Şimdi Ara

NBA Genel Sohbet Konusu / 2024-2025 Sezonu Ana Konu (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.397
Cevap
32
Favori
89.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golden State alacak şampiyonluğu. Durant de yüzüğü takacak. Belki Houston yada Oklahoma sürpriz yapabilir ama Cleveland'ın şampiyonluğunu imkansız olarak görüyorum.
  • Bu sezonda Warriors şampiyon olur . Seneye NBA’de dengeler değişecek . Durant Warriors’tan maximum kontrat alamazsa ayrılma ihtimali yüksek görünüyor .

Lakers gençleri daha da tecrübelenmiş ve iyi olacaklar üstüne LeBron , Cousins ve George gibi üç büyük oyuncu eklenecek . Cousins için Lakers Pelicans’a şimdiden Randle içerikli bir paket sunacak , Pelicans kabul ederse Cousins bu sezondan itibaren Lakers’ta görebiliriz . George içinde sene sonu Clarkson içerikli paketle OKC kabul ederse sign trade yöntemiyle , etmezse mecbur serbest oyuncu olarak kadroya katılır . Ball-George-İngram-LeBron-Cousins / Kuzma-Nance-Hart-x-x-x-x-T.Bryant böyle bir kadro görme ihtimalimiz yüksek görünüyor . x olanlı kısımlara şampiyonluk için LeBron var diye gelecek tecrübeli oyuncular olacak . Bu dediklerim gerçekleşirse Durant’te Warriors’tan ayrılırsa , gelecek sezon Lakers bir anda şampiyonluğun favorisi haline gelir .

Carmelo Anthony Rockets’a katılma ihtimali var . Paul ile iyi bir arkadaşlıkları var , bu senede istediği takımlar listesinde Rockets vardı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Kuzma'nın önü çok açık. NBA'de en beğendiğim gençlerden. Yalnız saydığınız ilk 5'de herkesi memnun etmek çok zor. Takımda fazla yıldız var. Önce çok iyi bir PG lazım. Bir de Lakers'ın Deng'i yollaması gerek maaş yükünden dolayı. Bir de yıllardır Griffin'i Lakers'da görme hayalim var. İmkansız gibi ama artık zamanı geldi

GSW, Durant sayesinde şampiyon olur diyorum. Seneye kadroları bozulmazsa yine şampiyon olur. Bir de Curry oynamıyor. Curry gelince açık ara favori GSW. OKC ve Rockets iyi takımlar ama eksikler. Eksiklerini tamamlarlar ise seneye şampiyonluk potasına girerler.
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Klay'i takaslayabiliyorsa onu yapmaya çalışırlar warriors'un durant'ı kaptıracağını zannetmem
  • Westbrook sen nesin ya

• Oyumu verdim

NBA Genel Sohbet Konusu / 2024-2025 Sezonu Ana Konu
  • Kral bugün 33 oldu :((

• GoldeN State in bir maçını izlemedim Curry dönmüş ve muhteşem oynamış.25-26 dakikada 10 üçlük 38 sayı Zaza ya asisti muhteşem.Golden ın bu sezon en güzel maçlarından biriymiş.

https://www.youtube.com/watch?v=MhPdwzDKOb0
  • Curry'nin dönüşü muhteşem oldu.
  • İyi yıllar dilerim NBA ailesi

• Dizinde ikinci dereceden yırtık tespit edilen James Harden, en az 2 hafta parkelerden uzak kalacak.
  • Maç başına ortalama en çok üçlük deneyen takımlar. Yıllardır ilk kez golden state'i ilk 5 dışında gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Maç başına ortalama en çok üçlük deneyen takımlar. Yıllardır ilk kez golden state'i ilk 5 dışında gördüm

GSWnin oyunu bu sene nedense farklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tyron lue ne işe yarıyo anlamıyorum, jr smith bazen iyi ama genelde çöp. Lebrona acıyorum. Cleveland yüzünden kariyeri mafoldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Maç başına ortalama en çok üçlük deneyen takımlar. Yıllardır ilk kez golden state'i ilk 5 dışında gördüm

currynin 15 maç oynamamasıda bunda etkili bence

• Gerald green houston'a ne zaman gitti ya

Houston salonu da ağzına kadar dolu değil gördüğüm kadarıyla, sezon ortası geldi ama full çekememişler golden state'e karşı

• Curry varsa sorun yok bol skorlu galibiyetler yakındır.
  • Gsw Faried ve Jokic’i Denver’dan alabilse keşke..

• Warriors - clippers maçı var, bilgisayari tv'ye bağladım kanepeye de gomuldum cumartesi keyfi zamanı 😌

• Clippers'da çok sakat var galiba, gallinari yok ilk beşe çıkan iki guard oyuncusunu ilk kez gördüm

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.