Şimdi Ara

Navking ROUTE 66 MAXI 280

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dün Navking ROUTE 66 MAXI 280 aldım. Açıkcası 3 aydır araba kullanıyorum ve yol bilgim çok kötü. Bildiğim 3-4 yer var oralar hariç bir yere gidemiyorum. Gitsem bir ton stres. Navking ROUTE 66 MAXI 280 beinm ihtiyaçlarımı karşılarmı. Çünkü birde beni yanlış yollara götürmesine hiç dayanamam. İçinden çıkan CD'yi henüz izlemedim. İçinde eğitim videosu bulunuyormu. Çürkü kullanım klavuzunda detaylı bilgi yok. Bu ürünü kullananlar var mı?

http://www.navking.com/frm_products_page.aspx?D_PRODUCT_ID=53

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatayoz

Arkadaşlar Dün Navking ROUTE 66 MAXI 280 aldım. Açıkcası 3 aydır araba kullanıyorum ve yol bilgim çok kötü. Bildiğim 3-4 yer var oralar hariç bir yere gidemiyorum. Gitsem bir ton stres. Navking ROUTE 66 MAXI 280 beinm ihtiyaçlarımı karşılarmı. Çünkü birde beni yanlış yollara götürmesine hiç dayanamam. İçinden çıkan CD'yi henüz izlemedim. İçinde eğitim videosu bulunuyormu. Çürkü kullanım klavuzunda detaylı bilgi yok. Bu ürünü kullananlar var mı?

http://www.navking.com/frm_products_page.aspx?D_PRODUCT_ID=53

Birde ben pek anlamam bu işlerden GPS: Sirf Atlas IV bu kötümü şimdi. Forumda biraz kötülemişler gibi. Başarısoft övülüyor. Ben kendi cihazıma bunu yükleyebiyormuyum.

• Bir tane arkadaş yokmu kullanan bu ürünü.
  • Cihazınız hayırlı olsun. Sizdeki cihaz şu anda Türkiye piyasasında bulunan en iyi diyebileceğimiz 500 MHz işlemci ve SIRF ATLAS IV gps alıcısına sahip. Sıkıntı yaşayabileceğiniz tek şey cihazın kullandığı Route 66 programı ile çalışan Teleatlas firmasına ait haritalar. Diğer cihazlar IGO denen programı ve başarsoft firmasının haritalarını kullanıyorlar. Başarsof firmasının haritalarının daha ayrıntılı ve güncel olduğu söyleniyor. Bu arada başarsoft Türkiyede google earth için harita geliştiren firma. Sizin cihazınızda da crackli yollarla IGO programonı ve bu haritaları kullanmanız mümkün.
  • Tyanik yani yolda kaybolacaz anlamınamı geliyor. Teleatlas bu kadar kötü ise sizin dediğiniz Türkiye piyasasında bulunan en iyii 500 MHz işlemci ve SIRF ATLAS IV gps alıcısına sahip olan makinaya nasıl konulmuş. Cihazı geri vermemimi tavsiye edersiniz.
  • Kötü demiyorum. GPS üreten firmalar programları üretenlerle (IGO, route 66 gibi) ve haritaları üreten şirketlerle (teleatlas ve başarsoft gibi) sinerji içinde çalışıyorlar. Her firma (navking, navitech, piranha, garmin gibi) kendisine harita sağlayıcı olarak bir firmayı seçiyor ve onunla devam ediyor. Sizin cihazınızın özellikleri çok iyi, haritanızda sizi yolda bırakmayacak kadar güvenilir merak etmeyin. Zaten Türkiye için yanılmıyorsam 2 tane harita sağlayıcı mevcut. Biri başarsoft, diğeri teleatlas.
  • Dün cihazı biraz inceleyim dedim evde. Normalde bu cihaz açınca bulundugun yeri hemen tespit etmiyormu? Balkona çıktım ama bir sonuç alamadım. Evim giriş katı olduğundanmı acaba. Arabaya binip test edemedim henüz. Açıkcası aletin kullanım klavuzu çok çok yetersiz. Nasıl navigasyon yapılır yazmıyor, içinde eğitim CD'side yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Navking sitesinden bize sorun kısmından 2 kere soru göndermeme rağmen 2 gündür tek bir cevap gelmedi malesef...
  • Arkadaşlar nacking K280 aletimde ayarlarda otoyol kullanma hayır yazır bunu evet yaprasam bana artısı ne olur yada eksisi kalırsa artısı ne olur. Otoyol kullanma hayır mı seçili olmalı evet mi? Dün mesala bir rota hesaplattım her zaman bildiğim gittiğim bir yoldu bana farklı bir güzargah çizdi. En kısa seçili olmasına rağmen. Gerçi buraya ayzıyorum sorunlarımı ama cevap veren bulumıyorum ayrı. Malum navking teknik desteği çok ilgisiz.
  • Diğer başlıkta cevap verdim arkadaşım ...
    (http://forum.donanimhaber.com/m_37845710/mpage_2/f_/key_//tm.htm#39266629 )
  • ben kullandım beş para etmez ancak mahalle içinde işe yarar esenyurttan zeytınburnuna rota istiyorum benı taaaa yukarıdan arnavutköyden götürecek aptal makina navking maxi k280 muhit secımı de yok sadece reklam aldıgı yerlerı gösteriyo alan yanar para çöpe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercankavak

ben kullandım beş para etmez ancak mahalle içinde işe yarar esenyurttan zeytınburnuna rota istiyorum benı taaaa yukarıdan arnavutköyden götürecek aptal makina navking maxi k280 muhit secımı de yok sadece reklam aldıgı yerlerı gösteriyo alan yanar para çöpe

Teleatlas haritasının eksikleri olduğu doğru fakat cihaza bu kadar haksızlık etmemek lazım çok ince ayarları olan bir yazılım kullanıyor. herhangi bir şekilde hata yaptığınızda sizi farklı yönlendirmeler yapabiliyor. Şuan ücretsiz EDS kamera uyarısı olması ayrı bir artı ve birde benim gibi çok telefon ile konuşanlar için bluetooth olması çok iyi EDS ve telefon yüzünden az ceza ödemedim. Cihaza verdiğiniz parayı başka yerlerden amorti edebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.