Şimdi Ara

Navking navigasyon X30 HD yeni ürün (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
15.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Önüne gelen HD yi koyuyor cihaza yahu,herhalde görüntüsü adı koyanın gözüne netmi geldi nedir

yaw size katılmamak mümkün değil. her ne kadar navi konusunda birbirimizi yesekte bu konuda sizinle aynı fikirdeyim..

ancak ilgili şahıs sorumuza cevap vermemiş bu daha da ilginç geldi bana. diğerlerini cevaplayıp bu soruyu atlamış.

gözden mi kaçırdı, cevaplamak mı istemedi yoksa modelin sonuna HD yazalım, nasılsa atlayan sazan çok olur zihniyeti mi ağır bastı anlamış değilim..

Merhaba,

Soruyu gözden kaçırmışız kusura bakmayın. Cihaz özelliklerine bakarsanız HD ekran özelliği yazmıyor eğer öyle olsaydı bu özelliği büyük puntolar ile kesinlikle bellirtirdik. "HD" kodu bizim ürün özel ürünlerimizde (Maxi-HD gibi) kullandığımız bir eklentidir.

quote:

Orijinalden alıntı: kapagan

X10 cihaz kullanıyorum.
    Kullanıcı olarak yorumlarım.
    Ürünün GPS alıcısı gayet iyi normalde pranha leon, navking ve navitech 5'' cihazların 3-4 uydu buldukları yerde x10 9-10 uyduya rahat bağlanıyor.
    Ürünün ekran özelliği biraz garip gibi. Mesela sağ alt köşeye dokunduğunuzda ortalara yakın yerlerde dalgalanma gibi bir görüntü oluşuyor. Bu problem midir ya da ileride problem oluşturur mu açıkçası bilmiyorum.
    Ürün çok ince görünüyor sanki her an kırılacakmış gibi. Sabitleme aparatına takıp çıkarırken bile sıkıntı oluşturacakmış hissi veriyor.
    Ayarlar menüsü altında bulunan Navi Config menüsünden istediğiniz navigasyon programını yükleyip çalıştırabiliyorsunuz.
    Hangi navigasyon programı olursa olsun Route 66 ve İ-go (8-AMİGO MYWAY-PRİMO1.1 ve 1.2) sıkıntısız çalışıyor. cihaz yeterli yazılımlar için.
    Nasıl HD olduğunu anlayamadım çünkü bazı resimleri enteresan gösteriyor. Resim görüntüleme programı başarısız. Mp3 dinleme programı kullanımı gerçekten zor.
    Cihazın kulaklık çıkışından ses düzgün alınamıyor. Ne hikmettir anlamadım. Cep telefonundan daha rahat ses alınıyor. Cızırtı hissi veriyor kulaklık çıkışı.
    Bluetooth güzel hızlı bir şekilde bağlantı yapıyor araç içinde konuşmada sıkıntı yok. Arayan kişinin kim olduğunu adı ile ekranda görebiliyorsunuz.
    Bluetooth ile internet denilmiş bir türlü çözemedim. BAğlantı kuramadım galiba benim eksikliğim. Şimdilik bu konuyu araştırıyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak.
    Hoparlör, sanki patlakmış hissi verse de sesi anlıyorsnuz

Şahsi kanaatim: 200 liralık fiyatı benim için en cazip yanı ancak cihazın uyduya bağlanma kapasitesi şaşırtmaya devam ediyor.

Öncelikle yazmış olduğunuz geri dönüşler için teşekkür ederiz. Kulaklık çıkışı ile konuda farklı kulaklıklar denediniz mi? internet ile ilgili aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekiyor.

