Navitech'in sitesindeki 5' navigasyonların özelliklerine baktım, ürün özelliklerinde av-in girişi yok yazıyor. Süper özellikleri olan ürünlerde av-in olmaması mantıklı gelmedi. Bilgisi olan var mı?
av-in i işlemci desteklemesi lazım desteklemiyorsa donanımdan destekli olur ki buda maliyeti fazlaca artırır bu sebeple av-in firmaların tercihi olmuyor.Goldmaster cihazların çoğunda av-in desteği vardır dilerseniz bu cihazlara bakabilirsiniz.
Teşekkürler. Bu üçünden hangisini tavsiye edersiniz?
Navking Maxi Brown 5': 130 TL Windows CE 6.0 ARM9 550 Mhz işlemci 128 MB 480*272
Everest Naviway 5': 150 TL Windows CE 6.0 MediaTek MT3351 işlemcili 128 MB 480*272
Piranha noTraffic S Type 5': 160 TL Atlas 664 MHZ 256 4 GB 800*480
C: hiçbiri
Size tavsiyem alacağınız cihaz Başarsoft haritalı ve SiRF atlas işlemcili olsun. Everest Naviway 5': 150 TL bu cihazı hiç duymadım,görmedim haliyle kullanmadım:) igo8 kullanıyor lisanslımıdır değilmidir hiç fikrim yok.
Arkadaşlar Navitech'de ki av-in girişi ne içindir? Karasal anten bağlanabilir mi? küçük tv alacağım ama uyduyla falan uğraşmak istemiyorum. masaüstü anten kullanmak istiyorum sorum bu yüzden, şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme