Şimdi Ara

NAVİTECH BLUETOOTH İLE SAMSUNG D880 ARASINDAKİ EŞLEŞME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE KOLAY GELSİN BEN BUGÜN YENİ BİR NAVİTECH P250BC MARKA NAVİGATÖR ALDIM. BİRDE BENDE SAMSUNG D-880 CEP TELEFONUM VAR. BUNLARI BİRBİRİNE ETKİNLEŞTİRİYORUM. BUNDA HERHANGİ BİR SORUN OLMUYOR. AMA NAVİGASYON CİHAZINDAN BİR ARAMA YAPINCA NAVİGASYONDAN ARADIM. FAKAT ARAYINCA BİR TÜRLÜ NAVİGASYONDAN SES GELMİYOR. AYNI ŞEKİLDE NAVİGASYONUM İLE ARKADAŞIMIN NOKİA 6610 CEP TELEFONU İLE YAPTIK NAVİGASYONDAN RAHATÇA KONUŞABİLDİK BUNU NASIL YAPACAĞIM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHMET35 -- 23 Eylül 2009; 17:35:19 >

• Bir cihazın her telefon ile uyumlu olma garantisini hiç bir firma vermez.Muhtemelen uyumsuzluk sorununuz var,bunu sadece telefonununuzu değiştirerek aşarsınız
  • arkadaşlar eşleşme yapıldıktan sonra birini arayın karşı taraf telefonu açtığında sol altta kırmızı ve yeşil simgeler olacak yeşil olanı tıklayın ses kesilip kırmızı olacak tekrar tıklayın ses açılıp tekrar yeşil olacak bu sayede ses temiz ve net bir şekilde duyulacaktır
  • YAA ARKADAŞLAR KONU DIŞI AMA NAVİTECH QX-B513 NAVİGASYON CİHAZIMIN BLUETOOTH EŞLEŞME KODUNU UNUTTUM VE KİTAPÇIKTA KAYIP LÜTFEN BİLEN VARSA YARDIM LÜTFEN
  • eşleşme kodu derken şifreyi soruyorsanız 8888 deneyin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • çok teşekkür ederim herşey yolunda bağlantı mükemmel

fakat rehberi kopyalayamıyorum cihazım n97 galiba bluetooth versiyonlarında uyuşmazlık söz konusu bu konuda ne yapabilirim navigasyon cihazımın versiyonunu yükseltme şansım varmı...

saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

arkadaşlar eşleşme yapıldıktan sonra birini arayın karşı taraf telefonu açtığında sol altta kırmızı ve yeşil simgeler olacak yeşil olanı tıklayın ses kesilip kırmızı olacak tekrar tıklayın ses açılıp tekrar yeşil olacak bu sayede ses temiz ve net bir şekilde duyulacaktır

Kardeş çok teşekkürler verdiğin bilgi sayesinde ses net ve temiz geliyor. Her zaman bunu yapmak sıkıntılı ama işe yaradı sağol....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermestr -- 16 Temmuz 2012; 19:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermestr

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

arkadaşlar eşleşme yapıldıktan sonra birini arayın karşı taraf telefonu açtığında sol altta kırmızı ve yeşil simgeler olacak yeşil olanı tıklayın ses kesilip kırmızı olacak tekrar tıklayın ses açılıp tekrar yeşil olacak bu sayede ses temiz ve net bir şekilde duyulacaktır

Kardeş çok teşekkürler verdiğin bilgi sayesinde ses net ve temiz geliyor. Her zaman bunu yapmak sıkıntılı ama işe yaradı sağol....

eyvallah dostum ben pek kullanmıyorum malum android telefonlar maşallah pilin canını okuyor birde bluetooth açarsak hiç dayanmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.