1. Uygulamalar menüsünden bluetooth’ta giriniz.
    2. Telefonunuzun bluetooth özelliğini açın ve yeni cihazları aratın.
    3. Çıkan sonuçların içinde cihazın varsayılan ismi olan JTDPND olarak bulabilirsiniz.
    4. Bu cihaza bağlantı için onaylayınız ve varsayılan şifresi “0000” olarak giriniz.
    5. Bu işlemleri yaptıktan sonra cihazınız telefon aramaları için hazır olacaktır.
    6. İnternete bağlanabilmek için bluetooth menüsünün içindeki internete giriniz
    7. Çıkan listede ülkeyi seçiniz ve daha sonra GSM operatörünüzün internet ayarlarını seçiniz.
    8. Cihazınız internete girmeye hazır olacaktır. Bağlantıyı kesmek için “bağlantı kes” butonuna basınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sbereket

Merhabalar;

Ürünleriniz arasında kıyaslama yapöal gerekir ise 5" cihazlarda hangisi performans olarak daha öne çıkıyor? İşlemci, yazılım, işletim sistemi v.b. özellik ve en önemli olrak hızlı bağlanabilme özelliği bakımından kıyaslayabilirmiyiz...

1. X30 HD
    2. X10 HD
    3. K280 (Yeni)

Selamlar.

Serkan BEREKET

X30 HD ürünü Sirf Atlas V işlemci ve Bluetooth DUN özelliği ile internete bağlanabilme özelliği olmasından dolayı, Maxi-K280 ürününden bir adım öne çıkıyor.

Saygılarımızla,
    Navking Navigasyon
  • Ürünün ekranında sağ alt köşeye dokunduğunuzda ortalara yakın yerlerde dalgalanma gibi bir görüntü oluşuyor. Bu problem midir ya da ileride problem oluşturur mu_?

İlk defa güneşli bir havada kullandım ve gerçekten şaşırdım. Navigasyon esnasında bizim meşhur Lazoğlunun sesi gelmese cihaz kapalı sanırsınız. Görüntü yok oluyor bir anda. Güneş ışığı direkt vurduğu zaman görüntü resmen ölüyor. :(((

Uyduya bağlanma hızı mükemmel. (En azından benim için)
  • quote:

Ürünün ekranında sağ alt köşeye dokunduğunuzda ortalara yakın yerlerde dalgalanma gibi bir görüntü oluşuyor. Bu problem midir ya da ileride problem oluşturur mu_?

İlk defa güneşli bir havada kullandım ve gerçekten şaşırdım. Navigasyon esnasında bizim meşhur Lazoğlunun sesi gelmese cihaz kapalı sanırsınız. Görüntü yok oluyor bir anda. Güneş ışığı direkt vurduğu zaman görüntü resmen ölüyor. :(((

Merhaba,

Ekrandaki dalgalanma konusunda teknik servisimizdeki arkadaşlarımız cihazı görmeden bir tahminde bulunamıyorlar. Cihazın darbeye bağlı zarar görmesi dışında 2 sene garantisi vardır. Bu konunun bir problem olduğunu düşünüyorsanız cihazınızı teknik servisimize Aras kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz. Yansıma konusunda cihazın konumu çok önemli ve birde farklı renk şemaları deneyerek en uygun kullanabileceğiniz şekile getirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navking Navigasyon

quote:

Ürünün ekranında sağ alt köşeye dokunduğunuzda ortalara yakın yerlerde dalgalanma gibi bir görüntü oluşuyor. Bu problem midir ya da ileride problem oluşturur mu_?

Merhaba,

Ekrandaki dalgalanma konusunda teknik servisimizdeki arkadaşlarımız cihazı görmeden bir tahminde bulunamıyorlar. Cihazın darbeye bağlı zarar görmesi dışında 2 sene garantisi vardır. Bu konunun bir problem olduğunu düşünüyorsanız cihazınızı teknik servisimize Aras kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz. Yansıma konusunda cihazın konumu çok önemli ve birde farklı renk şemaları deneyerek en uygun kullanabileceğiniz şekile getirebilirsiniz.

Benim için problem yok kullanımı etkilemi yor şimdilik sağolsun ( sizler de sağolun) işimizi fazlasıyla görüyor. Eğer sorun oluşturursa göndeririz artık. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navking Navigasyon

quote:

quote:

Önüne gelen HD yi koyuyor cihaza yahu,herhalde görüntüsü adı koyanın gözüne netmi geldi nedir

yaw size katılmamak mümkün değil. her ne kadar navi konusunda birbirimizi yesekte bu konuda sizinle aynı fikirdeyim..

ancak ilgili şahıs sorumuza cevap vermemiş bu daha da ilginç geldi bana. diğerlerini cevaplayıp bu soruyu atlamış.

gözden mi kaçırdı, cevaplamak mı istemedi yoksa modelin sonuna HD yazalım, nasılsa atlayan sazan çok olur zihniyeti mi ağır bastı anlamış değilim..

Merhaba,

Soruyu gözden kaçırmışız kusura bakmayın. Cihaz özelliklerine bakarsanız HD ekran özelliği yazmıyor eğer öyle olsaydı bu özelliği büyük puntolar ile kesinlikle bellirtirdik. "HD" kodu bizim ürün özel ürünlerimizde (Maxi-HD gibi) kullandığımız bir eklentidir.

quote:

X10 cihaz kullanıyorum.
    Kullanıcı olarak yorumlarım.
    Ürünün GPS alıcısı gayet iyi normalde pranha leon, navking ve navitech 5"" cihazların 3-4 uydu buldukları yerde x10 9-10 uyduya rahat bağlanıyor.
    Ürünün ekran özelliği biraz garip gibi. Mesela sağ alt köşeye dokunduğunuzda ortalara yakın yerlerde dalgalanma gibi bir görüntü oluşuyor. Bu problem midir ya da ileride problem oluşturur mu açıkçası bilmiyorum.
    Ürün çok ince görünüyor sanki her an kırılacakmış gibi. Sabitleme aparatına takıp çıkarırken bile sıkıntı oluşturacakmış hissi veriyor.
    Ayarlar menüsü altında bulunan Navi Config menüsünden istediğiniz navigasyon programını yükleyip çalıştırabiliyorsunuz.
    Hangi navigasyon programı olursa olsun Route 66 ve İ-go (8-AMİGO MYWAY-PRİMO1.1 ve 1.2) sıkıntısız çalışıyor. cihaz yeterli yazılımlar için.
    Nasıl HD olduğunu anlayamadım çünkü bazı resimleri enteresan gösteriyor. Resim görüntüleme programı başarısız. Mp3 dinleme programı kullanımı gerçekten zor.
    Cihazın kulaklık çıkışından ses düzgün alınamıyor. Ne hikmettir anlamadım. Cep telefonundan daha rahat ses alınıyor. Cızırtı hissi veriyor kulaklık çıkışı.
    Bluetooth güzel hızlı bir şekilde bağlantı yapıyor araç içinde konuşmada sıkıntı yok. Arayan kişinin kim olduğunu adı ile ekranda görebiliyorsunuz.
    Bluetooth ile internet denilmiş bir türlü çözemedim. BAğlantı kuramadım galiba benim eksikliğim. Şimdilik bu konuyu araştırıyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak.
    Hoparlör, sanki patlakmış hissi verse de sesi anlıyorsnuz

Şahsi kanaatim: 200 liralık fiyatı benim için en cazip yanı ancak cihazın uyduya bağlanma kapasitesi şaşırtmaya devam ediyor.

Öncelikle yazmış olduğunuz geri dönüşler için teşekkür ederiz. Kulaklık çıkışı ile konuda farklı kulaklıklar denediniz mi? internet ile ilgili aşağıdaki işlemleri yapmanız gerekiyor.

1. Uygulamalar menüsünden bluetooth’ta giriniz.
    2. Telefonunuzun bluetooth özelliğini açın ve yeni cihazları aratın.
    3. Çıkan sonuçların içinde cihazın varsayılan ismi olan JTDPND olarak bulabilirsiniz.
    4. Bu cihaza bağlantı için onaylayınız ve varsayılan şifresi “0000” olarak giriniz.
    5. Bu işlemleri yaptıktan sonra cihazınız telefon aramaları için hazır olacaktır.
    6. İnternete bağlanabilmek için bluetooth menüsünün içindeki internete giriniz
    7. Çıkan listede ülkeyi seçiniz ve daha sonra GSM operatörünüzün internet ayarlarını seçiniz.
    8. Cihazınız internete girmeye hazır olacaktır. Bağlantıyı kesmek için “bağlantı kes” butonuna basınız.

