Şimdi Ara

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.502
Cevap
0
Favori
30.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk maçı herhalde eyüplen ben yaptık eyüp son saniye basketiylen 71 -70 yendi beni

bu akşam rövanş var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beşiktaş_kerem

bende katılsaydım yarı finale kadar çıkardım oyunu çıktığı gün aldım ve şuanda bile coşuyorum
    en farklı skorum 5 dk.de 158-40 houstonla spursu devirdim

2.turnuva için mail adresinle beraber başvur dostum
  • hey turnowayı kuran sana söylüyom sonucu biz sana pazartesi wersek olur mu yanıtını bekliyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beşiktaş_kerem

bende katılsaydım yarı finale kadar çıkardım oyunu çıktığı gün aldım ve şuanda bile coşuyorum
    en farklı skorum 5 dk.de 158-40 houstonla spursu devirdim

skor iyiymiş ama hangi zorlukta
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddog1519

hey turnowayı kuran sana söylüyom sonucu biz sana pazartesi wersek olur mu yanıtını bekliyom

hey turnuvayı kuran ben diyorum ki p.tesi verebilirsin sonucu
  • "yumurcak" arkadaş cumartesi 21'de maç yapalım demiştim. ne zaman yapıyoruz?
  • quote:

hey turnowayı kuran sana söylüyom sonucu biz sana pazartesi wersek olur mu yanıtını bekliyom

Rakibimde ortaya çıktığına göre Pazartesi oynar sonucunu bildiririz. Tamda beleş tur atladım diyordum ya neyse artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: guraktan

quote:

Rakibimde ortaya çıktığına göre Pazartesi oynar sonucunu bildiririz. Tamda beleş tur atladım diyordum ya neyse artık

• şu anda online olup da hazırlık maçı yapmak isteyen var mı??
  • evet maçtan ilk ss veriyorum. Skorun farklı olduğuna bakmayın çok çekişmeli geçti sonradan fark açıldı.

NBA 2006 - 2.turnuva bitti. Şampiyon belli oldu !
  • Arkadaşlar Zenith arkadaşımızla yaptığımız maçların sonuçları

Ben Detroit,Zenith Spurs

İlk maç Detroit 71-70 San Antonio Spurs
    2. maç Detroit 70-63 San Antonio Spurs

İlk maçın Screeni

2.maçın screeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyupsultan -- 11 Mart 2006; 22:28:21 >

• buda ikinci maçın sonucu

• Arkadaşlar Zenith arkadaşımla maçlarımızdan ilki çok zevkliydi 70-69 yenilirken 0,2 sn kala basketi buldum ve öyle kazandım

Turnuvamız çok güzel oluyor bence devamını diliyorum

Adminlerden özellikle özür dilerim ilk foto byük olmuş çok pardon bilmiyodum yapmayı ondan oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyupsultan

Arkadaşlar Zenith arkadaşımla maçlarımızdan ilki çok zevkliydi 70-69 yenilirken 0,2 sn kala basketi buldum ve öyle kazandım

Turnuvamız çok güzel oluyor bence devamını diliyorum

Adminlerden özellikle özür dilerim ilk foto byük olmuş çok pardon bilmiyodum yapmayı ondan oldu

imageshack a dosya yüklerken resize image var ordan istediğin boyuta sokabilirsin.

ayrıca tekrik ediyorum güzel maç olmuş.
  • hazırlık maçlarından bir kaç video var paylaşayım dedim. turnuva maçında unuttum kaydetmeyi bir dahakine kaydedeceğim ama.

http://www.h-emenpaylas.com/download/271426/amare.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless -- 11 Mart 2006; 23:09:53 >
  • quote:

Pazartesi saat 18.00 den sonra müsaitim, maçla ilgili ayrıntılı konuşma için mail veya MSN ile haberleşiriz. Bu arada güzel maçlar oluyor.
  • arkadaşlar... 1.sayfada gerekli değişiklikleri yaptım grafikte. 4 grup kaldı bana sonucunu bildirmeyen.

Benim rakibim yoktu o yüzden 1 üst tura çıktım. Başka varmı halen şu ana kadar? Bana bildirsin

Ayrıca maç sonuçlarınızı en geç salı günü akşamına kadar bildirmeniz gerekiyor. Son saat budur.

Israrla yineliyorum ki bunu 1. sayfada bildirdim , beni msn den eklemesin kimse artık.Eklemiyeceğim çünkü kimseyi. Önüne gelen eklemeye başladı işler karışıyor. Lütfen irtibat için bana buradan ulaşın.
  • screen shot ve daha ileriye giderek video link i koyan arkadaşlar için , olayın ciddiyetini kavradıklarından dolayı özel teşekkür ediyorum.

Benim rakibim niyazik ki çeşitli nedenlerden dolayı katılamayacağını bildirdi ve yedeklerimizden de üzgünüm ki cevap mail i alamadım.Kurallarda açık olduğundan bir üst tura çıktım. Yedeklerimiz için olayın ciddiyetini kavrayamamış olduklarını belirtebilirim.Ama diğer arkadaşlar için tekrar teşekkür ediyorum
  • benim rakiplerden ses yok. merak ettim kimle karşılaşıcam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fear44

benim rakiplerden ses yok. merak ettim kimle karşılaşıcam..

nasıl yaaa.. sen oynamadınmı rakibinle ? kazanmadınmı?

yada 2. tur içinmi bahsediyorsun olayı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.