Şimdi Ara

Nays [İşbank Dijital Cüzdan Uygulaması] [Ana Konu] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
73
Favori
107.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sume

pazartesi günü olmuştu ama gece iade gelmişti. dün ise 700 lira yükledim fakat hiç hareket yok. sıkıntı büyük

Size iade gelmiş yine hocam keşke tekrar banka kartı ile yükleme yapmasaydinız sorunlu çünkü kayit mi actirdiniz iade gelene yoksa kendiliğinden mi iade gelmişti?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kendiliğinden iade geldi karta o gece.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sume

kendiliğinden iade geldi karta o gece.

Bizim halen gelmedi ne bankaya ne de naysa kayıtlardan da ses soluk yok siz de kayıt açtırın beklemeyin hocam

• Bence asıl sorun yoğun saatlerde işlem yapmak, 3-4 gündür öğlen saatlerinde banka kartı ile yüklüyorum şimdiye kadar problemsiz gidiyor. Özellikle gece 12 civarı hiç girmeyin uygulamaya herkes o zaman saldırıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Bence asıl sorun yoğun saatlerde işlem yapmak, 3-4 gündür öğlen saatlerinde banka kartı ile yüklüyorum şimdiye kadar problemsiz gidiyor. Özellikle gece 12 civarı hiç girmeyin uygulamaya herkes o zaman saldırıyor
    Yok hocam ben pazar öğle saatlerinde yükleme yapmıştım uygulama sorunsuzdu o saatlerde gece banka hesabı ile yükleme yapıyordum o da kazi kazan için 10 TL artık gece de yapmaya gerek kalmadı çünkü her gün 05.00 de yenilecek kazı kazan

• 2 nays hesap var elimde son 2-3 gündür eksi -10 TL ile başladı bi düzeltemediler onlar düzeltene kadar herhalde + olacak şu an biri. -3 diğeri -6 bakiye oldu 1 TL atıp ve kazı kazan yaparak.
    Bu arada oranlar düşürülmüş bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tlciler kervanına benim hesap da katıldı bugün itibariyle :D

• 2 gündür 3 hesap hepsine 1 tl çıkıyor

• yükledim oldu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 29 Haziran 2022; 12:9:17 >
  • sakalak kullanıcısına yanıt

Çok iyi yapıyorsunuz hocam ama gelecek ay niye saymadı/ ya da yükledim param gitti demeyin  

• Sume kullanıcısına yanıt
    Hangi banka kartı iade gelen iade gelmeyen hamgi banka kartı

• Nays hesabındaki para yine ucmus. Gorunmuyor paralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemsel hata para yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygulamanın sorunlu olduğu artık net şu kazı kazan olmasa kimsenin kullanacağını zannetmiyorum tabii macera arayacak kişiler hariç 😉

• Aynen ogle kazi kazan var diye ugrasiyorum yoksa ugrasilmaz silmistim coktan

• Teknik nedenlerden kayıt olamayanlarda bir gelişme var mı?

• Arkadaşlar cumartesi kayıt açtırmıştım kazı kazandan gelen 5 TL önce yansıdı sonra kayboldu diye cevap gelmiş kazı kazan ile ilgili sorun yaşadığınızı tespit ettik 10 TL hediye yatırdık diye cumartesi açtırdıgim kayit aslında dün 10 TL gelmişti hatta buradan da bilgilendirme yapmıştım banka hesabı ile yükleme 10 tl diye o 10 TL bu 10 TL imiş

• Hesap yükseltmek için iş bankasından sabah hesaba 1 Tl gönderdim bekledim geçmedi, sonra TEB üzerinden fast ile gönderdim anında geçti ve kısa sürede hesap limiti yükseldi. İş bankasından havale ile gönderdiğim para hâlâ hesaba geçmedi.

• Uygulama hepten gitti hicbiseye girilmiyor

• Sistem gitt bakima girdi

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.