Ürünü alalı iki-üç gün aldı. normalde piranha alma kararıyla gidip satıcının önerisiyle navitech aldım. ürünle ilgili olarak; iyi yönleri saptadığınız adresi güzel bir şekilde anlatıyor ve de gösteriyor. rotadan saptığınızda yeniden hesaplamayı çok hızlı bir şekilde yapıyor. görüntü kalitesi iyi. gittiğin hıza göre kalan süreyi hesaplayabiliyor. saptatığınız rotada sizi nasıl götüreceğini önceden hızlı veya tam şekliyle görebiliyorsunuz.
kötü yanları ise, elektronikle aram iyi olmasına rağmen cihazı 4-5 saate ancak çözebildim. menüsü karışık geldi. adres ve poi araması yaparken sadece il ve cadde ismi yazarak arama yapıyorsunuz sokağı daha sonra seçebiliyorsun mahalle , sokak ve en önemlisi ilçe ismi yazarak arama yapamıyorsunuz.
bursadan istanbula gelirken düz gitmem gereken ve düz giden yolda beni önce sağ sonra sol yaptırmak istedi yolu bildiğim için düz gittim ben ama sanırım bu yazılımla ilgili bir yanlışlık. birde gelirken beni köy yollarından getirdi normalde yolu biliyordum denemek amaçlı gittim ama hiçde kısa olmadı dağ bayır dolaştım boşuna. ama güzel manzaralar gördüm :)
mesela bunu nasıl engelleyeceğimi tam olarak bilmiyorum seçeneklerde bi ücretli yol var birde otoyol var bende ikiside seçili sadece ücretli yol seçili olsa bu sefer beni e 5 ten götürmez diye otoyoluda işaretli bıraktım ama bu sefer köy yollarına götürdü. birde hızlı, ekonomik gibi seçenekler var ben de ekonomik seçili. bu hususta yardım alabilirim bilen varsa.
son olarak verdikleri kullanma kılavuzunda en ufak bilgi yok sadece açma tuşuna basıp açabilirsiniz diyor o kadar cd yi daha açamadım bilmiyorum eğer orda bir bilgi varsa birşey diyememde yoksa ne sitesinde ne de kullanma kılavuzunda en ufak bir bilgi yok. işin açıkçası ilk intibağım iyi olmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme