Şimdi Ara

NBA Final serisi La Lakers - Bos Celtics

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere nba final serisi bu gece başlıyor. final serisini bu başlık altında tartışsak, yorumlasak güzel olur düşüncesindeyim. iddaa'da tek maç oynama fırsatı da varken tahminlerinizi bekliyorum. nba'i yakından takip eden arkadaşlar vardır aramızda. kupon yapımında yardımlarınızı bekliyorum :)

La Lakers - Bos Celtics

• Bende para olsa La Lakers'a ilk yarı 1e çok yüklü girerdim Maça hızlı başlarlar.
  • bu gece 4 temi yarın gece 4 temi ben yarın biliyorum
  • İlk maçı kim alır bilmem ama Boston şampiyon olur bence.
  • İlk maç perşembeyi cumaya bağlayan gece 04:00'te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kun__agüero

Bende para olsa La Lakers'a ilk yarı 1e çok yüklü girerdim Maça hızlı başlarlar.

• Orijinalden alıntı: kun__agüero

Bende para olsa La Lakers'a ilk yarı 1e çok yüklü girerdim Maça hızlı başlarlar.

İlk yarı sonucu 1.7 veriyor. Ancak İHY (İlk yarı handikapı) dikkate almalısınız diyor ve değeri 2.5 Bu ne anlama geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandjak -- 6 Haziran 2010; 10:15:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandjak

Orijinalden alıntı: kun__agüero

İlk yarı sonucu 1.7 veriyor. Ancak İHY (İlk yarı handikapı) dikkate almalısınız diyor ve değeri 2.5 Bu ne anlama geliyor.

2.5 handikap varsa 3 farkla yenmesi lazım handikapı verilen takıma ekleyecen
  • beyler bu sabahki maça diyorsunuz? seri 2-2 ve maç lakersın sahasında.
  • maç yarın sabah bostonun sahasında
  • maç bu gece mi yav
  • beyler alalım tahminleri
  • tahminler ne yönde ona göre kupon yapıcam =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.