Inanilir gibi degil... urunun adina HD yaziyorsunuz, ama bunun normal sartlarda bildigimiz High Definition olmadigini soyluyorsunuz...
    Yani simdi VW araba alirken TDI diye model cikartip, Turbosunu koymasa, biz onu model adi olarak verdik demesi mumkun olacak....

sasirtici...

belki ben abartiyorumdur ama bu ciddi bir ihmal (!)

Saygilar

Alim K.

• düşünün led tv alıyorsunuz son çıkan sistemlerden cihazın sonunda HD yazıyor ama cihaz HD değil. sonundaki HD yazısının itibarını katletmiş oluyorsunuz.. HD yerine ZD yazılmış olsaydı yanıltıcı olmayacaktı.

@Navking Navigasyon

arkadaşım sabrınız ve sukunetiniz için ve bize verdiğiniz bilgiler için bir tüketici olarak size teşekkür ediyorum.

diğer markaların da yetkililerinin destek ve bilgi için forumumuza katılmaları dileğiyle..[:"(]
  • quote:

Inanilir gibi degil... urunun adina HD yaziyorsunuz, ama bunun normal sartlarda bildigimiz High Definition olmadigini soyluyorsunuz...
    Yani simdi VW araba alirken TDI diye model cikartip, Turbosunu koymasa, biz onu model adi olarak verdik demesi mumkun olacak....

sasirtici...

Saygilar

Alim K.

Merhaba Alim bey,

Öncelikle Türkiye'de haritacılık adına atmış olduğunuz adımları ve gelişmeleri ilgi ile takip ettiğimizi bilmenizi isteriz. Ayrıca başarılarınızın devamını dileriz. Yukarıda yazmış olduğunuz konu ile ilgili bir cevap vermek gerekirse Navking Navigasyon olarak ürünlerimizin öne çıkan özelliklerini tanıtırken çok dikkatli davrandığımızı bilmenizi isteriz. Eğer bu ürün HD görüntü kalitesinde olsaydı bunu her yerde yazarak övünürdük. Daha önceki mesajımızda belirttiğimiz gibi Maxi-HD navigasyon cihazımızın devamında özel ürün serisi olarak pazara sunduk. Tabiki Navking Navigasyon olarak bu eleştirileri dikkate alacağız. Teşekkür ederiz.

quote:

düşünün led tv alıyorsunuz son çıkan sistemlerden cihazın sonunda HD yazıyor ama cihaz HD değil. sonundaki HD yazısının itibarını katletmiş oluyorsunuz.. HD yerine ZD yazılmış olsaydı yanıltıcı olmayacaktı.

@Navking Navigasyon

arkadaşım sabrınız ve sukunetiniz için ve bize verdiğiniz bilgiler için bir tüketici olarak size teşekkür ediyorum.

diğer markaların da yetkililerinin destek ve bilgi için forumumuza katılmaları dileğiyle..[:"(]

Merhaba,

Bizim forumlarda kullanıcı hesapları açmamızın amacıda akılda kalan soruları cevaplamak, tüketicinin düşüncelerini ve isteklerini daha yakından öğrenip piyasadaki ürünlerimiz üzerinde değişiklik yapmak veya yeni ürünlerimizin araştırmaları aldığımız veriler ışığında yapmaktır. Yukarıdaki eleştirinizi dikkate alıp bundan sonraki çalışmalarımızda kullanacağız. Bu konununda daha fazla uzamayacağını umarız.Teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Navking Navigasyon

• quote:

düşünün led tv alıyorsunuz son çıkan sistemlerden cihazın sonunda HD yazıyor ama cihaz HD değil. sonundaki HD yazısının itibarını katletmiş oluyorsunuz.. HD yerine ZD yazılmış olsaydı yanıltıcı olmayacaktı.

@Navking Navigasyon

HD yazıpta HD olan bir 5" navigasyon cihazı dünyada varmı ki ? Bu da ayrı bir konu,yani yazıpta üstüne basa basa ürün HD olmadığı halde HD diye reklam yapanlara neden bir şey denmiyor ? Bu ayrı konu halbuki satanda bilmezki o cihaz yani 800x480 bir çözünürlük HD filan değil sadece basitçe WVGA 'dir o kadar.Ama yurdum insanına satın gitsin

• quote:

HD yazıpta HD olan bir 5" navigasyon cihazı dünyada varmı ki ?

böyle bir cihazı inanın ben de bekliyorum. piyasaya çıkarsa hemen alacağım.. baktığım cihazlar arasında hiç rastlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

sasirtici...

