Şimdi Ara

Nb3 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen günlerde bir milyon saksoraybır için kameralı video çekmiş. Saksoraybır derken bildiğimiz 5 dolara mı 5 tl ye mi ne olan abone sistemi mi bir milyon oldu yoksa takipçi mi? Abone sisteminin olması imkansıza yakın.

• Youtube kanalı oldu. Gerçi şimdiden 100.000 daha gelmiş
  • bu çocugu bi benmı hıc ızlemedım la hangı gunler acıyor yayın söyleyın izlicem bakayım kımmıs necıymıs bu cocuk
  • Her gün 6dan sonra görüyorum hep. Yayınından çok videoları güzel.
  • Bence twitchin en iyi yayıncısı..Cok iyi bir oyuncu zaten.İngilizcesi de ciddi anlamda akıcı ve cok hos konusuyor..O kadar subsu hakeden biri yani
  • noldu dokundumu ? hakediyormu haketmiyormu zaten bu bize kalmış bir durum değil
  • Lolü bırakmış olmama rağmen nb3nin youtube videolarını izlerim devamlı.

Bu arada gosuda olduğu gibi hayal kırıklığı yaratmadı. Sevindim açıkçası. Nb3 yahuşuqlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

bu çocugu bi benmı hıc ızlemedım la hangı gunler acıyor yayın söyleyın izlicem bakayım kımmıs necıymıs bu cocuk

unranked to dia

unranked to challenger in 1 weeks vs vs modasını başlatan adam. hiç izlenmezken bi anda 20bin 30bin izlenir oldu
  • Ormancı oynamak isteyen arkadaşların izleyerek öğrenip - eğlenebileceği twitch & youtube yayıncısı. Kendine has espri kalıpları vardır izledikçe alışırsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.