Haftasonu Vatan Bilgisayardan 372 TL ye Goldmaster NAV-755 7" Navigasyon Cihazı satın aldım. Gerek Teleatlas harita yazılımına alışamadığımdan, gerekse cihazın kullanım kitapçığında yazanın aksine ücretsiz harita güncelleme yapma işleminin infonav internet sitesi üzerinden bazı dosyalar indirip cihaza kurmam ve akabinde yine benim yapmam gereken ((?) yapabileceğime kanaat getiremediğim ve ilgili firma tarafından yapılması gerektiğini düşündüğümden) pek çok işlemden sonra gerçekleşebileceğini öğrenmem üzerine dün cihazı iade ettim.
Cihaz bedeli alışveriş çeki olarak bana verildi. Bir kaç gün içinde uzun yolculuğa çıkacağımdan bir navigasyon cihazına ihtiyaç duyuyorum. Vatan Bilgisayarda satılan Navigasyon Cihazları arasında inceleme yaptığımda Navking Mini Tab IQ 5inc adlı aleti beğendim. Fakat İnternette yaptığım araştırmada cihazla ilgili paylaşılan deneyim yahut yoruma rastlayamadım.
Cihazla ilgili deneyimi olan arkadaşlar buraya aktarabilirlerse veya alternatif, tatminkar bir navigasyon cihazı önerisi alabilirsem çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Vatan Bilgisayarda bulunup bulunmadığını bilemiyorum ama BÖYLE bir cihaz var.
Değerlendirmenize sunarım.
Saygılar
Alışveriş çekiniz varsahttp://www.vatanbilgisayar.com/nagivasyon-cihazlari?br=GOLDMASTER&qs=|672=10 linkteki gm cihazlardan igo yazılım /başarsoft haritalı olan birini alın ve artan paranızla baska bir ihtiyacınızı alırsıniz. Linkteki cihazlar nav yazılımı olarak kullanışlı ve basit bir arayüz'e sahip olmakla beraber haritası Türkiye için en gelişmiş haritaya sahiptir.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >