Şimdi Ara

NBA 2K19 PLAYSTATION ANA KONU |GIANNIS ANTETOKOUNMPO & LEBRON JAMES| 7 EYLÜL 2018 | HOW COULD THEY HAVE KNOWN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
541
Cevap
5
Favori
30.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chestter

Çoğunlukla mycareer oynayan biri olarak izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla 2K18e göre pekte farklı gelmedi bana oyun. Kasım indirimlerini mi beklesem diyorum. Oynayan arkadaşlar sizce nasıl farklılıklar var?
    Oynayan bir arkadaşım gameplay in çok farklı olduğunu söyledi. 2k18 ile alakası yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euroleague takimlari varmi bu oyunda??
  • 6 8 sf acmıstım onceki mesajlarda yazmıstım ama sanırım pure shot creator PG ile yoluma devam edicem bu sene,biraz speedboost yapalım özledik dribble yapmayı:)

• NBA 2K19 için Önemli bir detay
    ataman5youtube
    NBA 2K19 Sağ Analog Ayarı - Absolute/Camera Relative
    https://www.youtube.com/watch?v=iF9r9Zgplmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 9 Eylül 2018; 13:14:33 >
  • Mycareer nasıl beyler? Online oynamayı sevmiyorum. Tek başıma hikaye odaklı seviyorum. İki üç senedir oynamıyorum sırf bu yüzden.
  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    YARarlı bir video teşekkür ederim

• defiantman kullanıcısına yanıt
    Psn ekledim hocam. Sec hesap var bende isim değişik olabilir. 👍. Ayrıca takım için vatsap grubu kurabiliriz

• sırf mypark hilecilerinden kurtulmak için ps4 alasım var. bi oyuna 2000 vermeye değer mi bilemedim ama başka oyunda oynamıyorum
  • nba2k19 çok güzel bir oyun zaten basketbolu sevipte bu oyunu sevmemek olmazda ben bu oyunda mypark nerede onu göremedim gören varsa yazarsa sevinirim..
  • Şagop kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hesaba girince eklerim bende sizi. Memnun oldum.
    Girer oynarız kısmet olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacanlouiee

sırf mypark hilecilerinden kurtulmak için ps4 alasım var. bi oyuna 2000 vermeye değer mi bilemedim ama başka oyunda oynamıyorum
    Ne tür hileler bunlar hocam bütün 2k serilerinin My park bölümünü her sene oynuyorum, bir hile ile karşılaşmadım..

• PS4 ID : ErowCx
    2 tane adam açtım.

90 Overall pure shot creator SG
    86 Overall pure post scorer C

Genelde park oynarım 2k15 den beri Park için 2 sharp yada 1 sharp 1 uzun ihtiyacım var aksamları 18:00 19:00 dan sonra 23:00 23:30 a kadar online im
    Oyunu bilen geçen serilerde park win oranı yüksek bencil olmayan takım oyununa onem veren arkadaşlar varsa ekleyin oynayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat178

nba2k19 çok güzel bir oyun zaten basketbolu sevipte bu oyunu sevmemek olmazda ben bu oyunda mypark nerede onu göremedim gören varsa yazarsa sevinirim..
    2K19'u henüz alamadım ama My Career'e girdiğinizde mahallede başlaması lazım. Mahallede koşarak My Park'a geçebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Ne tür hileler bunlar hocam bütün 2k serilerinin My park bölümünü her sene oynuyorum, bir hile ile karşılaşmadım..

Alıntıları Göster
    bütün statları 120 (99 bile değil.) tüm badgeleri hof yapıyoruz. bende herkes kullanıyor diye 2k16'dan beri kullanıyorum. hile belli olmasın diye speed 40 herkeste hile ile karşılaşmaman mucize. hiç mi tazı gibi koşan 7'3 C görmedin

• quote:

Orijinalden alıntı: afacanlouiee

bütün statları 120 (99 bile değil.) tüm badgeleri hof yapıyoruz. bende herkes kullanıyor diye 2k16'dan beri kullanıyorum. hile belli olmasın diye speed 40 herkeste hile ile karşılaşmaman mucize. hiç mi tazı gibi koşan 7'3 C görmedin

Alıntıları Göster
    arkadaş konsolda hocam konsol için diyorsunuz sanmıs sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: diGiheX

PS4 ID : ErowCx
    2 tane adam açtım.

90 Overall pure shot creator SG
    86 Overall pure post scorer C

Genelde park oynarım 2k15 den beri Park için 2 sharp yada 1 sharp 1 uzun ihtiyacım var aksamları 18:00 19:00 dan sonra 23:00 23:30 a kadar online im
    Oyunu bilen geçen serilerde park win oranı yüksek bencil olmayan takım oyununa onem veren arkadaşlar varsa ekleyin oynayalım.
    saglam VC aldınız galiba hocam standart sürüm aldım gece giricem pg pure shot creator acıcam C ile girdiğiniz zaman oynayabiliriz geçen sene PCdeydim 120-3 bitirmiştim pcde pek keyif almadıgım için bırakmıstım,şuan işteyim psn:ArdaGG1905 ekleyebilirsiniz

• arkadaşlar arkadaşımdan gelecek 200tl civarında bir tutar var,kaç k vc alabiliyorum bakıp yazabilir mi birisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

saglam VC aldınız galiba hocam standart sürüm aldım gece giricem pg pure shot creator acıcam C ile girdiğiniz zaman oynayabiliriz geçen sene PCdeydim 120-3 bitirmiştim pcde pek keyif almadıgım için bırakmıstım,şuan işteyim psn:ArdaGG1905 ekleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    PS4 de oynadığım tek oyun diyebilirim. o yüzden evet oyuna 450 VC ye o civarda para harcadım. Bende işteyim akşam eklersiniz.

• aarda kullanıcısına yanıt
    229 TL 200K vc
  • alınık sec hak, satmak isteyen dm atabilir..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.