Şimdi Ara

NBA 2K19 PLAYSTATION ANA KONU |GIANNIS ANTETOKOUNMPO & LEBRON JAMES| 7 EYLÜL 2018 | HOW COULD THEY HAVE KNOWN (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
30.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim gibi sadece nba sezon oynuyorsanız oyun gayet güzel. Nba 2k18 de var elimde,kisini de 4k olarak deneyimliyorum, 18 renk paleti olarak daha güzel geldi bana. 19'un artıları var tabiki, animasyonlar ve turnikelerde de şut barının olması..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pcde oynuyorum kol f710 ama nedense şu aldığım aksesuarları maça çıkmadam önce takamıyorum sdece çorap ve ayakkabılar çıkıyor delirmek üzereyim hangi tuşa basmam lazım gamepaddan lütfen yardım edermisiniz

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Sağ analog tuşuna basınca çıkıyor PS4'te. Tabi bu aksesuarların NBA aksesuarı olması gerekiyor. Eğer Park aksesuarıysa maçta çıkmaz, sadece Neighboorhood'da çıkar.
  • arkadaşlar bu devre arasındaki pre game show ve half time konuşmalarını nasıl kapatıyoruz. uyuz etti beni kapatmanın yolu yok mu bunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Sağ analog tuşuna basınca çıkıyor PS4'te. Tabi bu aksesuarların NBA aksesuarı olması gerekiyor. Eğer Park aksesuarıysa maçta çıkmaz, sadece Neighboorhood'da çıkar.
    Nba storedenmi almam lazım sadece yani

• ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Evet öyle hatırlıyorum. Swags'ten aldıklarını Park'ta giyiyorsun.
  • arkadaşlar merhaba steam de bulunan myplayer kariyerimi ps4 de bulunan myplayer kariyerime aktarma şansım varmı ? 2kmail kullanıcı adını ps4 te de gırıp vs. oyun her ıkı sıstemde de kurulu durumda.
  • My park’da 99 overall olunca ne oluyordu??

• BERGX kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç oyuncu ver öyle veda et:)
    Bir de yeni nba'de ortaklığı nasıl yapabiliriz? Bana çok pahalı geldiği için ortak olabilirim, daha önce hiç öyle almadım, kısaca anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari5h

Hocam birkaç oyuncu ver öyle veda et:)
    Bir de yeni nba'de ortaklığı nasıl yapabiliriz? Bana çok pahalı geldiği için ortak olabilirim, daha önce hiç öyle almadım, kısaca anlatabilir misiniz?
    Sana yedek 2.takımdaki bu oyuncuları verebılırım;)

NBA 2K19 PLAYSTATION ANA KONU |GIANNIS ANTETOKOUNMPO & LEBRON JAMES| 7 EYLÜL 2018 | HOW COULD THEY HAVE KNOWN

• 3$ iken aldım oyunu detroit gelince onu bitirip oyle baslayayım dedim ancak her oyuna girisimde yas ve mail istiyor fazla da karistiramadım kisa yoldan bir cozumu var mı

• gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    yazdığın maile gir.spama gelmiş olabilir.onu onayla bir daha sormaz
  • Arkadaşlar 90 overall sharpshooting playmaker SG oynuyorum. Park girecek arkadaşım yok. Oynamak isteyen varsa dm atın lütfen.

• PS4 2k19 MyCareed de 3 lük yarışmasından çıkamıyorum Advance yazısın aktif hale gelmiyor oyun içinde bugta kaldı bunu nasıl düzelte bilirim oyuna devam edemiyorum şuan resmen :(
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var normal bir arkadaşımla online nba oynamak istiyorum friend bölümünden falat pota arkası kamera ve tek oyunculu oluyor birtürlü ayarlayamadık. normal online oyundaki gibi neden online oynayamıyoruz yardım edebilecek olan var mı
  • Arkadaşlar bu myteamde oyuncu satma hangi tuşlar bi türlü bulamadım

• Oyunu almayı düşünen bana ulaşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SF karakterimle 92 overall, Center karakterimle 88 overall; derecem Amateur *** olarak oyunu tamamlıyorum. 93 olup VIP bitirmek istedim ama çalışan biri için çok zor, belli bir yerden sonra barı doldurmak zaten çok vakit istiyor. 110K coins vardı hala, gittim kaykay falan aldım bugün :) Haftaya 2K20 çıkar çıkmaz ondan devam edeceğim. 2K19 şu ana kadar en keyif aldığım NBA oyunu oldu.
  • Aylar sonra 173 mb güncelleme geldi oyuna.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam yardım lazım. Bu expansion modu var sezon biliyorsunuz, Sıfırdan şehri takımı oluşturdum ilk sezonu oynadım sonraki sezona geçemiyorum. Şampiyon belli olduktan sonra kalıyor oyun. Options tuşuna basınca tebrikler daha iyisini yapabilirsin tarzı bir yazı çıkıyor sonraki sezona geçmiyor. Bilen varsa çok makbule geçer.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.