Şimdi Ara

NBA DAKİ EN İİBLOKÇU HANGİSİ SİZCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ha bi de boykins
  • boykins?? karıştıryonus galiba..
    shawn bradley e blok yapan adam earl watson du...ben boykinsi blok yaparken hiiç dgörmedim..
  • şu an andrei kirilenko gibi gözüküyor.
    geçen sezon yanlış hatırlamıyorsam 3.00 gibi bi ortalamayla oynadı.
    ama ben wallace'ın dehşet verici bloklarını hiçe sayamam.
  • bence BEN WALLACE
  • en iyi blokçu bence kirilenko bu sene sakatlanana kadar 5 blok ortalamasıyla oynuyodu ama big beni de unutmamak lazım bide jermain o neil ı çok beğeniyorum
  • BEN WALLACE
    KRILENKO
  • Alonzo Mourning de bu ara baya formda paso koyuyo mılletın kafaya bu arada earl watson bradleyı resmen yamulttu ole bı block ben gormedım
  • Mutombo'da bir blok efsanesi sayılır...
  • Shawn Bradley bu sene free agent oldu ama adamın oynadığı ve bloksuz geçen bir maç bile görmedim (yada ben çok maç izlemedim o da olabilir )
  • Tyshaun Prince'in blokları çok güzel oluyor genelde..
    Bunun yanında Krilenko ilk aklıma gelen isim..
  • Ben>Rasheed>Tayshaun>Krilenko...
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaylak

Ben>Rasheed>Tayshaun>Krilenko...

detroit fanısın galiba
  • ben wallace,tayshaun prince ve tabii ki AK-47,GARNETT DE İİ
  • eskilerden mark eaton vardı bir sezonda en yüksek blok ortalamasına sahip oyuncudur(yanlış hatırlamıyosam 5 civarı bişeydi)

manute bol'u da unutmayalım.. adam okaliptus ağacı gibiydi yaw

bi de hatırlayanınız ya da göreniniz var mı jeneriklerde arasıra çıkar, laphonso ellis, denver'da oynarken adamın birine blok yapıyor ve havada topu blok yaptığı eliyle kavrıyor(yani top çalma-blok karışımı bişey) çok manyaktı.. bu kadar övdük bari elinde olan upload etsin yaw
  • dikembe ve alonzo yu unutmamak lazım tabi
  • ben wallace ve garnet,shaq,duncan BİDEEEE BOYKİNS
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

boykins?? karıştıryonus galiba..
    shawn bradley e blok yapan adam earl watson du...ben boykinsi blok yaparken hiiç dgörmedim..

goremezsin tabi herif benden bile kısa
  • kirilenko geçen sene sakatlanana kadar 4.62 blok ortalamasıyla oynuodu ki en iyi blokçular duncan&garnett&shaq, blok krallıında 2.3. ve 4. ydüler, blok ortalamaları 3.5larda geziodu. bi maçta kirilenko'nun pota altında tek hücumdaki 4 pozisyonda arka arkaya 4 blok yaptıını gördüm ve işte o an, kirilenko'nun benim gözümde bi blok ilahı mertebesine ulaştığı andı.
  • ben>krilenko> Tyshaun dikkat edersiniz en iyi blokçu demiş. shaq kadar boyu olsaydı ben wallace ın önünden kimse şut atamazdı herhalde
  • ben>krilenko> Tyshaun dikkat edersiniz en iyi blokçu demiş. shaq kadar boyu olsaydı ben wallace ın önünden kimse şut atamazdı herhalde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.