Şimdi Ara

NAVİTECH QX-B513/512 - NEXT YE-G 535/515

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi sizden yardım ve yorumlarınızı beklediğim konu şu,

1- Bu iki firma arasında satış sonrası teknik servis ve müşteri hizmetleri arasında kalite farkı var mı?
    (Varsa hangisi daha iyidir, sebepleri)

2- Almak istediğim bu iki navigasyon cihazınında mesela Navitech 512 ve 513 modeli arasında herhangi bir fark varmı yoksa neden piyasada neden QX-B512 daha pahalı..
    Ve Next'in YE-G 535 ve 515 modelleri son modeller mi? Daha yeni ve özellikleri yüksek versiyonları varmı?

3- İki markanın belirttiğim modellerini ele alacak olursak işletim sistemleri bildiğim kadarıyla aynı "Windows CE 6.0" ve aynı şekilde navigasyon yazılımları da IGO Primo fakat hiçbiryerde Navitech'in (QX B512/513) IGO Primo'nun hangi versiyonu kullandığını bulamadım. Şimdi bu versiyonlar arasında çok ciddi bir fonksiyon değişikliği var mı bunu merak ediyorum?

Mesela yazılımın yeni versiyonları uydu tarama bulma hızına etkisi nedir? Ee haliyle rota planlama, harita görüntüleme vb durumlara etkisi nedir?

4- İki marka'da bildiğim kadarıyla ömür boyu güncelleme garantisi veriyor ama bu garantiyi vermesine rağmen düzenli güncellemeler sunuyor mu acaba?

5- Bu ürünlere ait bildiğiniz kronik problemler yada hatalı üretildiği tespit edilmiş seriler var mı?

6- Kullanılan Bluetooth'la veri alışverişi tatmin edici düzeyde mi? Yani ses vb veri aktarımı durumunda belirgin bir yavaşlama, yada üçüncü bluetooth kaynağı bulunması durumunda navigasyon cihazının bu durumdan etkilenmesi gibi bir durum var mı?

7- Her iki firmada farklı GPS alıcıları kullanıyor acaba hangisi daha başarılıdır?

Arkadaşlar sorular biraz detaylı olabilir ancak, takdir edersiniz ki alacağınız bu ürün beklentiniz karşılamazsa çok ciddi derecede can sıkıcı olabilir. Bu konularda fikirlerinizi ve yorumlarınızı son derece önemseyerek karar vereceğim bu yüzden fikir ve yorumlarınızı tarafsız bir şekilde yapmanızı rica ediyorum. Bu konuya girip yazıyı şu satıra kadar okuyabildiyseniz sıra cevap yazmaya geldi.. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: Aklıma gelmeyen ama önemli gördüğünüz nokta varsa belirtirseniz sevinirim.

• 29 06 2012 Ye_g 535 Navigasyon 2 adet aldım

tek kelimeyle harika bir ürün ilk izlenimleri bu oldu

daha sonraki zamanlarda iyi ve kötü yönlerini yazarım.

Next ürünlerini tercihteki tek sebebim
    teknik servisinin süper olması.
    Ürününüz bozulsun yenisini gönderiyorlar.....!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazoniMetin08

29 06 2012 Ye_g 535 Navigasyon 2 adet aldım

tek kelimeyle harika bir ürün ilk izlenimleri bu oldu

daha sonraki zamanlarda iyi ve kötü yönlerini yazarım.

Next ürünlerini tercihteki tek sebebim
    teknik servisinin süper olması.
    Ürününüz bozulsun yenisini gönderiyorlar.....!!!!

Tüm firmalar garanti kapsamında ürün bozulunca yenisini gönderir
  • Olması gereken tabiki o fakat bir çok firma çeşitli bahaneler öne sürüp
    uğraştırıyorlar. Ben Kalimrasyon yaparken ekranı çatlattım garantiside bitmişti
    teknik servisi aradım sorunu halletiler bir kuruşta almadılar.
    demek istedimde buydu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.