Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.238
Cevap
753
Favori
1.770.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dondurdunuz mu aynı hesap geri aktif edilebiliyor mu

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

sildim hesabi. silerken tekrar kayit olabilecegimi yazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün uygulamaya girince görmüştüm. Bütün kampanyaları öldürmüşler. Bir anlamı kalmadı artık bu uygulamanın.

• Naysı toprağa gömdük. helvasını yedik.

• Güncellenen sözleşmeyi mobil uygulamadan tekrar onaylarken gördüm, yenimi yoksa eskidendemi böyleydi bilmiyorum. Nays kredi kartı ücretsiz yazıyor fakat altta detay eklemişler, kampanya kapsamında ücretsiz şeklinde ibare var, yarın birgün bu kampanya sona erdiğinde nays kredi kartları için kredi kartı yıllık kart ücreti tahsil edilmeye başlanırsa şaşırmam, işbankları kart ücretleride zamlanmış ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlensu -- 5 Şubat 2025; 11:31:24 >
  • Arseyus kullanıcısına yanıt
    dandirik tosla kartı bile atm ye takabiliyorsunuz. ondan daha dandiğini yapabilir miyiz diye uğraşan iş bankası, atm lere takılmayan nays kart icat etti.
    fıkra bu kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serciey kullanıcısına yanıt

iade vermiyorsa ben neden NAYS ile market alışverişi yapayım, gider kendi banka kartımı kullanırım  

• şimdi kazan (Kazı kazan) limitini 250 yapmışlar yine. 500 TL idi sanki önceden

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

şimdi kazan (Kazı kazan) limitini 250 yapmışlar yine. 500 TL idi sanki önceden

250 idi 500 olmamıştı hiç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt

Limit 250 üstüne hiç çıkmadı.

• Ben yanlış hatırlıyorum demekki sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt

Hepimizim ara sıra oluyor bazı şeyleri yanlış hatırladığımız.

• ara ara geliyordu bir şeyler. bu aralar hiçbir şey gelmiyor. 10-20 tl sadaka atar gibi gönderiyorlar. bir amacı kalmadı nays ın

• amaç alışverişi azaltıp, bakın enflasyon düşüyor algısı oluşturmak. Bu ülkede fener ve galatasarayın konuşulduğu kadar bu mevzular konuşulmazsa bir milim düzelme beklemeyin

• Dumura Uğrayamayan Adam kullanıcısına yanıt
    enflasyon düşüyor algısı alışveriş oranı düşünce mi oluşur yoksa yükselince mi

siz de ben ekonomistim demeyeceksiniz değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dumura Uğrayamayan Adam kullanıcısına yanıt

hocam başka algıya gerek yok. zaten yıllardır onların sürekli algısı ileri ekonomi nas politikalarıyla her ay her şeye zamlar vergiler yağdırıp ondan sonra marketleri, muhalefeti, uçan kuşu onu bunu suçlu göstererek masallarla enflasyon düşüyor kısır döngüsü oluşturmak. bu hep böyle oldu.

• Macun Nays’ı iyice boşladı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben anlamadığım için soruyorum bu sadece "Onaylı Hesap" cashback için yakınanların sebebi nedir? 30 tane hesap açıp ordan cashback mi alıyordunuz da şimdi onaylıya verince teke mi düştü?

• ensar14 E kullanıcısına yanıt

düşünce. talep enflasyonunu kısmaya çalışıyor adamlar.

bu arada nays zaten ölmüştü sadece fatura ödemelerinde kullanıyorum şu anda fatura ödemelerine daha iyi bir geri iade veren yer varsa oraya geçeceğim. Edit : faturalarda da 500tl üzeri getirmişler. naysi tamamen bırakıyorum bugün itibariyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 7 Şubat 2025; 11:23:54 >
  • Berkay# B kullanıcısına yanıt
    bir isme kayıtlı 30 tane telefona kurulu, 30 tane hesap sahibi olsun velev ki. bize ne? bir şirketten şikayetçi olurken, sizden icazet mi almaları gerekiyor?

bilmediğimden soruyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.