Şimdi Ara

Navitech QX-B512 Primo Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkey.fbl adında bir dosya var güncellemeyi yapıyor talep edilen uygulama başarıyla tamamlandı diyor tamam dedikten sonra cihaz içeriği doğrulanıyor lütfen bekleyiniz ibaresi çıkıyor.. ama o ekrandan sonra kurulacak 1 yeni paket mevcut diyor ve aynı dosyayı tekrar güncellemeye çalışıyor bu durum defalarca denememe rağmen böylece sürüp gidiyor.. sorun olabilir sizce.. (güncellemede herhangi bir sorun varmış gibi gözükmüyor)

Navitech QX-B512 Primo Güncelleme Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothikA13 -- 25 Haziran 2013; 16:24:06 >

• bende de turkey map lisans alınamadı hatası veriyor. firma yetkilileri fatura ile beraber garantiye gönderin dediler
  • GothikA13 kullanıcısına yanıt
    toolbox'ı pc den tamamen tüm eklentileriyle kaldır ve tekrar kur, güncellemeyi yap sorun düzelmesi lazım
  • Aynı problem bende QX-B513 cihazımda da olmuştu. Size tavsiye edilen önerileri uygulamama rağmen haritayı güncelleyemedim. Firma cihazı öndermemi istedi gönderdim ve haritayı yüklediler. Yeni güncellemelerde nasıl olacak bilemiyorum.
  • Allahtan yedek almıştım yoksa bende firmaya göndermek zorunda kalacaktım. walla nasıl iş anlamadım ömür boyu güncelleme diyorlar. fakat 2 sene içinde güncelleme yapmıyor artık.yolları güncellemedikten sonra neye yarar navigasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: efor4

Navitech navigasyon cihazı güncellemelerin de herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Güncellemeler her gün kontrol edilmektedir.

Turkey map lisans alınamama sorunu güncelleme sırasında internet bağlantısından kaynaklanan anlık kesintiden oluşan map dosyası bozulmasından yada bilgisayarınıza bağladığınızda bilgisayarınızdan bulaşan virüsün dosyaya zarar vermesinde dolayı , güncelleme sırasında map dosyasının doğrulanamaması ve güncelleme hatası vermesidir. Orjinal map dosyasının yüklenmesi için cihaz servise istenmiştir.

Güncelleme sonrasında cihaz içeriği doğrulama kısmında sorgu kısmında oluşan bir hatadan dolayı , güncelleme sonrası sorguyu almaya devam ediyorsunuz. IGO tarafında bu hata ile ilgili çalışma sürdürülüyor. En kısa zamanda sorgu hatası ortadan kalkacaktır. Sorgulama hatası cihazların güncellenmesinde yada cihazlarınızın sisteminde herhangi bir problem oluşturmamaktadır.

Saygılarımla

Çok teşekkürler ilgi ve yardımlarınıza.

• quote:

Orijinalden alıntı: efor4

Navitech navigasyon cihazı güncellemelerin de herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Güncellemeler her gün kontrol edilmektedir.

Turkey map lisans alınamama sorunu güncelleme sırasında internet bağlantısından kaynaklanan anlık kesintiden oluşan map dosyası bozulmasından yada bilgisayarınıza bağladığınızda bilgisayarınızdan bulaşan virüsün dosyaya zarar vermesinde dolayı , güncelleme sırasında map dosyasının doğrulanamaması ve güncelleme hatası vermesidir. Orjinal map dosyasının yüklenmesi için cihaz servise istenmiştir.

Güncelleme sonrasında cihaz içeriği doğrulama kısmında sorgu kısmında oluşan bir hatadan dolayı , güncelleme sonrası sorguyu almaya devam ediyorsunuz. IGO tarafında bu hata ile ilgili çalışma sürdürülüyor. En kısa zamanda sorgu hatası ortadan kalkacaktır. Sorgulama hatası cihazların güncellenmesinde yada cihazlarınızın sisteminde herhangi bir problem oluşturmamaktadır.

Saygılarımla

dostum bu igo dediğin nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

toolbox'ı pc den tamamen tüm eklentileriyle kaldır ve tekrar kur, güncellemeyi yap sorun düzelmesi lazım

navi yi güncellemek için toolbox ı acmıstım.. onun güncellemesi cıkmıs onu indirip kurdum ilk olarak.. ondan sonrada naviyi güncellemeye calıstım ve bu durumla karsılasmıstım.. yani toolbox güncelledikten sonra karsılastım bu sorunla.. tabi daha öncedende tool u güncellemiştim ama bu seferkinde belkide bi sorun vardı.. cunku hemen onun akabinde yaptı bu sorunu.. birde dediğin gibi deniyeyim.. belki düzelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

dostum dediğini yaptım sorun düzeldi.. cihaz güncel.. ilgilenen arkadaslara tesekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.