Bildirim
NBA 2K14 (PS3&PS4) ANA KONU Turkish Airlines Euroleague (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu konunda nextgen ile currentgen diye ayrılması gerekiyor sanırım. İki farklı oyun olucak çünkü.
Konuyu sürekli takip edebilecek arkadaslara duyurulur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2k neden seyircileribu kadar ozensiz yapiyor anlamis degilim ya 11 den beri ayni tipleri koyuyolar.
Gameplay videolar ne zaman çıkar acaba özellikle Euroleagu ile ilgili olanlar? -
Bu oyun da sanırım grafiklerde FIFA gibi geriye gidiyor hersene. -
-
Benim de kullandığım bir yama var benim görüntüler bile bundan daha iyi inşallah dediğiniz gibi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
Benim de kullandığım bir yama var benim görüntüler bile bundan daha iyi inşallah dediğiniz gibi olur.
İnşallah hocam. -
-
Gameplay e baktığımda çok bi fark göremedim ben 2K13'den... Merak ettiğim yeni çıkacak konsollarda nasıl olacak yeni oyun. -
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
Gameplay e baktığımda çok bi fark göremedim ben 2K13'den... Merak ettiğim yeni çıkacak konsollarda nasıl olacak yeni oyun.
Bi fark olmaması doğal çünkü oyun 2k13
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören
quote:
Gameplay e baktığımda çok bi fark göremedim ben 2K13'den... Merak ettiğim yeni çıkacak konsollarda nasıl olacak yeni oyun.
NBA 2K14 E3 2013 firt look yazılmış videoda
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören
quote:
NBA 2K14 E3 2013 firt look yazılmış videoda
E3 de gameplay yayinlanmadi zaten.Fan yapimi fake videolardan biri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Güzel ...
-
şu gamescom a bi fenerli gitmemiş yaa bi fb ülker and efes videosu izlesek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 24 Ağustos 2013; 10:31:45 > -
eurolig oyuna müthiş bi hava katıcak şüphesiz. fener - efes maçlarını düşünemiyorum bile. bir de next gen görebilsek süper olacak. -
Nextgen videosuda çıkmadı daha nedense. -
bu oyuna ilginin bu kadar az olmasına şaşkınım, benim için bu sene Türk takımlarının olmasının da etkisiyle kesinlikle es geçmeyip satın alacağım oyunların arasında yer almakta
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X