Bildirim
Navitech PXB- 215 F ' e 2011 Haritası yüklenmiyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Demekki ücretsiz güncelleme hakkınız yok,satın almanız lazım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: _imkansız_
Demekki ücretsiz güncelleme hakkınız yok,satın almanız lazım..
PXB serisinde ömür boyu güncelleme hakkı verilmişti... -
Verilmesine verildi Lafla peynir gemisi yürümedi.Benimde px120 cihazım var bende güncelleyemedim.Firmayı aradım o serilere özel harita vereceklerini söylediler Tabi bu kocaman bir yalandı bu serilerle firmanın bir sıkıntısı var bekliyoruz bakalım. -
Haritaları yükleyemeyen arkadaşlar , yükleme sayfasında kaç güncelleme hakkınız var? Sekiz güncelleme gözüküyor ise hepsini tekrar yüklemeyi deneyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: hs37
Haritaları yükleyemeyen arkadaşlar , yükleme sayfasında kaç güncelleme hakkınız var? Sekiz güncelleme gözüküyor ise hepsini tekrar yüklemeyi deneyin.
Bende tek hak vardı , onu da Turkey Building i yukledi... -
navitech demekki bitmiş arkadaşlar. alanın elinde kalır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurss
quote:
Orijinalden alıntı: hs37
Haritaları yükleyemeyen arkadaşlar , yükleme sayfasında kaç güncelleme hakkınız var? Sekiz güncelleme gözüküyor ise hepsini tekrar yüklemeyi deneyin.
Bende tek hak vardı , onu da Turkey Building i yukledi...
Eskiden kalan yüklenmiş içerik var ise yeniden yüklemeyi deneyin NNG sayfası bazen azizlik yapıyor .
NAvitech'in müşteri hizmetleri varm yokmu belli değil.
Yakında Navitech Halkla ilişkiler bölümü için;
KAMPANYA açıp bir adet internet bağlantısı olan netbook bağışlamayı düşünüyorum.
Nereden izn almalıyım kampanya düznlemek için durduk yerde mister ŞİMŞEK şimşek çaktırmasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X