Şimdi Ara

NBA 2K10 (ÇIKTI) (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
1
Favori
159.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Orijinalden alıntı: koraynba

Bende orjinal var sistemimde de sorunum yok.Max. ayarlarda oynıyabiliyorum.Patch'i büyük bi özlemle bekliyorduk nihayet patch çıktı fakat patch'i yükememe rağmen oyunda nerdeyse hiçbir sorun kalkmadı, sizce ne yapmalıyım.Bir kere online mod lagdan oynanmıyor patch öncesi de sonrası da aynı hiçbirşey değişmedi ve en önemlisi ASSOCIATION modu oynıyamıyorum.Takımımı seçiyorum adamlar sahaya bir çıkıyor kobe ile derek 2'ye 2 maç yapıyorum.Sizce oyunu yeniden mi yüklemeliyim.Patchi yükleyip te hiçbir sorun kalmadı diyen var mı acaba ilk defa orjinal oyun aldım o kadar para bayıldım fakat hiçbir özelliğinden yaralanamıyorum.My Player takılıyoruz paso. Yardımcı olan çıkar umarım ...

Oyuna yüklediğin pacthler bazen hataya yol açıyor mesela bir hatada bende çıkmıştı maç yapamıyordum 1 takımın oyuncuları sahaya çıkmıyordu,oyunu sil tekrar yükle,valla görüntü ayarlarını en düşüğe çeksem bile onlineda yine kasıyor.

Öncelikle ilgine teşekkür ederim.Benim bahsettiğim patch oyunun resmi patch'i ve yanılmıyorsam bir tane yayınlandı.Senin bahsettiğin ise forumlarda yayınlanan patchler, yamalar yani.Hatırladığım kadarıyla oyunun orjinalliğini bozmamak için yama yüklemedim diye hatırlamıyorum ama yine de deniyeceğim.İnşallah düzelir, tekrar teşekkürler sorun düzeldiği takdirde seni tekrar bilgilendiricem

• oyun bendede orjinal ve online de bendede lag oluyor ama bunun oyunla alakası yok ki.internet ile var biz ranked gameden girince kafadan bir ülkeye göre atıyor ondan dolayı lag oluyor.onun icin genelde millet kendi arasında(almanya,avrupa..)ligleri kurdu onlar kendi aralarında oynuyor.birkez ranked gamede cok hafif kasarken bazen asırı derecede kasıyor.bu bizim ttnet ile alakalı.oyun ile alakalı olan sorun patchdan sonra kalktı.patchtan önce online sistemi calısmıyordu veya cok az calısıyordu .adamlar sorunu patchla düzeltti bu sorun 2k10 ile alakalı degıl.bu netle olacak is degil.fps oyunlarındaki gibi düsünün.tr de 30 ping almanyda 100 ping baska ülkelerde daha yüksek ping alıyorsak burdada aynı sey söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

oyun bendede orjinal ve online de bendede lag oluyor ama bunun oyunla alakası yok ki.internet ile var biz ranked gameden girince kafadan bir ülkeye göre atıyor ondan dolayı lag oluyor.onun icin genelde millet kendi arasında(almanya,avrupa..)ligleri kurdu onlar kendi aralarında oynuyor.birkez ranked gamede cok hafif kasarken bazen asırı derecede kasıyor.bu bizim ttnet ile alakalı.oyun ile alakalı olan sorun patchdan sonra kalktı.patchtan önce online sistemi calısmıyordu veya cok az calısıyordu .adamlar sorunu patchla düzeltti bu sorun 2k10 ile alakalı degıl.bu netle olacak is degil.fps oyunlarındaki gibi düsünün.tr de 30 ping almanyda 100 ping baska ülkelerde daha yüksek ping alıyorsak burdada aynı sey söz konusu

Anladım arkadaşım fakat ben de online olmayan problemler de giderilmedi.Belki de oyunu yeniden yüklemem gerek o zaman düzelir.My Player save dosyasını silmeden oyunu kaldırmamın bir sakıncası olmaz umarım

• Arkadaşlar 2k9 ile 2k10 arasında çok fark varmı? Sistem çok iyi değil, kasmaması için 2k9 u indirmeyi düşünüyorum. Yoksa low da 2k10 oynamak mı mantıklı olur?
  • quote:

quote:

oyun bendede orjinal ve online de bendede lag oluyor ama bunun oyunla alakası yok ki.internet ile var biz ranked gameden girince kafadan bir ülkeye göre atıyor ondan dolayı lag oluyor.onun icin genelde millet kendi arasında(almanya,avrupa..)ligleri kurdu onlar kendi aralarında oynuyor.birkez ranked gamede cok hafif kasarken bazen asırı derecede kasıyor.bu bizim ttnet ile alakalı.oyun ile alakalı olan sorun patchdan sonra kalktı.patchtan önce online sistemi calısmıyordu veya cok az calısıyordu .adamlar sorunu patchla düzeltti bu sorun 2k10 ile alakalı degıl.bu netle olacak is degil.fps oyunlarındaki gibi düsünün.tr de 30 ping almanyda 100 ping baska ülkelerde daha yüksek ping alıyorsak burdada aynı sey söz konusu

Anladım arkadaşım fakat ben de online olmayan problemler de giderilmedi.Belki de oyunu yeniden yüklemem gerek o zaman düzelir.My Player save dosyasını silmeden oyunu kaldırmamın bir sakıncası olmaz umarım

save dosyalarını silmeden oyunu tekrar sil tekrar yükle belki sorun cözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Arkadaşlar 2k9 ile 2k10 arasında çok fark varmı? Sistem çok iyi değil, kasmaması için 2k9 u indirmeyi düşünüyorum. Yoksa low da 2k10 oynamak mı mantıklı olur?

bence 2k10 her şekilde 2k09 dan daha güzel..daha zevkli..
  • quote:

Bende orjinal var sistemimde de sorunum yok.Max. ayarlarda oynıyabiliyorum.Patch'i büyük bi özlemle bekliyorduk nihayet patch çıktı fakat patch'i yükememe rağmen oyunda nerdeyse hiçbir sorun kalkmadı, sizce ne yapmalıyım.Bir kere online mod lagdan oynanmıyor patch öncesi de sonrası da aynı hiçbirşey değişmedi ve en önemlisi ASSOCIATION modu oynıyamıyorum.Takımımı seçiyorum adamlar sahaya bir çıkıyor kobe ile derek 2'ye 2 maç yapıyorum.Sizce oyunu yeniden mi yüklemeliyim.Patchi yükleyip te hiçbir sorun kalmadı diyen var mı acaba ilk defa orjinal oyun aldım o kadar para bayıldım fakat hiçbir özelliğinden yaralanamıyorum.My Player takılıyoruz paso. Yardımcı olan çıkar umarım ...

Kardeşim O 2ye 2 oynamanın Patch ile alakası yok Kesin bir şey yapmışşsınıdır. Bence My player Save Dosyasının Yedeğini al ve Bütün SAve dosyalarını sil .Öyle dene

• en kolay ayar hangsi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

quote:

Arkadaşlar 2k9 ile 2k10 arasında çok fark varmı? Sistem çok iyi değil, kasmaması için 2k9 u indirmeyi düşünüyorum. Yoksa low da 2k10 oynamak mı mantıklı olur?

2K9 pcde yok arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

quote:

2K9 pcde yok arkadaşım

Var

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

quote:

2K9 pcde yok arkadaşım

Pardon o zaman..benim kurduğum ve oynadığım oyunda koCCAMAn nba 2k09 yazıyor..baya sağlam bug var o zaman oyunda

• evet varmış, ben bu sene çıktı ilk kez sanmıştım...
  • oyunda downloadda 25 haziran kadro güncellemesi çıkmış. aha dedim rookieler falan eklenmiştir bi umutla indirdim hiç bir değişiklik olmadı. Hala Delembert 76ersta falan. sizde de böyle mi?
  • Size ipucu : Oyunda ayarlarda hustle'i(potaya asilma orani) 100'e getirin, vertical'i(Kobe gibi oyuncular dehset zipliyor) da oyle. Bunun yaninda dunking ability'yi yukseltin. Rakiplerinizin ustunden potayi sallaya sallaya ne smaclar basiyorsunuz var ya dehset.
  • artest ile 3'lük atabilen var mı?adam boş bile atamıyor
  • quote:

artest ile 3'lük atabilen var mı?adam boş bile atamıyor

Tamemen elinden çıkarmadaki zamanlama ile alakalı.Sadece bu oyuncu ile pratik yaparak halledebilirsiniz.
  • Bir sorum var arkadaşlar NBA2K10 da PS2 ve PS3'te kodlardan "payrespect" yazınca ABA Ball açılıyordu. Peki bilgisayarda da aynı kod geçerli mi?
  • Arkadaşlar oyunda çözünürlük ayarlarını düşüremiyorum acaba basıl yapcaz bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JameStyle

Arkadaşlar oyunda çözünürlük ayarlarını düşüremiyorum acaba basıl yapcaz bilen var mı ?

Options > Video Settings > Video Settings

Eğer tam ekran oynamamak için yapıyosan Window Mode'u ON yap
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.