|
NBA 2K21 [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaanowicz
Current gen versiyonları düştü indirimlerde next gen fiyatı hiç düşmedi maalesefYükseltme ücreti kabul etmiyorlar mı ?
-
Sadece maç oynayıp mı overallumuzu gelişitirebiliyoruz yani ? Birde ordan düşen parayla
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanyargiciSadece maç oynayıp mı overallumuzu gelişitirebiliyoruz yani ? Birde ordan düşen parayla
Evet ordan gelen parayla overall geliştiriliyor. Progression kısmından geliştirebilirsiniz karakteri.
-
Cold war da olduğu gibi cüzzi bir miktara yükseltmek yok diye biliyorum next gen versiyonu düz oyun olarak satılıyor. Varsa haberim olsun lütfen 😂 -
çok saçma para ile kendini geliştirmek. Para yı en hızlı NBA maçları oynayarakmı artırabiliyoruz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanyargiciçok saçma para ile kendini geliştirmek. Para yı en hızlı NBA maçları oynayarakmı artırabiliyoruz ?
Evet. Başka türlü kasılmıyor zaten.
-
Jump shot creator da ayarları yaptıktan sonra kaydediyorum ve çıkacakken ayarlarınız kaydedilmemiştir diyor. Bunu nasıl halledebilirim ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanyargiciçok saçma para ile kendini geliştirmek. Para yı en hızlı NBA maçları oynayarakmı artırabiliyoruz ?
Parayı basıp vc alabilirsin ama o da pahalı artık :) Önceden 70 liraya aldığım işimi görüyordu, şimdi o bile 120 oldu sanırım.
Current Gen'de Daily Bonus da kaldırılmış. Zaten vermiyordu benim oyun çıktığından beri, muhtemelen sorunu çözemediler ve kaldırdılar.
Ben artık My Career değil de MyTeam oynuyorum. MyCareer'de All Star 2'de kaldım. İlerleyemiyorum, hiç içimden gelmiyor. Yüzde 65 galibiyet oranım olmasına rağmen All Star 2 olunca eşleşme bulmak da zorlaşıyor.
MyTeam desen dipsiz kuyu. Görev yap, kart versin. Görev yap, kart versin. Ama online eşit şartlarda oynamak imkansız. O yüzden maksimum Thriple Threat oynuyorum. Unlimited, Limited falan maç kazanmam imkansız.
-
EA'nin acilen NBA Live'ı kendine getirmesi lazım. Bu kadar VC satma üzerine kurulu bir oyun olamaz. Resmen "ya vc al ya da sinir hastası ol" diye oyun yapmışlar ve oyundan keyif aldırmamak için de ellerinden geleni yapmışlar.
Online çok oynamadım fakat mycareer'de Harden'ın, Durant'in kaçırdığı serbest atışın, üçlüğün haddi hesabı yok. Herkes EA'ya paragöz diyorlar ama VC satabilmek için oyunun içine eden 2K'yı gelip görsünler bir. Ayrıca City'e girebilmek için de online olarak 3-4 maç oynamanız lazım. Maalesef başka bir basketbol oyunu olmadığı için istediği rezilliği yapabiliyor 2K.
-
sırf bu oyun için ps4 alasım var. pc o kadar berbat ki şükredin. park da 150 metre boyunda adam legend 1 hacki açıp geziyor. myteam e başladım orası daha beter. 4. çeyrekte maçı iptal ediyor hileciler sana loss olarak sayılıyor. şuna güzel maç olacak dedim adam uğraşıp gs forması yapmış. 91-86 yeniyordum güzel gidiyordu son 10 saniye kala iptal ettirdi maçı loss yedim. allahın belası 2k :)
-
Oyunu satmistim tekrar aldim fakat eski build ve profil save dosyama corrupted diye hata verdi sonra plus bulutdan indirdim bu sefer senkronize ettim 99luk my player oyuncum gitti Neden 2k kendi serverlarinda yedeklemiyor şu park oyuncularini saçmalik ya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kariyer oynayan arkadaşlara sormak istediğim bir şey var idmanda ses gelmiyor sıfır ses var birde maçlarda often seçili olmasına rağmen hareketlerin tekrarını göstermiyor aynı sorunları yaşayan var mı acaba?? -
Arkadaşlar biri şunun yanıtını verebilir mi? : next gen versiyonunu youtube videolarından izliyorum 1080 e 60fps ama renkler biraz soluk gözüküyor, yorumlara bakıyorum bazıları yazmış ki oyun gerçekten next gen olduğunu hissettiriyor, atmosfer muhteşem, bu videolardaki gibi değil diye. İndirime gireceği yok bıçak kemiğe dayandı artık 😁 yorumlarınıza göre almayı düşünüyorum -
Myteam oynuyorum fifa futa ve pes mycluba 5 basar. Gerçek maç Gerçek takım kurma hissiyatı veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaşlar biri şunun yanıtını verebilir mi? : next gen versiyonunu youtube videolarından izliyorum 1080 e 60fps ama renkler biraz soluk gözüküyor, yorumlara bakıyorum bazıları yazmış ki oyun gerçekten next gen olduğunu hissettiriyor, atmosfer muhteşem, bu videolardaki gibi değil diye. İndirime gireceği yok bıçak kemiğe dayandı artık 😁 yorumlarınıza göre almayı düşünüyorumnext gen inanılmaz ya bence kesinlikle al. ps4 versiyonu falan hikaye
-
quote:
Arkadaşlar biri şunun yanıtını verebilir mi? : next gen versiyonunu youtube videolarından izliyorum 1080 e 60fps ama renkler biraz soluk gözüküyor, yorumlara bakıyorum bazıları yazmış ki oyun gerçekten next gen olduğunu hissettiriyor, atmosfer muhteşem, bu videolardaki gibi değil diye. İndirime gireceği yok bıçak kemiğe dayandı artık 😁 yorumlarınıza göre almayı düşünüyorumNextgen her türlü daha iyi. Yılbaşında kutulu versiyonu 450 TL'ye aldım. Forumda paylaşmıştım. 2K22 çıkınca takasa vereceğim. Siz de böyle yapabilirdiniz.
-
450 ye bulabilsem inanın o bile indirim olurdu benim için 😁 cevaplar için teşekkürler dostlar -
Oyunu yeni satın aldım. Klavye ile nasıl oynayabilirim? -
Hb üzerinden 530₺ ya mamba forever edition ı aldım bonus içeriklerle birlikte bence çok uygun oldu. Üstelik ps4 versiyonu. Cd yi de uyguna elimden çıkarır next gen kodunu ve bonusları kullanırım 😁. Son bir adet mevcut almak isteyen olursa haber edeyim dedim. Bu şekilde uyguna getirebilirsiniz ps5 next gen sürümü ve bonusları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanowicz -- 1 Şubat 2021; 11:45:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X