Bildirim
nba 2k11 gamepad sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bizde iki kişi karşılıklı kapışmak istiyoruz ama oyunda iki gamepadi görmüyor, win 7 görüyor tüm spor oyunlarını oynuyoruz ama 2k11'de bir türlü çözemedim bu olayı? -
Ben Nba 2k11 2 gamepad ve klavye ile oynayabiliyorum...
Win 7 kullanıyorum... -
Anlatabilirsen çok sevinirim. -
Valla özel olarak bir şey yapmıyorum usb'leri takıyorum oyuna giriyorum zaten kendisi okumuş oluyor bende... -
Şimdi iki gamepad ile oyuna girince, takım seçerken iki gamepadide aynı takımda yönetiyor. Oysa ki ben arkadaşımla karşılıklı kapışmak istiyorum. Sen böyle mi oynuyorsun? Ayarlarında falan mı var acaba -
bende iki ayrı gamepadi görüyor fakat ikisi için ayrı ayrı tuş seçeneklerini ayarlayamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: reverdy
bende iki ayrı gamepadi görüyor fakat ikisi için ayrı ayrı tuş seçeneklerini ayarlayamıyorum
Zaten bildiğim kadarıyla birine uyguladığın ayar diğeri içinde geçerli.. -
Ama takımları seçerken ikinci gamepad karşı takımı almıyor? -
hayır ama ben iki gamepad için ayrı ayrı ayarlar yapmak istiyorum patchten önceki versiyonda bu mümkün ama patchten sonra olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: reverdy
hayır ama ben iki gamepad için ayrı ayrı ayarlar yapmak istiyorum patchten önceki versiyonda bu mümkün ama patchten sonra olmuyor
Sen benim dediğim şekilde karşılıklı oynayabiliyor musun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X