Şimdi Ara

NAVİTECH GRD-NX 22TC acill yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet cümle farklı değil ama malesef söylenmesi gereken o

O karta o meblağı veremeyen zaten o sistemi alamaz hocam

Hepsi burada da satılan cihaz ile arkadaşın kullandığı cihazı karşılaştırırsanız yanılırsınız ikisi farklı şeyler.

fiyat konusu firmanın satış politikasıdır o na karışamayız.Apple bile bir telefonu 200dolar civarında maledip ülkemizde kaça satıyor?

Ayrıca illagal konusunda yazdım sizin ne yaptığınıza biz karışamayız dilediğinizi yaparsınız ama bunu buralarda paylaşırsanız bu hem forum kuralları gereği yasak hem de yasalar gereği suçtur!

Lütfen bu konu daha fazla uzamasın.İyi forumlar
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    O cihaz ile kendi cihazım arasında Navigasyon çalışma yöntemi arasında fark yok. Fark malzeme kalitesi ve ekstra multimedya özellikler.
    Aksine benim cihazın 2 yıl güncelleme süresi var, o cihazın ömür boyu.

Bizde satış politikasını beğenmediğimiz için eleştiride bulunuyoruz. Yoksa karışma hakkımız yok. İşimize gelmezse almayız-kullanmayız.

Legal - illegal ve forum kuralları hakkında yazdıklarınıza katılıyorum. Haklısınız.
    Zaten bu konuda artık yardım mesajı yazmayacağımı da belirttim.

Konu daha fazla uzamasın diye bu son mesajım olsun.

Size de iyi günler iyi forumlar.
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    araç benim navigasyon benim parası ödenmiş.koy o zaman online web sitene millet ordan halletsin. 1000 tl lik cihazı 2500-3000 tl ye vatandaşa çak. olmaz böyle arkadaş . enayi yerine konulmaktan usandık.

ha sen halen 2700 tl lik cihaza 150 tl az. umarım 2. el aldığın bir araçta navigasyon kartı olmaz da o zaman 150 verirsin yaptırırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scuba22

araç benim navigasyon benim parası ödenmiş.koy o zaman online web sitene millet ordan halletsin. 1000 tl lik cihazı 2500-3000 tl ye vatandaşa çak. olmaz böyle arkadaş . enayi yerine konulmaktan usandık.

ha sen halen 2700 tl lik cihaza 150 tl az. umarım 2. el aldığın bir araçta navigasyon kartı olmaz da o zaman 150 verirsin yaptırırsın.

Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.