tebrikler mistik. maç çok güzeldi. ikimizin 2 maçı daha var fikstürde.
yapma yaaa bende en zor maci yirttim zannediyodumbu arada kra lebrooooonn
yok abicim ispanyollarla takilicaz artik caresiz
Arkadaşlar maçlarımızı istediğimiz kişiyle yapıyormuyuz yoksa 4 erli guruba ayırmış o fikstüre göremi yapacağız bide 2.2.2.2 mi toplamda 8 dak yoksa 8.8.8.8.toplamda 32 dakkamı maç süresi
quote:
Orjinalden alıntı: kurban50
Arkadaşlar maçlarımızı istediğimiz kişiyle yapıyormuyuz yoksa 4 erli guruba ayırmış o fikstüre göremi yapacağız bide 2.2.2.2 mi toplamda 8 dak yoksa 8.8.8.8.toplamda 32 dakkamı maç süresi
my leauges lobby sinde kim varsa ve okişi ile maçın varsa istediğin zaman maç yapabilirsin(ama custom maç yapma) maçlar 8 er dakikalık çeyreklerden, toplam 32 dakika
Müsait olan arkadaşlar varsa maç yapabiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: ^mrtalb^
quote:
Orjinalden alıntı: kurban50
my leauges lobby sinde kim varsa ve okişi ile maçın varsa istediğin zaman maç yapabilirsin(ama custom maç yapma) maçlar 8 er dakikalık çeyreklerden, toplam 32 dakika
murat dostum ayarlar süper olmuş bu sefer eline sağlık bu akşam yine aynı saatlerde mac yapabiliriz senle
lige daha katılım olmuyormu? rockets yada new jersey ile gireyim
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
lige daha katılım olmuyormu? rockets yada new jersey ile gireyim
yav nerdesin sen fırat ..
abi müsaitim istersen şuanda yapabiliriz maç alıyım rocketleri eğer bi sorun olmazssa
quote:
Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy
abi müsaitim istersen şuanda yapabiliriz maç alıyım rocketleri eğer bi sorun olmazssa
işteyim fırat ancak gece 11 den sonra
bitti mi katılımlar
Evet 8 kişi oldu
12 ye çıkarsaydık
Patron ^mrtalb^ yapabilirse iyi olur çok kişinin katılımı iyi olur
evet evet 12 ye çıkaralım perşembe başlayalım
yav ne güzel yenmiştim muratı ilk defa şimdi 12 ye çıkarsa yalan olur..murat gelsin eğer oluyosa 12 kişi yapsın ligi daha zevkli olur
ya benim problemi cozebilecek bir insan evladi yok mu
simdi ben sizin lige dun uye oldum utah jazzi sectim sonra my leaguese girdim lig gorunmuyor...
sorularim sunlar
sizin basketboldh isimli liginizde utah jazz kushcu adina kayitli mi kayitli ise ben neden goremiyorum ligi
bölge kodu ne oyununun 2. bölge olmasın sakın
quote:
Orjinalden alıntı: mistikv
pal 2. bolge
quote:
Orjinalden alıntı: psikomagnet
quote:
Orjinalden alıntı: mistikv
pal 2. bolge
o zaman göremezsin bizdeki nba 2k8 ler 1. bölge o yüzden bizim ligdekilerle online mac yapman imkansız