quick playde maçı açıyorum, hakem,eşofmanlı oyuncularım ve 1 oyuncum sahada oluyo ama diğre oyuncular görünmüyo.Kamera bi hakeme bi benim oyuncuya gidiyo ve 30-40 dk beklememe rağmen maç başlamıyo.Diğer forumlarda da baktım çözümü bulamadım.Vista kullanıyorum
Aynısı bana olmuştur. Bir arkadaş "save dosyalarını sil tekrar aç" demişti ve işe yaramıştır.
Kuzenım söylemıstı ama tam anlayamadım o zamanda.
şimdi benim 2k10 dosyasında data,save filan hiç klasör yok bütün dosyalar 2k10 klasörünün içinde.save dosyalarının ismi ne ve bunları silersem my playerdaki saveler de mi gidecek?
save dosyası ıcınden my playerı kes yapıstır masaustune..dosyayıtamamen sıl sora tekrar oyuna gır yenıden olusturualacak,,ardıdan masaustunekı myplayerını save dosyasının ıcıne at,,sorun cozulecek..save dosyası gzlı dosyadır,,ona göre
Benim klasörün içi bu şekil şuan save dosyasının hangisi olduğunu nası bulacam?
quote:
Orijinalden alıntı: Blood On Dance Floor
Benim klasörün içi bu şekil şuan save dosyasının hangisi olduğunu nası bulacam?
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
application settings klasörü içinde 2k10-saves
dostum bu oyunun kurlugu oldugu dosya ,,save dosyası C/document and settıng/kullanıcı adın/app data/.......... içinde nba 2k10 diye bır dosya..gızlı dosya ama ..once gızlı dosyaları goster de ardıdan document and settıngs te arat...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme