Şimdi Ara

Nba 2k10

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • quick playde maçı açıyorum, hakem,eşofmanlı oyuncularım ve 1 oyuncum sahada oluyo ama diğre oyuncular görünmüyo.Kamera bi hakeme bi benim oyuncuya gidiyo ve 30-40 dk beklememe rağmen maç başlamıyo.Diğer forumlarda da baktım çözümü bulamadım.Vista kullanıyorum

• Aynısı bana olmuştur. Bir arkadaş "save dosyalarını sil tekrar aç" demişti ve işe yaramıştır.
  • Kuzenım söylemıstı ama tam anlayamadım o zamanda.
  • şimdi benim 2k10 dosyasında data,save filan hiç klasör yok bütün dosyalar 2k10 klasörünün içinde.save dosyalarının ismi ne ve bunları silersem my playerdaki saveler de mi gidecek?
  • save dosyası ıcınden my playerı kes yapıstır masaustune..dosyayıtamamen sıl sora tekrar oyuna gır yenıden olusturualacak,,ardıdan masaustunekı myplayerını save dosyasının ıcıne at,,sorun cozulecek..save dosyası gzlı dosyadır,,ona göre
  •  Nba 2k10

Benim klasörün içi bu şekil şuan save dosyasının hangisi olduğunu nası bulacam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood On Dance Floor

Nba 2k10

Benim klasörün içi bu şekil şuan save dosyasının hangisi olduğunu nası bulacam?

quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

application settings klasörü içinde 2k10-saves

• dostum bu oyunun kurlugu oldugu dosya ,,save dosyası C/document and settıng/kullanıcı adın/app data/.......... içinde nba 2k10 diye bır dosya..gızlı dosya ama ..once gızlı dosyaları goster de ardıdan document and settıngs te arat...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.