. Ama cihaz ile uydu arasında karşılıklı sorgulama için geçen süre ve sizin bu sürede kat ettiğiniz mesafe dikkatte alındığında kaçınılmaz bir gecikme imiş gibime geliyor.

Ancak 7 inc ekranın sol üst köşesine dönüş yapılacak noktaya olan uzaklık ve dönüş yönü bilgisi sürekli ve güncel olarak yer alıyor. Ayrıca 7 inc ekrandaki haritada dönüş yönünü ve hazırlık bilgilerini çok net ve görülebilir şekilde verdiğinden şimdiye kadar kaçırdığım kavşak dönüşüm olmadı. Dolayısı ile dönüş noktasına yaklaştıkça cihaz tarafından verilen önceki sesli bilgiler takip edilerek son dönüş noktası olan son kavşaka yaklaşırken biraz yavaşlamaktan başkaca çare yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barak hp -- 24 Aralık 2013; 5:28:20 >

• qxv-522w primo cihaz ses çıkmıyor arkadaşlar mp3 de dinleyemiyorum garantisi mevcut en son yazılım yükledim ama ses yok ne yapmam lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyam

qxv-522w primo cihaz ses çıkmıyor arkadaşlar mp3 de dinleyemiyorum garantisi mevcut en son yazılım yükledim ama ses yok ne yapmam lazım..

Ayarlar menüsünden bakın Fm verici aktifse ses çıkmaz kapatıp deneyin yinede çıkmazsa donanımsal sorun olabilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • teşekkürler....bi bakayım..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.