Saygilar

Alim K.

Sayın Alim bey size hak veriyorum ve sonunakadar katılıyorum,yanlız şunu merak ediyorum..Bu konuyahttp://forum.donanimhaber.com/m_46463163/tm.htm neden bu cihaz HD değildir demediniz ve vw örneğini vermediniz??Halbuki adamlar cihazlarının tanıtımında ''HD ekran ile daha yüksek ekran çözünürlüğü''yazmışlar..Acaba bu firma sizin partneriniz olduğu için olabilirmi???Saygılar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: _İMKANSIZ_

quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

sasirtici...

Saygilar

Alim K.

Sayın Alim bey size hak veriyorum ve sonunakadar katılıyorum,yanlız şunu merak ediyorum..Bu konuyahttp://forum.donanimhaber.com/m_46463163/tm.htm neden bu cihaz HD değildir demediniz ve vw örneğini vermediniz??Halbuki adamlar cihazlarının tanıtımında ''HD ekran ile daha yüksek ekran çözünürlüğü''yazmışlar..Acaba bu firma sizin partneriniz olduğu için olabilirmi???Saygılar..

Selamlar,

bu mesaji yazmadan oncede konu hakkindaki bilgim su sekilde idi:
    HD dedikleri goruntuye ulasmak icin PND'lerde extra bir chip vb. bir sey vardir ve bunun icin ureticiler ekstra 6-9 dolar arasi para istemektedirler.
    Yani HD denilen sey var.
    Navking ben sadece Marka modeli olarak HD kullandim deyince, ben de otomatik olarak o extra yatirim yapilmamis diye dusundum (anladigim sey hala oyle)

Piranha'cilar ise bu HD modeli o extra bedeli odeyerek yapmis ve urunlerine HD demisler.. Dolayisi ile bendeki bilgi Piranha'nin HD sinin marka model adi olsun diye degil, gercekten goruntu de HD oldugunun belirtilmesi icin konulmus.

Ama yazilan teknik bilgilere baktigimda her HD de HD olmayabiliyor galiba.. bu konuda GPS.Navigation bizi aydinlatabilir.. veya Piranha'nin teknik servisi bize bilgi verebilir... bilmiyorum, Yani verdikleri urun WVGA midir HD midir... hakikaten bilmiyorum. Evdeki televizyonum bile 82 inch (sanirim inch degil cm!!) Arcelik LCD ve HD degil... :-)

Bizim iyi bildigimiz sey harita uretmek, donanimlari bilmiyorum hakikaten..

Ama eger Piranha'da Next te (Next yapmaz boyle bir hatayi da !) yazsa HD diye ve bu modelin adidir dese .. onlara da ayni mesaji yazardim.

Hatta ilk gonderiyi yazarken, cok tereddut ettim, acaba rakip harita kullaniyor diye boyle demekte Alim Bey derler mi diye... ama firma yetkilisinin resmi itirafi olunca buna pek ihtimal vermedim..

Gercekten de iyi ve kaliteli urunler ve iyi bir navigasyon tecrubesi pazara deger katar ve herkes kazanir.. Navturk'un pazara verdigi zarari herkes biliyor...

Saygilarimla,

Alim K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akucukpehlivan -- 19 Mart 2011; 9:03:49 >

• Aslında piranha konusundada bu polemik oldu ve oraya resimlerle yazmıştım galiba ama ürün adı HD ise HD midir o ayrı konu,yani bir firma rutin olarak cihazlarına model adı verir ama bu harf grubu bilinen bir şeyi algılatır ve alanlar onu böyle sanırlar.Bu da ayrı kısmı konunun ama şahsi kanaatim bir ürüne yanıltıcı olacak isimler verilmemesidir.

