Şimdi Ara

navitech fm transmitter sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nav pxb205f navigasyon cihazımın fm transmitter inde bir sorun var sorun şu fm transmitter e tıkladığımda lütfen şarj cihazınızı takın diye mesaj beliriyor bende şarj cihazını takıyorum. alet şarj oluyor ancak fm transmitter e tıkladığımda yine aynı mesaj lütfen şarj cihazınızı takın çıkıyor.Bana yardım edebilirmisiniz lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: semihezer

arkadaşlar nav pxb205f navigasyon cihazımın fm transmitter inde bir sorun var sorun şu fm transmitter e tıkladığımda lütfen şarj cihazınızı takın diye mesaj beliriyor bende şarj cihazını takıyorum. alet şarj oluyor ancak fm transmitter e tıkladığımda yine aynı mesaj lütfen şarj cihazınızı takın çıkıyor.Bana yardım edebilirmisiniz lütfen.

firmayı aramayı denediniz mi.. onlar ne cevap verdi teknik olarak???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

arkadaşlar nav pxb205f navigasyon cihazımın fm transmitter inde bir sorun var sorun şu fm transmitter e tıkladığımda lütfen şarj cihazınızı takın diye mesaj beliriyor bende şarj cihazını takıyorum. alet şarj oluyor ancak fm transmitter e tıkladığımda yine aynı mesaj lütfen şarj cihazınızı takın çıkıyor.Bana yardım edebilirmisiniz lütfen.

firmayı aramayı denediniz mi.. onlar ne cevap verdi teknik olarak???
    firmayı arama değilde mesaj gönderdim bana aras kargo ile gönderin bi bakalım diyorlar ama ben servislik bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü şarj cihazını taktığımda alet şarj oluyor hiç şarj olmasa tamam doğru bi sorun var ama şarj aletini takın diyor takıyorum şarj oluyor ama o mesaj hiç silinmiyor.birde size şunu sorabilirmiyim önce arabada boş bi frekans ayarlasam ondan sonra transmitteri açsam olurmu acaba

• quote:

firmayı arama değilde mesaj gönderdim bana aras kargo ile gönderin bi bakalım diyorlar ama ben servislik bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü şarj cihazını taktığımda alet şarj oluyor hiç şarj olmasa tamam doğru bi sorun var ama şarj aletini takın diyor takıyorum şarj oluyor ama o mesaj hiç silinmiyor.birde size şunu sorabilirmiyim önce arabada boş bi frekans ayarlasam ondan sonra transmitteri açsam olurmu acaba

zannetmiyorum sanki donanımsal bir sorun gibi
  • quote:

quote:

zannetmiyorum sanki donanımsal bir sorun gibi

Alıntıları Göster
    donanımsal demekle kastettiğiniz şey nedir konuyu biraz açarmısınız?

• quote:

Bildiğim kadarıyla Fm Transmitter ı kullanabilmek için önce boş bir frekans ayarlamalı daha sonra da şarj aletini takmalısın. Şarj aletini takın uyarısı da bu yüzden.
    Şarj aleti cihaz için anten görevini görüyor ve bu şekilde çalışır hale gelebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero74

quote:

Bildiğim kadarıyla Fm Transmitter ı kullanabilmek için önce boş bir frekans ayarlamalı daha sonra da şarj aletini takmalısın. Şarj aletini takın uyarısı da bu yüzden.
    Şarj aleti cihaz için anten görevini görüyor ve bu şekilde çalışır hale gelebiliyor.
    o yazı benim 210F de de yazıyor sürekli yazılmış bir yazı sorun yok
    siz cihazınıda FM kullanı çentikleyin (yeşil oluyor) sonra boş bir FM kanalını ayarlayın cihazda radyoda aynı kanalda olsun ondan sonra ses geliyor.

tabi şarj cihazınız takılı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 2 Eylül 2010; 16:25:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm radyo anteni
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

o yazı benim 210F de de yazıyor sürekli yazılmış bir yazı sorun yok
    siz cihazınıda FM kullanı çentikleyin (yeşil oluyor) sonra boş bir FM kanalını ayarlayın cihazda radyoda aynı kanalda olsun ondan sonra ses geliyor.

tabi şarj cihazınız takılı olacak

Alıntıları Göster
    deniyeceğim arkadaşlar inşallah olurrr
  • quote:

deniyeceğim arkadaşlar inşallah olurrr

Alıntıları Göster
    muzo kardeş yani dediğin gibi yapsam çıktığımda yine şarj aletini takın diye mesaj belirirse yinede ses gelirmi yani (zaten fm kullan'ı çentiklediğimde aletin sesi kapanıyor.senin 210f de de bölemi)
  • quote:

muzo kardeş yani dediğin gibi yapsam çıktığımda yine şarj aletini takın diye mesaj belirirse yinede ses gelirmi yani (zaten fm kullan'ı çentiklediğimde aletin sesi kapanıyor.senin 210f de de bölemi)

selamlar
    siz cihazı açıp fm transmitter'i aktif edip şarj cihazını baglayıp aracın radyosunda cihazla aynı frekansa ayarladıgınız'da sesleri araçtan alacakmısınız deneyin... ama cihaz şarj aleti takılı ve şarj oluyor olsun birde buşekilde deneyin sesleri alıyorsanız tamam demektir...
    kolay gelsin
  • quote:

quote:

selamlar
    siz cihazı açıp fm transmitter'i aktif edip şarj cihazını baglayıp aracın radyosunda cihazla aynı frekansa ayarladıgınız'da sesleri araçtan alacakmısınız deneyin... ama cihaz şarj aleti takılı ve şarj oluyor olsun birde buşekilde deneyin sesleri alıyorsanız tamam demektir...
    kolay gelsin

Alıntıları Göster
    sayın imkansız o yöntemi önceden denedim ama bi sonuç alamadım başka çözüm yolları varsa alabilirmiyim?

• quote:

sayın imkansız o yöntemi önceden denedim ama bi sonuç alamadım başka çözüm yolları varsa alabilirmiyim?

kullanıcı olarak yapılacak yok firma ile görüştünüzmü??? servis ne diyor bu konuda???
  • quote:

quote:

kullanıcı olarak yapılacak yok firma ile görüştünüzmü??? servis ne diyor bu konuda???

Alıntıları Göster
    firmayı arama değilde mesaj gönderdim bana aras kargo ile gönderin bi bakalım diyorlar ama ben servislik bir sorun olduğunu düşünmüyorum

• quote:

firmayı arama değilde mesaj gönderdim bana aras kargo ile gönderin bi bakalım diyorlar ama ben servislik bir sorun olduğunu düşünmüyorum

cihazınız garantili bir cihaz siz en güzeli aras kargo ile karşı ödemeli yollayın benden size tavsiye
  • quote:

quote:

cihazınız garantili bir cihaz siz en güzeli aras kargo ile karşı ödemeli yollayın benden size tavsiye

Alıntıları Göster
    yha kardeş şimdi içini açıp birşey ederler veya değiştirirler diye tırsıyorum açıkcası bu akşam muzo ve hero74 ün verdiği bilgileride deniyeceğim bakalım inşallah olur?

• quote:

yha kardeş şimdi içini açıp birşey ederler veya değiştirirler diye tırsıyorum açıkcası bu akşam muzo ve hero74 ün verdiği bilgileride deniyeceğim bakalım inşallah olur?

ilahi semihezer olmaz öyle şey tamam açsalar ne olacak??? öyle degişme felan olmaz neyse tercih senin benim ki sadece öneri idi
  • quote:

quote:

ilahi semihezer olmaz öyle şey tamam açsalar ne olacak??? öyle degişme felan olmaz neyse tercih senin benim ki sadece öneri idi

Alıntıları Göster
    önerin için teşekkürler imkansız kardeşş

• quote:

önerin için teşekkürler imkansız kardeşş

Alıntıları Göster
    yok gençler yok olmuyorönce arabada boş frekans ayarladım sonra aleti açtım fm trans. aktif ettim arabayla aynı frekansa getirdim sonra geri gelip navigasyonu ayarladım arabanın hoperlöründen ses mes gelmiyor radyonun cızırtısından başka

• quote:

yok gençler yok olmuyorönce arabada boş frekans ayarladım sonra aleti açtım fm trans. aktif ettim arabayla aynı frekansa getirdim sonra geri gelip navigasyonu ayarladım arabanın hoperlöründen ses mes gelmiyor radyonun cızırtısından başka

Şarj cihazını taktın mı acaba?onu takmadıysan ses alamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hero74

quote:

Şarj cihazını taktın mı acaba?onu takmadıysan ses alamazsın.

Alıntıları Göster
    dediğin gibi önce arabada boş frekans ayarladım cızırtılı ses geliyordu hoperlörden. sonra aleti açtım fm trans. ı aktif edip arabadaki ile aynı frekansa 90.80 e getirdim sonra şarj cihazını taktım şarj oluyordu navigasyonu ayarladım hareket ettim yine ses aletin hoperlöründen geliyo radyoda ise hala cızırtı geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.