Şimdi Ara

NBA de kim ŞAMPİYON olur??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi anlamakla ne alakası var,anlamak sadece seattle sevince mi oluo,benim zevkimle alakasızlar onu anlattım,sen sölediklerimden başka bissürü şeye daha karşılık vermişin,serti yendik dion,sanki dişe diş mücadeleyle yendiniz,şutlar herzaman girmeye devam ederse,sezon sonunda hala bu kadar iyi yerde olur,ligi de iyi biyerde bitirirlerse,azım açık bakarım. Çünkü şuta güvenerek oynadığı için bazen kobe bile sıçıo,o zmn artık içerden oynıyıp başka şekilde sayı buluo.Seattle'da onu yapacak sadece Lewis var bence.

bi de o takımda ibo oldukça hoşaf bile olamazlar
  • İBO KONUSUNDA HAKLISIN,ONUN GİBİ BİR BASKETBOLCUYA SAHİP OLMAK UTANÇ VERİCİ GERÇEKTEN..30 MAÇ OLDU, BELLİKİ SEZON SONUNA KADAR ÇOK FAZLA BİR DÜŞÜŞ YAŞAMAYACAK SEATTLE..SENİNDE AĞZIN AÇIK KALACAK..YADA KALMAYA DEVAM EDECEK..SON OLARAK SERT TAKIMLARA KARŞI BİŞEY YAPAMAZLAR DEDİN..BİRÇOK TAKIM SAYDIM..YENİSİ EKLİYORUM..SON MAÇIMIZ: HEAT96-SUPERSONICS98..(TİPİNİ BEĞENMEDİĞİN RAY ALLEN 35 SAYI YAPTI).BAK AĞZIN BİRAZ DAHA AÇILDI..O YÜZDEN BİLMEDEN KONUŞMAYACAKSINIZ..ADAMIN AĞZINI BÖYLE AÇIK BIRAKIRLAR SONRA... GO SONICS
  • SONİCS hiç bişey yapamaz herkesin dediği gibi Final

Heat - Suns arasında oynanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bernardoromeo -- 5 Ocak 2005, 15:23:54 >
  • SENİNDE BASKETBOLDAN(NBA) DEN ANLMADIĞIN BELLİ..SUNS'IN BATI FİNALİNDEN ÇIKMASI İMKANSIZ..
  • herkez ne çok anlıo nba'den kendine göre ya,herkes kendi düşündüğü doğru die o kadar emin ki,bazı yorumlar çok komik kalıo,bi daha da bu topice bişe yazılmaz yane
  • BEN NEW ORLEANS ŞAMPİYON OLUR DESEM..DOĞRU OLUCAKMI..KAFAMIZDAN SIKMIYORUZ YAZARKEN..
  • bence olur !
    sakatlar iyilesirse!
  • Görüşürüz seattle kazanırmış daha neler iyi takım laf yok ama o kadar da uçma koyu bir taraftar olabilirsin ama bende ezelden beri lakers ı tutarım ama şampiyon olacağını iddaa etmiyorum ama görecez kim basketboldan anlamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bernardoromeo -- 6 Ocak 2005, 20:59:14 >
  • seattle play off larda bu kadar başarılı olamaz bence
    sezon boyunca aynı tempoda gitseler bile finaller farklı olucak bence...
  • TABİİKİ PLAYOFF'LAR FARKLI OLUCAK AMA SALAK METE AKTAŞ PLAYOFF'A GİRMELERİ İMKANSIZ DEMİŞTİ..SONRA KAPADI ÇENESİNİ..HER SENE PLAYOFF TAHMİNLERİ YAPIYO..TUTTURDUĞU 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNDA BİLECEĞİ SAN.ANT. DALLAS GİBİ TAKIMLAR..
  • Ama sana bişey diyeyimmi Seattle da iyi bir pivot olsa karşısında takım dayanmaz o zaman işte seattle ın en iyi yaptığı dış atışlar dahada çok işe yarar. Bunun içinde pivotun daha iyi hücüm rebound ı alması gerekir

Hazır konu seattle dan açılmışken ray allen yada lewis takas olmayı isteyecekmiş ve seattle da bu yüzden ibrahim kutluay ı getirmiş sen daha iyi tanırsın takımını varmı böyle bişey???
  • Doğuda Miami Heat
    Batıda Minnesota Timberwolwes
  • BERNARDOROMEO, TAKAS MUHABBETİ ŞÖYLE: RAY ALLEN KONTRAT İSTİYO..RAY BU SENE SONUNDA FREE-AGENT OLUYO..ZATEN O YÜZDEN İSTATİSTİKLERİ ÇOK İYİ..RASHARD'İN İSE TAKASI DİYE BİŞEY DUYMADIM..İHTİMALDE VERMİYORUM..GECEN SENE 5 SENELİK KONTRAT YAPTIK..HOWARD S.( GENEL MENAJER) RASHARD'I TAKIMIN GELECEĞİ OLARAK GÖRÜYO..BENDE ÖYLE GÖRÜYORUM..BU İSTATİSTİKLERE SAHİP LEWIS'I DE ZATEN SEATTLE TAKAS YAPMAYI DÜŞÜNMEZ..AMA ŞU GERÇEK VE HERKES KABUL EDERKİ ŞAYET RAY GİDERSE İBOYLA FALAN YERİ DOLDURULAMAZ..PİVOT OLAYINA İSE ÇOK GÜZEL DEĞİNMİŞSİN..BENİM GÖZÜMDE JERMAİN O'NEIL..ONUN GİBİ BİR POTA ALTI OYUNCUMUZ OLSA NE RAY TUTULUR NE LEWIS..AMA ŞU ANDAKİ POTA ALTI OYUNCULARI İLE (DANNY FORTSON VE REGGIE EVANS) İŞİ İYİ GÖTÜRÜYORLAR..BU ADAMLARA BASKETBOLCU DİYEMEYIZ AMA ÇOK GAYRET EDİYORLAR....GEÇEN SENE FINALINDE LAKERS YADA S.ANTONOI'NUN KARŞISINDA HİÇBİR BATI TAKIMININ DURAMAYACAĞI HERKES TARAFINDAN BİLİNİP SÖYLENİYORDU..VE BENDE OLMAK ÜZERE HERKES DUMUR OLDU, PISTONS'IN LAKERS'I EZMESINE...ÜMİDİM ODURKİ NEDEN Bİ SÜPRİZ DE TAKIMIM YAPMASIN...
    GO SONICS-KEEPYAHEADUP

• Doğru diyorsun İbo hayatta yerini dolduramaz Ray Allen ın ama böyle bir söylenti duymuştum
  • Minnesota diyorum ama sonic'se de sempati duyuyorum valla böyle bi patlama yapabileceklerini hiç kimse tahmin etmiyordu bu sene hiçbir maçını seyredemedim NTV vermiyor ki bi sonic yada suns maçını gece sixers-minnesota maçı vardı son dakikaları baya zevkliydi sixers iverson olmamasına ragmen baya iyi mücadele etti ama son 15-20 saniyede saçmaladı minnesota kazandı.
  • kesinlikle san antonia -tim duncan o takımda oldukça....
    süper bir oyuncu abi adam
  • Minnesota dün gece oynanan maçta izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı yine son hücümda KG rahat atacağı bir basketi kaçırarak Wizards a 117-114 mağlup oldu
  • Phoenix Suns.
  • san antonia veya miami heat diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa6n -- 10 Ocak 2005, 8:39:11 >
  • SEATTLE 108 - MIAMI 98
    GO SONICS
    KEEPYAHEADUP
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.