Geçen günlerde bir milyon saksoraybır için kameralı video çekmiş. Saksoraybır derken bildiğimiz 5 dolara mı 5 tl ye mi ne olan abone sistemi mi bir milyon oldu yoksa takipçi mi? Abone sisteminin olması imkansıza yakın.
Youtube kanalı oldu. Gerçi şimdiden 100.000 daha gelmiş
bu çocugu bi benmı hıc ızlemedım la hangı gunler acıyor yayın söyleyın izlicem bakayım kımmıs necıymıs bu cocuk
Her gün 6dan sonra görüyorum hep. Yayınından çok videoları güzel.
Bence twitchin en iyi yayıncısı..Cok iyi bir oyuncu zaten.İngilizcesi de ciddi anlamda akıcı ve cok hos konusuyor..O kadar subsu hakeden biri yani
noldu dokundumu ? hakediyormu haketmiyormu zaten bu bize kalmış bir durum değil
Lolü bırakmış olmama rağmen nb3nin youtube videolarını izlerim devamlı.
Bu arada gosuda olduğu gibi hayal kırıklığı yaratmadı. Sevindim açıkçası. Nb3 yahuşuqlu
quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
bu çocugu bi benmı hıc ızlemedım la hangı gunler acıyor yayın söyleyın izlicem bakayım kımmıs necıymıs bu cocuk
unranked to dia
unranked to challenger in 1 weeks vs vs modasını başlatan adam. hiç izlenmezken bi anda 20bin 30bin izlenir oldu
Ormancı oynamak isteyen arkadaşların izleyerek öğrenip - eğlenebileceği twitch & youtube yayıncısı. Kendine has espri kalıpları vardır izledikçe alışırsınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme