Şimdi Ara

NBA-BASKET GARANTILI SISTEM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
5
Favori
14.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyınıze kafa patlatırsınız anlamıyorum kı sıze dıyorum maden buldum dıye elemanın verdıgı 2 kupondan 1 sı yıne tuttu ben mutlaka kaydedıyorum kuponları yayınlayınca artık dogru kuponu secmek sızın sansınıza kalmıs ben gıttım 2 tane banko sectım kafama da yatan 2 sı de tuttu ,dedıgım gıbı adam resmen nba monster kac haftadır takıp edıyorum ,tamam 11 de 11 hıc yapamadı ama 11 de en az 8 yapıyor tek hatası (bence salaklıgı) bankosuz oynaması yanı bu nedenle genelde verdıgı parayı alıyor buyrun bu da dun gecekı nba bankonun bırını yanlıs secmısım zaten oynamamıstım kendıme ayırdıgım bankolar tuttu zaten kuponu da forumda paylasmıstım
     NBA-BASKET GARANTILI SISTEM

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

neyınıze kafa patlatırsınız anlamıyorum kı sıze dıyorum maden buldum dıye elemanın verdıgı 2 kupondan 1 sı yıne tuttu ben mutlaka kaydedıyorum kuponları yayınlayınca artık dogru kuponu secmek sızın sansınıza kalmıs ben gıttım 2 tane banko sectım kafama da yatan 2 sı de tuttu ,dedıgım gıbı adam resmen nba monster kac haftadır takıp edıyorum ,tamam 11 de 11 hıc yapamadı ama 11 de en az 8 yapıyor tek hatası (bence salaklıgı) bankosuz oynaması yanı bu nedenle genelde verdıgı parayı alıyor buyrun bu da dun gecekı nba bankonun bırını yanlıs secmısım zaten oynamamıstım kendıme ayırdıgım bankolar tuttu zaten kuponu da forumda paylasmıstım

hocam bu adamın kuponlarını forumda paylaşır mısın?ben nesine.com'a üye değilim de.

• tamam hocam bu gece yıne nba gecesı daha kupon yayınlamamıslar bende beklıyorum yayınlasınlar 2 banko secıcem yıne futbolun çivisi çıktı en garantı gördugun mactan yatıyorsun basketin gözünü seveyım
  • quote:

tamam hocam bu gece yıne nba gecesı daha kupon yayınlamamıslar bende beklıyorum yayınlasınlar 2 banko secıcem yıne futbolun çivisi çıktı en garantı gördugun mactan yatıyorsun basketin gözünü seveyım

bekliyorum teşekkürler...
  • nesinedeki dediğiniz adam kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

@tahayasin1

Abi bu da benim kuponum olsun, gelirse hafta sonu spor toto için çalışmalara başlarız. gelmezse de, kalan bakiyeyi çekerim, tempo ya devam :)

Takipteyim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

nesinedeki dediğiniz adam kim

• quote:

quote:

hazır kuponlarda selahi
  • quote:

quote:

quote:

hazır kuponlarda selahi

Biliyorum onu ya. Selahi aydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@tahayasin1
    Biz bu sistemle şimdi 5'te 4 bildik abi 3,67 tl kazandık. içime oturdu
    Sen hala usta nba'cı ara :P
    hani bu arada altını çizmek isterim! 5'te 4 derken, yatan maça bakınız: 195,5 ALTI demişiz, 106-90 bitmiş...
    Sevgiler.

Tebrikler
    Sonuc ne olursa olsun benim icin 5 macin 2 tanesi tutmali ve tutturdunuz hocam yani 4'te 4 yaptınız. Ve her gecen gün programın ve sistemimin cok sağlıklı yürüdüğünü görüyoruz.
    Peki ne oldu soran olursa?
    4 gündür arka arkaya tutturup kasamizi sıfır kayıpla coğaltık 260 olan başlangıc kasamız 4. Gün itibariyle 406.80 oldu yani 146.80 € kazandık ve sadece 5 macın 2 tanesini bilmekle.
    Tekrar Tebrik ediyorum hocam.
    Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: tahayasin1

quote:

@tahayasin1
    hani bu arada altını çizmek isterim! 5'te 4 derken, yatan maça bakınız: 195,5 ALTI demişiz, 106-90 bitmiş...
    Sevgiler.

Tebrikler
    Sonuc ne olursa olsun benim icin 5 macin 2 tanesi tutmali ve tutturdunuz hocam yani 4'te 4 yaptınız. Ve her gecen gün programın ve sistemimin cok sağlıklı yürüdüğünü görüyoruz.
    4 gündür arka arkaya tutturup kasamizi sıfır kayıpla coğaltık 260 olan başlangıc kasamız 4. Gün itibariyle 406.80 oldu yani 146.80 € kazandık ve sadece 5 macın 2 tanesini bilmekle.
    Saygılar..

evet, 5'ine de bilsek üzülürüz herhalde :)

• quote:

quote:

quote:

@tahayasin1
    Sevgiler.

Tebrikler
    Saygılar..

evet, 5'ine de bilsek üzülürüz herhalde :)

üzülürüz evet aman 2 den fazla bilmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 9 Aralık 2012; 20:36:42 >

• 5'te 5 bilmekten korktuğumdan, 4 maç paylaşıyorum bugün

Şaka maka, unutturdunuz beni bugün kupon yapmadık.
    En az iki tanesi gelir. 4'ü de gelmez diyorum. Sistem 2-3 yapılabillir.

• + de benden gelsin

883 BRO NETS - MIL BUCKS (L:192,5) AÜ Üstü 1,70
    31:48 (İY)
    10.12.2012 01:00

884 OKC THUNDER - IND PACERS (L:195,5) AÜ Üstü 1,70
    : | : (-)
    10.12.2012 02:00

885 NY KNICKS - DEN NUGGETS (h5,5) MS 1 1,70
    10.12.2012 02:30

887 LA LAKERS - UTA JAZZ (h3,5) IY 1 1,70
    10.12.2012 04:30
  • 4 macla takiliyorsunuz ama olsun 4 macla minimum 2 mac tutmasi 11 kolon toplam oran 15.06 eksi 11 kolon sayisi = 4.06 net oran x 10€= 40.60€ net kazanc. her ikinizede bolsanslar.
    Saygilar...
  • Phoenix-Orlando'dan yattık... Siz hiç son 3 dakika sayı olmayan basketbol gördünüz mü? Ben gördüm. Dün de 1 dakikada 20 sayı görmüştüm.
    HAYAT!. iyi geceler..
  • quote:

4 macla takiliyorsunuz ama olsun 4 macla minimum 2 mac tutmasi 11 kolon toplam oran 15.06 eksi 11 kolon sayisi = 4.06 net oran x 10€= 40.60€ net kazanc. her ikinizede bolsanslar.
    Saygilar...

Hocam oranlari 1.89 kabul edersek bu sistemi uygulayabilir miyiz 4 macla falan yapsak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

4 macla takiliyorsunuz ama olsun 4 macla minimum 2 mac tutmasi 11 kolon toplam oran 15.06 eksi 11 kolon sayisi = 4.06 net oran x 10€= 40.60€ net kazanc. her ikinizede bolsanslar.
    Saygilar...

Hocam oranlari 1.89 kabul edersek bu sistemi uygulayabilir miyiz 4 macla falan yapsak ?

selam
    1.89 oran ile 4 mac ile olur. toplam oan 12.75 yapar.
    4 macin toplam sistemli kolon sayisi 11 buda 1.75 kazanc demek.
    sistmin isleyisi ise suseklde;
    4 macin minimum 2 tanesini bilmeniz gerekir. dogal olarak maclarin 3 tnesini yada hepsini bilmenizde sakinca yok 11 kolinun icinde o ihtimallr var

size yazdiklarim bankosuz olarak 1.75 net oran icin. Eger kendinize güveniyorsaniz bu 4 maclik 11 kupona 5. mac olarak 1.20 gibi bir banko ile 15.31 toplam orana variesiniz buda 4.31 net oran demektir. tabii bu orani kac parayla oyniyacaginiz size kalmis.
    saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 10 Aralık 2012; 17:14:18 >

• @mono87
    yazmayi unuttum kuponlarin dizilisini isterseniz yazarim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

quote:

Saygilar...

selam
    1.89 oran ile 4 mac ile olur. toplam oan 12.75 yapar.
    4 macin toplam sistemli kolon sayisi 11 buda 1.75 kazanc demek.
    sistmin isleyisi ise suseklde;
    4 macin minimum 2 tanesini bilmeniz gerekir. dogal olarak maclarin 3 tnesini yada hepsini bilmenizde sakinca yok 11 kolinun icinde o ihtimallr var

size yazdiklarim bankosuz olarak 1.75 net oran icin. Eger kendinize güveniyorsaniz bu 4 maclik 11 kupona 5. mac olarak 1.20 gibi bir banko ile 15.31 toplam orana variesiniz buda 4.31 net oran demektir. tabii bu orani kac parayla oyniyacaginiz size kalmis.
    saygilar...

1.20 banko oran ekliyecegime direk 1.20 orana 100 atarim 20 gelir zaten mantiksiz oldu bence bu sekilde saygilar..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.