Şimdi Ara

Navitech QX-B512

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben konuda yazdığım ürünü bulabildiğim ilk fırsatta alıcam. Yalnız çok araştırmanın böyle kötü yanları oluyor ki bir çok yerde 5" ekranda çözünürlük yetersizliğinden dolayı parlama olduğu dolayısıyla 4.3" modellerin tavsiye edildiği yazılmış.

1- Şimdi benim sorum bu ürün sonuçta yeni bir ürün çözünürlüğünde problem yaşayan oldumu gerçekten çok mu parlama yapıyor?
    2- 4.3" olan modeller qx-b432, b433 gbi bunlar parlama yapmıyor mu? (fiyatları aşağı yukarı aynı 5" ile 4.3")
    3- qx-b512 ve b513 ile b432,b433 arasında sadece inç farkı mı var geri kalan özellikler aynı mı?

• efendim çözünürlük sebebiyle parlama olması yanlış denediğim hd cihazda isim vermiyorum video oynatırken takılmalar yaşanıyordu 5'' cihazda çözünürlük farkını 20cm den bakmadıkca anlayamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

efendim çözünürlük sebebiyle parlama olması yanlış denediğim hd cihazda isim vermiyorum video oynatırken takılmalar yaşanıyordu 5'' cihazda çözünürlük farkını 20cm den bakmadıkca anlayamazsınız

HD dediğiniz muhtemelen 800*480 dir,neden hd derler o ayrı bir konu.Ama her bilinçli kullanıci zaten 800*480 bir cihazın aşağı doğru çözünürlük düşürmede zorlanıp takılacağını bilir.Aslında bu yazıldı sizde iyi bilirsiniz :) neyse ...takılmaması için videoları 400*240 yapın yeterli :)
  • ürünlerde kullanılan dokunmatik ekranın özelliginden dolayı parlama yapmaz
  • Parlama dediğiniz olay; ayna gibi kendinizi görürseniz parlama demektir. Yok öyle birşey. Her cihazda aynı oranda yansıma vardır.

1- Cihazı uygun yere montaj edin. Ön cam orta veya sol taraf orta kısmına, göz hizanızla 60-75cm mesafede olacak şekilde.

2- Cihaz açısını tam 90 derece değil de öne veya arkaya çok hafif yatırarak kullanın. Tam dik açıdan bakılmayan LCD vs. ekranlar daha yüksek kontrast vererek daha da belirginlik kazanır.

3- Alacağınız cihazda Işık Sensörü varsa kullanmanızı tavsiye ederim. Batarya ömründe ciddi tasarruf sağlıyor. Ancak srekli araç çakmak beslemeli kullanacaksanız sorun değil.

4- Cihazın yatay açısını direkt yüzünüze veya üzerinizdeki giysinize değil de hafif çapraza ayarlayınız. Yanı beyaz gömlek/T shirt'nüz görünmemeli ekranda. Tavsiyem; başınızın sağından veya solundan arka koltuğun üzerine tavana yönlendirin.

Ben bu şekilde ayarlayarak neredeyse hiç yansımasız bir navigasyon yakalamayı başardım. Gayet de memnunum

Bilginize...

3. Sorunuza cevap; hepsi aynıdır. Inch farkı.

2. Sorunuza cevap; bütün modellerde aynı yansıma yaşarsınız. En iyisinde bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.