Şimdi Ara

NBA 2K24 | Kobe | 8 Eylül (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
10
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Edit lineupsta seçili oyuncu üstüne gelip l3 yada r3 ile kilidi açarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, Playstation 5 platformunda online lig düzenliyoruz. Sohbeti muhabbeti bol, mücadeleci bir lig içerisinde bulunmak isterseniz sizleri de aramızda görmek isteriz. Ligimiz hakkında detaylı bilgilere discord kanalımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

discord
    Hanedan Ligi Discord Sunucusu'na katıl!
    https://discord.com/invite/x6p38cNy
  • NBA 2K oyunlarını seri olarak oynayan, bilgisi olan var mıdır gençler?

Elimde 2K14 ve 2K21 var. Değer mi 24’ü almaya?

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt
    Ne oynayacağınıza bağlı. Offline oynuyorsanız değmeyebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt

Sadece offline oynarım. Steam Deck üzerinde oynayacağım, yani grafik açısından çok bir beklentim yok. Sadece oynanış keyifli olsun yeter.

Bir de 22’nin 21’den daha keyifli olduğunu okudum Reddit’te? Ne dersiniz, 21 varken 22’yi almaya değer mi? Diğerlerinden tavsiye ettiğiniz var mı?

• Oynanış olarak biraz daha zorlaştırılmış. Grafik olarak her sene daha iyi. Ama kariyer oynuyorsanız hikayesi yok, biraz yavan hissettiriyor.

• Kariyer moduna başladım. Oyuncumun hiçbir atışında barda yeşil görünmüyor. Turnikede bile kırmızı çizgi var ama kırmızıda tutturunca turnikeleri sokuyor. Üçlükleri de kırmızıda %100 kusurusuz tutturursam girebiliyor. Böyle olması normal mi 7. maça geldim, antrenmanları da yapıyorum. Youtube'dan baktım oynayanların daha ilk maçlarda atış barlarında yeşil çizgi görüyorum takır takır atıyorlar. Benim adam mid range bile atamıyor

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Atış şeklinizi değiştirmeyi denediniz mi? YouTube’dan NBA 2K24 Best Jumpshot gibi terimlerle arayabilirsiniz. Ben iki senedir kendi oluşturduğum değil, Scottie Pippen’ı kullanıyorum. Bu arada karakter ve badge geliştirmek gerekiyor. 65-70 overall ile yeşil atmak kolay değil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar offline olarak hangi basketbol oyununu almalıyım. sadece offline oynayacağım.

• Link gitmiş hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel linki atıyorum hocam. 2k oynuyorsanız sizleri de aramızda görmek isteriz. Yeni oyun ile birlikte yeni sezonlara başlıyoruz.

discord
    Hanedan Ligi 2k Online Discord Sunucusu'na katıl!
    https://discord.com/invite/RcVeHBh3
  • Arkadaşlar 2k24 gamepass'ten çıktığı için kariyerim yarıda kaldı. Bana satabilecek biri var mıdır? Kendi hesabımdan oynamak istiyorum p1-p2 farketmez.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.