PND'lerde henüz HD bir çözünürlük yok maalesef ama ısrarla uzakdoğuda bu HD dir diyorlar,oysa bir ürünün High Definition olması için en az 720x1280 çözünürlükte olması gerekiyor (ekran ölçüsü değil) Bu HD terimini HTC'de kullandı HTC HD ve HD2 diye,ama ürünler WVGA bunu herkes görüyor zaten,yani 800x480 bir çözünürlük HD değildir olamazda.Bu ürün HD ibaresini taşıyor ama satıcı bu bizim verdiğimiz bir koddur derse OK,ama genede yanıltıcı.Bu aynı 4 tekerden çekişe firmaların farklı isim takmaları gibidir,oysa temeli 4 çekerdir işte Ammmaaa eğer firma gerçekte HD ile alakası olmayan bir WVGA ürünü bu HD görüntüye sahiptir diye satıyorsa bu doğru değildir.

Bu temelde ekran 127" bile olsa minimum 720x1280 değilse bu TV HD yayını alamaz ve HD ile alakası yoktur,ki Sony'nin projeksiyonları 140-150" ler civarında ama HD'nin emaresi yoktur

Wikipedi'de bu kaynak zaten mevcut

Navking navigasyon X30 HD yeni ürün

Ve HD'nin bağladığı çözünürlük belli,800x480 deklere edilen çözünürlük sadece WVGA,muhtemelen çinlilerin HD yakıştırması öyle kalmış gelmiş

• Beş para etmezmiş meğer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogrucuMustafa -- 18 Nisan 2012; 19:36:26 >
  • quote:

quote:

HD yazıpta HD olan bir 5" navigasyon cihazı dünyada varmı ki ?

böyle bir cihazı inanın ben de bekliyorum. piyasaya çıkarsa hemen alacağım.. baktığım cihazlar arasında hiç rastlamadım.

Merabalar;
    Aynı durum acaba Piranha İnfiniti HD 5" modeli içinde mi geçerli??? Merak ettim gerçekten. Onlar HD diyor yalnız...
  • çözünürlük şeması yukarıda verilmiş, 800*480 demekki HD değil..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Merabalar;
    Aynı durum acaba Piranha İnfiniti HD 5" modeli içinde mi geçerli??? Merak ettim gerçekten. Onlar HD diyor yalnız...

diğer cihazlara göre bir miktar daha net olabilir 800*480 olduğuna göre. HD olmadığı kesin, onların HD demesiyle cihaz HD olmaz..

ben 1/HD ( 1 bölü HD ) diyorum buna.. yarım HD yanii.. ya da HD READY ..
  • Sonunda anlaştığımız konularda oluyor demekki

Asıl sorun şu,HD=High Definition demek yani tam karşılığı Yüksek Çözünürlük.Şimdi buraya kadar sorun yok,adam HD'der satar,çünki 800x480 yüksek çözünürlük ama neye göre ? 240x240,320x240,480x272 ve 640x480'e göre Ama HD logosu tescilli bir logodur ve buradaki anlaşılan şekilde kullanılamaz,kullanılıyorsa müşeri kandırmasıdır.Navking zaten demiş benim ürün kodum bu,bu anlamda yazmadık.Zaten eski serilerindede vardı galiba HD tanımı.

Yani burada asıl ciddiyetsizlik piranha'da maalesef,sat sat gitsin.Sorunmu ? Ne sorunu yahu,allahın kulu şikayetçi olmaz.Olsa ne olurki Kaç kere dedim size cevizkabuğu sermaye benden getirmesi sizden diye anlamadınız,lafım bunlar içindi.Kuracaktık bir şirket,nasılsa önüne gelen firmaya kaliteye bakmadan igo+basarsoft alabiliyor (ki bence inanılmaz yanlış,fena halde kalitesiz cihazlar var) çanta ile bile getirsek alırdık valla

• quote:

quote:

Merabalar;

diğer cihazlara göre bir miktar daha net olabilir 800*480 olduğuna göre. HD olmadığı kesin, onların HD demesiyle cihaz HD olmaz..

ben 1/HD ( 1 bölü HD ) diyorum buna.. yarım HD yanii.. ya da HD READY ..

aman "HD ready" terimini yanlış kullanmayalım

http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready

• İşte sorunda burada bu terimler yayın için kullanılır panel için değil,ama yurdum firması çakmış PND'ye ne o TMC'den hop HD yayın yakında salon5-salon6 da yayına girer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.