Şimdi Ara

Navitech QX-F402 Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar navigasyon almayı düşünüyorum. medya mrkt de incelediğim cihazzlardan fiyat ve görünüş ve kullanılış açısından Navitech, QX-F402 cihazı benim için alınabilir cihaz olarak geldi. Ama cihaz üzerinden demo yap dediğimde aracın yol üzerinde hareket etmesi lag larla yani kesintilerle olmaktadır. kesik kesik hareket etmekte. cihazı satan arkadaş bana bunun demo da olduğu için bu şekilde göründüğünü ama gps modundadaykendaha akıcı olduğunu söyledi. cihazı kullanan arkadaşlardan ricam bu konuda bilgi vermeleri. Havitech in qx serileri de aynı işlemciyi kullanıyor diye biliyorum. diğer cihazları kullanan arkadaşlarında yorumlarını alabilirim.

Diğer 2 sorum rota hesaplamalarında yanlış rotaya sapıldığında otomatik yeni rota hesaplama yapıyor mu. Uyduya ulaşması ve rota hesabı yapması nasıl. Adres bulmada problem yaşıyormusunuz.

• ben de merak ediyorum...
  • kesinlikle tavsiye ederim. ben yeni aldım gayet güzel bir cihaz. öyle kesinti felan olmuyor hiç merak etmeyin.

hızı mükemmel. yanlış yola girildiğinde yaklaşık 1-2 saniye içinde yeni rotayı hesaplıyor. hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. ama hepsiburada'da daha ucuz şuan 149 tl bilginize...
  • Ben QX-B513 aldım.Almadan önce MediaMarkt'ta inceledim harita üzerinde bile cihaz çok kasılıyordu, öyle gördüğüm için almaktan vazgeçtim sonra internetten inceledim tavsiye edilen bir ürün ve Gold'dan kapalı kutu aldım.Teşhirde incelediğim ürünle alakası yok gayet hızlı takılma yada kasılmaya rastlamadım, teşhirdeki ürün kim bilir kaç aydır orada açık duruyor bilip bilmeyen herkes kurcalıyor o durumda olması gayet normal yani.Benim de tavsiye edeceğim bir üründür.Uyduya ulaşma, rota hesaplama ve rotadan çıkıldığında yenisini çizme gayet hızlı hiç bir sorun yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.