Şimdi Ara

NBA 2K10 My Player NBA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bayadır oynuyorum my player mode ama nba hiç teklif gelmiyor çok kötü de oynamıyorum görevleri fln ypıyorum ama yinede teklif gelmiyor bu draft fln nasıl oluyor tam bilmiyorum acaba onlamı alakalı ben sadece maça giriyorum skill points fln ayarlıyorum artık sıkıldım NBA-D LEague oynamaktan

• acıkcası temmate gradin yuksek olmalı en az B+ veya A-
    ayrıca maclarda da biraz sayı vs atmalısın o zaman gelir sıkıldı isen bastan basla
  • 30 mac beklemstm bende dostum :) ama 10 maçta geçen5erde var..arkdasn dedhgı gbı yuksek notlar yap
  • bide int. kariyerleri okurken drafta soktum fln yazıyordu o nasıl oluyor
  • 10-15 maçtan son Phoenix Suns'tan teklif geldi. Çok sevdiğim Steve Nash ile birlikte oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budden -- 18 Kasım 2009; 23:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: budden

10-15 maçtan son Phoenix Suns'tan teklif geldi. Çok sevdiğim Steve Nash ile birlikte oynuyorum

ya bu draft nasıl oluyor oyuncumu nasıl drafta sokabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanerdan

quote:

Orijinalden alıntı: budden

10-15 maçtan son Phoenix Suns'tan teklif geldi. Çok sevdiğim Steve Nash ile birlikte oynuyorum

ya bu draft nasıl oluyor oyuncumu nasıl drafta sokabilirim

oyuncunuzu drafta sokamazsınız.
    my player modu draftta seçilmemiş bir oyuncunun kariyerini konu alır. draftta seçilmemiş ama hırs yapıp yazligi, antremanlar,nbdl gibi uzun bir yol sonunda nba hayaline ulaşan bir oyuncuyu yönetiyoruz..

sorular için ayrıca konu açmayalım,sabit topikleri kullanalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık NBA PS4
    3 yıl önce açıldı
    Nba vs Euroleague
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.